Kız kardeşim ve sevgilisi

Bazı arkadaşlar konu sahibine yüklenmiş ama ben burda maddiyatçı yada karşı tarafı boşandı diye eleştiren bi abla görmedim. Sonuçta konu sahibi kardeşini tanıyor ve o çocuğun sorumluluğunu alamayacağını, kardeşinin yeteri kadar olgun olmadığını söylemiş. Adamın maddi durumu ve boşanmış olması değil asıl problem. Mutsuz olacağı apaçık, sonuçta bu adamı 4 yıldır az çok tanımıştır aile ve bu yüzden önyargılı davrandıklarını düşünmüyorum. Konu sahibi bence fazla inatlaşmayın kardeşinizle, siz inat ettikçe o karşı tarafın hatasını yada mutsuz olacağını göremez, tam tersine sizin onu anlamadığınızı düşünerek o tarafa daha cok sarılır. Size tavsiyem, hiç karışmayın ama nişan söz vs olduğunda çokta yardımcı olmayın, karışmayın ama kararlarının arkasında ailesi olmadığını anlasın

Evet sanırım bi siz anladınız beni teşekkür ediyorum yorumunuz için

Anlaşamamışlar adam denizde çalışıyor bir gidiyor 5 ay Yk araya soğukluk falan girmiş bizim kızın demesi o
Denizde çalışıyor, çocuk nasıl babada kalıyor? Büyükannesi falan mı bakyor? Bırakın evlensin. Belki mutlu olacaktır bilemezsiniz. Mutlu olamayacağı bir evlilik olacaksa da bunu yaşamadan göremez. Ayrıca inanmıyorum ben denizde çalışıyor, araya soğukluk girmiş bahanesine. Kadınla hem boşanmışlar hem de çocuk babada. Eski eşi de merak ettim doğrusu 5 ay denizlerde olan bir adama nasıl çocuğun velayetini veriyor?

Ne desem bilemedim ama bu 25 yaş evlenme hayalinin en üst seviyede olduğu yaş gibi. Tam geçiş yaşı. Bir de çevre umrunda olmuyor insanın. Ben de manasız bı ısrar a kapılmıştım ki ablamın bir cümlesi ile kafama dank etti. Başta ablam karşıydı. Sonra tamam dedi. Hatta 1 buçuk yıl sevgililik devam etti. Ama artık adı konsun dendi. Adam bı türlü yanaşmıyor. Biz her şeyi kolaya getirmemize rağmen. Ablam da biz seni zorla mı veriyoruz bu adama deyince dank etti kafama.
O zaman anladım tek başıma çabaladığımı. 1 buçuk yılda bir yüzük alamayan adam benden ayrıldıktan 6 ay sonra başka kızla nişanlandı. Hâlâ şaka gibi gelir bana.
Şunu da diyeyim bu zamanda maalesef maddiyat da önemli. Tamam evi arabası olması şart değil ama bir evi geçindirecek sorumluluk alabilecek birisi olmalı kişinin evleneceği adam. Ha kadın da öyle olmali. Gerektiğinde o da çalışıp destek olmalı.

2 insanda yetişkin karışmayın derim. 18 yaşlarında olsa kardeşin daha küçük akli bir karış havada derim ama 25 yaşında genç bir kızın bazı şeyleri kestirmesi lazım önceden. Siz karistikca daha çok baglanir. Kendi hallerine bırakın. Sonunda mutluda olsa pişmanda olsa bu onun secimi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…