Kız kardeşim ve sevgilisi

Kimin çalışıp çalışmayacağına ne siz ne de ben karar verebilirim.Çiftler öyle anlaşmışsa kimseye laf söylemek düşmüyor,erkekler için toplumun ikiyüzlü davrandığını söylerken,tanımadığınız bir kadın için ''o zaman o da çalışacak'' demeniz ironik.Haksızlığa karşı gelmek istiyorsanız bunu diğer tarafın hakkını kısıtlayarak yapmamanızı öneriyorum.
Ayrıca ''kadın çalışmasın evde otursun adam hem çocuğa baksın hem karısıyla ilgilensin'' dediğim tek bir yorum yok.Çözümüm basit,evlenmesinler.Erkekler de anneler kadar sorumluluk alsınlar çocuk için ondan sonra isteyen evlensin istemeyen evlenmesin.Kendi öz çocuğunun altını temizlemeyi bilmeyen adamla dolu memleket kalkıp burada ''ne alaka aynı şey'' demeniz komik.Teoride haklısınız ama pratikte o kadar ileri değiliz maalesef.

Safsarisin . :))) katiliyorum akidesim sana.

Bacım ben sana söyleyim ben bu isleri biliyorum benim ömrüm insanlarla,kadinlarla,erkeklerle gecti bir kere evlilik kazığını yemis adam afedersin o islerden boyunun ölçüsünü almıştır o. Yasi 50 60 olur cocuklarini evlendirmiştir,karsisina 45 50 ayni sekilde cocuklari olan bir kadın çıkmıştır. Hayat arkadaşı olmak istemişlerdir. Onda bile sorun çıkıyor oğlu babasını arıyor o kadın o..... bilmemne insallah ölürsün falan diyor koskoca oğlan. Bu isler cooooook ince düşünülmesi gereken işler zor isler yani. Ayse yaşından dolayı biraz cahilce düşünüp anlamıyor olabilir. Ben bu yollardan gectim benimde evlenip boşanmış cocuklari olan sevgilim vardi ve ayrıldık. Ben evliliğe hazır degilim dedi. Ya he heeeeee. Aynı sekilde cocukluk arkadasimda evlenip boşanmış birisiyle görüştü hemde 5 5 bucuk sene falan sonuc husraaaan evlenmiyor adamlar aşkmış sevgiymis vefaymış hepsi yalan dolan zamanimiz zaten oldukca kötü kızların cok akıllı uyanik davranmalari gerekir heleki konu evlilikse. Yanlışsam düzelt..

sizin yorumunuza göre bakılırsa da o zaman size göre erkek te çocuk doğursun

Ne salakça yorum. Evlenmişse tabii ki eşiyle ilgilenecek. Her insan gibi tabii ki çalışacak. Babaysa tabii ki çocuğuna bakacak. Ayrıca kadınlar çalışmasın diyen mi oldu kendinden uydurup cevap verdin.

Madem *Çiftler öyle anlaşmışsa kimseye laf söylemek düşmüyor* peki biz neyi tartışıyoruz burada?
Söz konusu çift 25-30 yaşlarında, gayet yetişkin insanlar, bir karar vermişler ve anlaşmışlar. Kimseye laf söylemek düşmüyor ise sizde, bende, kızın ablası konu sahibi kişide ve diğer bütğn yorumcularda sussun o zaman. Biz neyi tartışıyoruz?
Ki zaten susmalıyız cidden bunu doğru söylediniz, kız sevmiş ve istiyor, yetişkin olarak bir karar vermiş bu onu ilgilendirir.
Bu arada hak kısıtladığım falan yok. Eğer tüm gün çocuğa bakmak istemiyorsa çalışsın dedim sadece.

Yani öyle bir yazıyorsunuz ki sanki kadın çalışınca çocuğun yemeğini,çamaşırını,ütüsünü babalar yapıyor klasik Türk ailelerinde Neyse daha fazla yazmayacağım,siz teorik konuşuyorsunuz,yaşadığınız ülkeye biraz dönüp bakın,sonra insanların neden ''arkasına bile bakmadan kaçsın'' dediğini daha iyi anlarsınız ya da zamanla konu sahibinin kardeşi anlar.

Dilerim şanslı istisna kesimden olur yine de evlenirse,çocuğun babası bilinçli bir adamdır,kimsenin mutsuz olmasını istemem.

Ne salakça yorum. Evlenmişse tabii ki eşiyle ilgilenecek. Her insan gibi tabii ki çalışacak. Babaysa tabii ki çocuğuna bakacak. Ayrıca kadınlar çalışmasın diyen mi oldu kendinden uydurup cevap verdin.
Haddini bil doğru konuş, hadsiz!
Önce hakaret etmeden insan gibi tartışmayı öğren sonra gel.
Zaten doğal seleksiyon sonucu yakında elenip gitmeyecek olsan yarın savcılıktan hakaret davan eline ulaşırdıda gerek yok, yakında elenir gidersin zaten

birakin evlensin gorsun gununu.koskoca kiz.yoksa bir omur sizi suclar en azindan kendim ettim der.belli bir yasa gelmis artik napsaniz bos.hakkinizda hayirlisi olsun.ben evli ve cocuklu birini bekar hic evlenmemis biriyle evliligini onaylamiyorum.illaki cok sorun yasarlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…