- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 30
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Yaw he heHaddini bil doğru konuş, hadsiz!
Önce hakaret etmeden insan gibi tartışmayı öğren sonra gel.
Zaten doğal seleksiyon sonucu yakında elenip gitmeyecek olsan yarın savcılıktan hakaret davan eline ulaşırdıda gerek yok, yakında elenir gidersin zaten
Her ne kadar görüşlerimiz hiç uyuşmasada konudaki bazı yaşam formları gibi hakaret etmeden düşüncenizi düzgünce dile getirdiğiniz için teşekkür ederim.Yani öyle bir yazıyorsunuz ki sanki kadın çalışınca çocuğun yemeğini,çamaşırını,ütüsünü babalar yapıyor klasik Türk ailelerindeNeyse daha fazla yazmayacağım,siz teorik konuşuyorsunuz,yaşadığınız ülkeye biraz dönüp bakın,sonra insanların neden ''arkasına bile bakmadan kaçsın'' dediğini daha iyi anlarsınız ya da zamanla konu sahibinin kardeşi anlar.
Dilerim şanslı istisna kesimden olur yine de evlenirse,çocuğun babası bilinçli bir adamdır,kimsenin mutsuz olmasını istemem.
Her ne kadar görüşlerimiz hiç uyuşmasada konudaki bazı yaşam formları gibi hakaret etmeden düşüncenizi düzgünce dile getirdiğiniz için teşekkür ederim.
Evet haklısınız toplum olarak daha çoook yolun başındayız. Ve çocuk varken evlilik elbette bir sorun, fakat bu soruna karşı iki tarafında elini taşın altına koyması lazım.Size şu konuda katılıyorum aslında,forumda da görüyoruz toplumda da böyle bir önyargı var ''bir erkek boşanmışsa kesin kötü biridir''.Özellikle çocuklu erkekler için direk bu önyargı var.''Bir kadın kolay kolay yuvasını bırakmaz,hele çocuğu varken asla'' demek bana göre aşırı geride kalmış bir düşünce.Tamam,kadın hakları vs. konusunda hala çok iyi değiliz ama yavaş yavaş boşanmak da normalleşiyor,insanlar eskisi kadar yargılamıyor,anlaşamamak da bir seçenek veya adamın aldatılmış olması.Bunlar da toplumda hiç yokmuş gibi,adama kötü biriymiş gibi davranmak da medenice değil.
Ama bana göre çocuğun olması erkek ya da kadın için farklı bir durum oluşturuyor,evlilik gibi bir konuda herkesin bu sorumluluğu kolaylıkla alabileceğini düşünmüyorum.
Çok ıyı tanıyoruz evet
Bence güzellikle anlatın.. Bağırığ çağırarak olmasın sonra inada biniyor iş.. Benim ki öyle oldu ailemi dinlemediğim için çok pişmanım inat ettiğim için..İyi akşamlar herkese uzatmadan konuya giriyorum; kız kardeşim 25 yaşında adı Ayşe olsun ve bir Erkek arkadaşı var adı Ahmet olsun Ayşe ile Ahmet 4 yıldır görüşüyor ama şöyle bir problem var Ahmet evlenip boşanmış okula giden bir oğlu var bu arada Ahmet 30 yaşında ailem istemiyor bende dahil ama kız bir türlü vazgeçmiyor istemiyoruz bu evliliği çocuğun maddi manevi verebileceği hiç bir şey Yk kıza bu Arada her şey maddiyat mı gibisinden yorumlara girmeyin arkadaşlar burda amacım çocuğun maddi durumu umurumuz değil de sadece konuyu anlamanız için yazıyorum.
Babam kesinlikle karşı bi çocuğun sorumluluğunu nasıl alacak bilmiyorum konuşuyoruz yok tartışıyoruz yok kız adapte olmuş.
Nasıl yapsak bilemedik evleneceğiz diyorlar bence Ahmet’te hiç bi çaba Yk hep Ayşe çabalıyor.
Ve Ayşe son zamanlarda çok yalan söylemeye başladı ve oldukça agresif bağırma çağırma sanki kimse Yk hayatında bi Ahmet var.
Pişman olacağı bir evlilik yapmasını istemiyoruz var mı önerisi olan şaşırdık kaldık
Okuyan yorum yapan herkese çok teşekkür ederim
:)Masallah ahmet te 30 yaşında bu işleri halletmiş heee. Evlenmis,cocuk yapmış,boşanmış,sonra uzerine de sevgili yapmis. Ahmet 26 yasindan beri Ayse'yle beraber birde..26 ya kadar halletmis bazi seyleri masallah masallah tatli su kurnazi hic evlenmemiş Ayse de kesin alımlı çalımlıdır.
Hayatını mahveder ben sana soyleyim o Ahmet 18 yasindakine de bakabilir yani zaten 30 yasindaki adam ergen olur belki cocugu var diye biraz olgundur para pul yoksa napacak 1 gun sogan yer 2.gun patates 3.gun napcak Ayse?
Ayse çalışıyor mu?
Egri oturup dogru konusalim. Ahmet in eski karısı da hep aralarinda olcak. O bacına söyle girsin burdaki konulari okusun eski karıları nasıl kiskanclik yapìor gecmise dönük nafaka istemeler yoksulluk nafakasi istemeler adamlari zirt pirt arayip cocuk bahanesiyle rahatsız etmeler
Ayse ye söyle akıllı olsun pisman olcağı seyler yapmasin başlarım Ahmet e.
Çocuk babada anne de değilBugun bosansam cocuksuz hatta hic evlenmemis biriyle evlenirim
Ama ben bosanmis eski esinden parasal anlamda pacayi kurtaramamis cocugu icin esini maddi ve hayatini somuren insanlari gordugum icin bu dusuncem yeni ese huzur yok!
Kizkardesiniz boyle birini sevmis ve 4 yil olmus 4ay degil adamin eski esiyle problem yasamamis yasasa bugune gelemezlerdi kadinda kendi hayatini kurmustur cocukta annededir
Adamin evlenince cocugu yanina almak gibi bi plani var mi? Varsa uzak tutun kardesinizi derim ama saniyorum ki yok
Birakin evlenmek istiyosa evlensin bu onun secimi sizin dusunce ve isteklerinize gore hamurdan koca yapamazsiniz ona bu var elinde bunu bulmus sevmis
Çocuk babada anne de değil
Gerçekten mi biz hiç böyle düşünmedik adamı çok iyi tanıyorum bencilin TEK’i bi kadının hayatını mafetti sıra bizim kine geldiolayı bir de karşıdan dinlemek lazım.siz çocuğu var durumu yok vs diye şartlanıp kötülüyorsunuz ama işin aslını bilmiyoruz.kimseyi evlenip boşanmış ya da çocuğu var diye ayıplamamayı dışlamamayı öğrenin.ayrıca manevi olarak verecek bir şeyi olmadığını nerden biliyorsunuz?kendi ön yargılarınız yüzünden kimsenin mutluluğuna köstek olmaya çalışmayın, tanımaya anlamaya çalışın.kimse sizin istediğiniz standartlarla mutluluğu yakalamak zorunda değil.hatayı biraz da kendinizde arayın
Çocuk baba da zatenBugun bosansam cocuksuz hatta hic evlenmemis biriyle evlenirim
Ama ben bosanmis eski esinden parasal anlamda pacayi kurtaramamis cocugu icin esini maddi ve hayatini somuren insanlari gordugum icin bu dusuncem yeni ese huzur yok!
Kizkardesiniz boyle birini sevmis ve 4 yil olmus 4ay degil adamin eski esiyle problem yasamamis yasasa bugune gelemezlerdi kadinda kendi hayatini kurmustur cocukta annededir
Adamin evlenince cocugu yanina almak gibi bi plani var mi? Varsa uzak tutun kardesinizi derim ama saniyorum ki yok
Birakin evlenmek istiyosa evlensin bu onun secimi sizin dusunce ve isteklerinize gore hamurdan koca yapamazsiniz ona bu var elinde bunu bulmus sevmis
Maddiyatta onemli tabi canm benm kz krdesmde bole sacmalamıstı cok farklı kültürden cok farklı ırktan hatta dyeblrm cok cabaladık olmasn şstedk o ısrarla olsn dedi snra kendi gordu olmayacagını kendi ayrıldı bsey ysaması lazım illakş yanş yoksa susmaz anlatamazsn aslaİyi akşamlar herkese uzatmadan konuya giriyorum; kız kardeşim 25 yaşında adı Ayşe olsun ve bir Erkek arkadaşı var adı Ahmet olsun Ayşe ile Ahmet 4 yıldır görüşüyor ama şöyle bir problem var Ahmet evlenip boşanmış okula giden bir oğlu var bu arada Ahmet 30 yaşında ailem istemiyor bende dahil ama kız bir türlü vazgeçmiyor istemiyoruz bu evliliği çocuğun maddi manevi verebileceği hiç bir şey Yk kıza bu Arada her şey maddiyat mı gibisinden yorumlara girmeyin arkadaşlar burda amacım çocuğun maddi durumu umurumuz değil de sadece konuyu anlamanız için yazıyorum.
Babam kesinlikle karşı bi çocuğun sorumluluğunu nasıl alacak bilmiyorum konuşuyoruz yok tartışıyoruz yok kız adapte olmuş.
Nasıl yapsak bilemedik evleneceğiz diyorlar bence Ahmet’te hiç bi çaba Yk hep Ayşe çabalıyor.
Ve Ayşe son zamanlarda çok yalan söylemeye başladı ve oldukça agresif bağırma çağırma sanki kimse Yk hayatında bi Ahmet var.
Pişman olacağı bir evlilik yapmasını istemiyoruz var mı önerisi olan şaşırdık kaldık
Bu arada yazmayı unutmuşum çocuk babada kalıyor
Açıkçası maddiyat epey ve epey de önemli bir şey. Bence gayet de umurumuzda olmalı. (çok şaşalı hayatlardan aşırı zenginlikten bahsetmiyorum ama açlık ve borç ile sevgi ve aşk aynı gemide olmaz kimse kendini kandırmasın) Kardeşiniz kendi kendini kurtarmak istemedikten sonra kimse ona yardım edemez maalesef...İyi akşamlar herkese uzatmadan konuya giriyorum; kız kardeşim 25 yaşında adı Ayşe olsun ve bir Erkek arkadaşı var adı Ahmet olsun Ayşe ile Ahmet 4 yıldır görüşüyor ama şöyle bir problem var Ahmet evlenip boşanmış okula giden bir oğlu var bu arada Ahmet 30 yaşında ailem istemiyor bende dahil ama kız bir türlü vazgeçmiyor istemiyoruz bu evliliği çocuğun maddi manevi verebileceği hiç bir şey Yk kıza bu Arada her şey maddiyat mı gibisinden yorumlara girmeyin arkadaşlar burda amacım çocuğun maddi durumu umurumuz değil de sadece konuyu anlamanız için yazıyorum.
Bu arada yazmayı unutmuşum çocuk babada kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?