- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 35
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Ya işte o kazığı yediği zaman çok geç olacak ondan korkuyorumBosuna cabalamayin. Bu model insanlar karsi taraftan kazik yemeyince akillanmiyorlar.
Sence ne belli çok pardon maddiyatı olsa bile karşı çıkacaktık tabi ki de kız kardeşimi benden iyi mi tanıyorsun aklı beş karış havada çocuğun niyeti zaten belli vakit geçiriyor sırf yorum yapmak için yapmayın lütfen objektif olun biraz bu konudan çıkara çıkara maddiyat mı çıkardınız bakın orda maneviyat da yazıyorNeden karsisiniz ? Maddiyati yok cocugu var diye
Maddiyati iyi olup yine cocugu olsaydi karsi cikar miydiniz?
Bence cevabi belli
Olabilir aslında mantıklı çok teşekkür ederimSiz hayir dedikce daha cok baglanacak
Kendimden biliyorum
Ne kadar zor o kadar tatli geliyo
Tamam diyin evlen diyin hic baski yapmayin ama caktirmadan dugunu nisani erteleyin hemen olmasina izin vermeyin
Mutlu olmayacak evlendikten sonra adım gibi biliyorum sorumsuz bir koca bir çocuk ağır gelecek onaInsanin kendine yaptigi kotulugu kimse yapamazmis!
Mutlu olmayacak evlendikten sonra adım gibi biliyorum sorumsuz bir koca bir çocuk ağır gelecek ona
KeşkeKeske bunu kendisi de gorebilse.
Sence ne belli çok pardon maddiyatı olsa bile karşı çıkacaktık tabi ki de kız kardeşimi benden iyi mi tanıyorsun aklı beş karış havada çocuğun niyeti zaten belli vakit geçiriyor sırf yorum yapmak için yapmayın lütfen objektif olun biraz bu konudan çıkara çıkara maddiyat mı çıkardınız bakın orda maneviyat da yazıyor
Bir erkek evlenip boşanmış çocuklu bir kadınla evlenmek isterse: ouvvvv ne kahraman, helal olsun, çocuğada sahip çıkıyor babalık ediyor, kadını *dul* diye ötkileştirmiyor, alkış alkış alkış
Bir kız evlenip boşanmış çocuklu bir adamla evlenmek isterse: ohooo sakın sakın, o adam sana ne verebilir, hem çocuğun sorumluluğunu nasıl alacaksın, o evlenip boşanmış bu yüzden hiç evlenmemiş bir kıza layık değil o adam! kınıyoruz kınıyoruz kınıyoruz
Where is the adalet? :/
bencedee arkadaşa katılıyorum siz üstüne gittikçe inat edicektir karakteri belli kardeşinizin.. bi süre üzerine gitmeyin rahat bırakın asla olmaz vs. demeyin zamana bırakın ve arkadaşın yazdığı gibi nışan konuları düğün dü derken ertelemeye dikkat edin güzellikle zamanla neler olucağı belli olmaz..Siz hayir dedikce daha cok baglanacak
Kendimden biliyorum
Ne kadar zor o kadar tatli geliyo
Tamam diyin evlen diyin hic baski yapmayin ama caktirmadan dugunu nisani erteleyin hemen olmasina izin vermeyin
Baştan aşağı cinsiyetci bir yorum.Babalar da anneler kadar sorumluluk alsınlar adaleti o zaman konuşalım.
Evlenip evde tüm gün tanımadığı çocuğa annelik pardon babalık yapan bir adam daha duymadım ben.İşe git,eve gel,çocukla biraz konuş eşinle konuş,gün bitti zaten.Ama çalışmayıp çocuğu olan bir adamla evlenen bir kadın o çocuğa yeri geldi mi tüm gün bakmak zorunda.Bakabilen baksın,herkes o sorumluluğu kaldıramaz ama,hayatın gerçeği bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?