- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 30
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Baştan aşağı cinsiyetci bir yorum.
O zaman kadında çalışsında eşinin çocuğuna tüm gün bakmasın?
Kadın çalışsa evi geçindirse adam evde çocuğuyla ilgilense bu seferde "tühhh sana rezil adam, sen adammısın şimdi karını çalıştırıyorsun, o adam koca değil evde bir beslemeden ibaret vs vs" diyecekler...
Ama piremsesler istiyorki adam hem çalışsın eşek gibi, hem karısıyla ilgilensin asla ihmal etmesin, hem çocuğuda karsına bırakmadan kendi baksın!
Ne güzel değilmi günümüz piremsesleri için ideal bir düzen :/
*Ama çalışmayıp çocuğu olan bir adamla evlenen...* diyorsunuzya çalışsın efendim o zaman çalışsın! Madem herkes o sorumluluğu kaldıramıyor o herkes çalışmayıda bilecek! Yok öyle on dönüm bostan yan gel yat osman
Masallah ahmet te 30 yaşında bu işleri halletmiş heee. Evlenmis,cocuk yapmış,boşanmış,sonra uzerine de sevgili yapmis. Ahmet 26 yasindan beri Ayse'yle beraber birde..26 ya kadar halletmis bazi seyleri masallah masallah tatli su kurnazi hic evlenmemiş Ayse de kesin alımlı çalımlıdır.
Hayatını mahveder ben sana soyleyim o Ahmet 18 yasindakine de bakabilir yani zaten 30 yasindaki adam ergen olur belki cocugu var diye biraz olgundur para pul yoksa napacak 1 gun sogan yer 2.gun patates 3.gun napcak Ayse?
Ayse çalışıyor mu?
Egri oturup dogru konusalim. Ahmet in eski karısı da hep aralarinda olcak. O bacına söyle girsin burdaki konulari okusun eski karıları nasıl kiskanclik yapìor gecmise dönük nafaka istemeler yoksulluk nafakasi istemeler adamlari zirt pirt arayip cocuk bahanesiyle rahatsız etmeler
Ayse ye söyle akıllı olsun pisman olcağı seyler yapmasin başlarım Ahmet e.
sizin yorumunuza göre bakılırsa da o zaman size göre erkek te çocuk doğursunBaştan aşağı cinsiyetci bir yorum.
Kadın çalışsa evi geçindirse adam evde çocuğuyla ilgilense bu seferde "tühhh sana rezil adam, sen adammısın şimdi karını çalıştırıyorsun, o adam koca değil evde bir beslemeden ibaret vs vs" diyecekler...
Ama piremsesler istiyorki adam hem çalışsın eşek gibi, hem karısıyla ilgilensin asla ihmal etmesin, hem çocuğuda karsına bırakmadan kendi baksın!
*Ama çalışmayıp çocuğu olan bir adamla evlenen...* diyorsunuzya çalışsın efendim o zaman çalışsın! Madem herkes o sorumluluğu kaldıramıyor o herkes çalışmayıda bilecek! Yok öyle on dönüm bostan yan gel yat osman
HahahahahahahahYa belki de bu ahmet gerçekten iyi biridir niye bu kadar önyargılı olduk ki
Ne salakça yorum. Evlenmişse tabii ki eşiyle ilgilenecek. Her insan gibi tabii ki çalışacak. Babaysa tabii ki çocuğuna bakacak. Ayrıca kadınlar çalışmasın diyen mi oldu kendinden uydurup cevap verdin.Baştan aşağı cinsiyetci bir yorum.
Kimin çalışıp çalışmayacağına ne siz ne de ben karar verebilirim.Çiftler öyle anlaşmışsa kimseye laf söylemek düşmüyor,erkekler için toplumun ikiyüzlü davrandığını söylerken,tanımadığınız bir kadın için ''o zaman o da çalışacak'' demeniz ironik.Haksızlığa karşı gelmek istiyorsanız bunu diğer tarafın hakkını kısıtlayarak yapmamanızı öneriyorum.
Ayrıca ''kadın çalışmasın evde otursun adam hem çocuğa baksın hem karısıyla ilgilensin'' dediğim tek bir yorum yok.Çözümüm basit,evlenmesinler.Erkekler de anneler kadar sorumluluk alsınlar çocuk için ondan sonra isteyen evlensin istemeyen evlenmesin.Kendi öz çocuğunun altını temizlemeyi bilmeyen adamla dolu memleket kalkıp burada ''ne alaka aynı şey'' demeniz komik.Teoride haklısınız ama pratikte o kadar ileri değiliz maalesef.
Aklımıza burda okudugunuz kötü kocalar geldi o yüzden genelledik galiba. İlk eşinden niye boşanmış onu bilseydik belki daha doğru cvb verirdik.Hahahahahahahahbende sinir oldum ama Ahmet e nedense
Onu bende merak ettim unutmusum sormayıAklımıza burda okudugunuz kötü kocalar geldi o yüzden genelledik galiba. İlk eşinden niye boşanmış onu bilseydik belki daha doğru cvb verirdik.
Yok erkek çocuk doğurmasın ama kadında çocuk bakmaktan kaçmasın. Herkes yerini bilsin, sadece bu.sizin yorumunuza göre bakılırsa da o zaman size göre erkek te çocuk doğursun
Çok ıyı tanıyoruz evetMaddiyat uzerine konulu konunuz
Kardesinize verebilecegi hicbisey yok?
Taniyo musunuz ? Geldi gitti mi ?
Madem *Çiftler öyle anlaşmışsa kimseye laf söylemek düşmüyor* peki biz neyi tartışıyoruz burada?
Söz konusu çift 25-30 yaşlarında, gayet yetişkin insanlar, bir karar vermişler ve anlaşmışlar. Kimseye laf söylemek düşmüyor ise sizde, bende, kızın ablası konu sahibi kişide ve diğer bütğn yorumcularda sussun o zaman. Biz neyi tartışıyoruz?
Ki zaten susmalıyız cidden bunu doğru söylediniz, kız sevmiş ve istiyor, yetişkin olarak bir karar vermiş bu onu ilgilendirir.
Bu arada hak kısıtladığım falan yok. Eğer tüm gün çocuğa bakmak istemiyorsa çalışsın dedim sadece.
Onu bende merak ettim unutmusum sormayı
Tabi kız cok sinir oldum,mazi gözümde canlandı. Mazi kalbimde yaradır. Oyle bir dizi vardı hatirladin mi:)Hahah :) konuyu gorunce actin agzini yumdun gozunu tabi :))))
Haddini bil doğru konuş, hadsiz!Ne salakça yorum. Evlenmişse tabii ki eşiyle ilgilenecek. Her insan gibi tabii ki çalışacak. Babaysa tabii ki çocuğuna bakacak. Ayrıca kadınlar çalışmasın diyen mi oldu kendinden uydurup cevap verdin.
birakin evlensin gorsun gununu.koskoca kiz.yoksa bir omur sizi suclar en azindan kendim ettim der.belli bir yasa gelmis artik napsaniz bos.hakkinizda hayirlisi olsun.ben evli ve cocuklu birini bekar hic evlenmemis biriyle evliligini onaylamiyorum.illaki cok sorun yasarlar..İyi akşamlar herkese uzatmadan konuya giriyorum; kız kardeşim 25 yaşında adı Ayşe olsun ve bir Erkek arkadaşı var adı Ahmet olsun Ayşe ile Ahmet 4 yıldır görüşüyor ama şöyle bir problem var Ahmet evlenip boşanmış okula giden bir oğlu var bu arada Ahmet 30 yaşında ailem istemiyor bende dahil ama kız bir türlü vazgeçmiyor istemiyoruz bu evliliği çocuğun maddi manevi verebileceği hiç bir şey Yk kıza bu Arada her şey maddiyat mı gibisinden yorumlara girmeyin arkadaşlar burda amacım çocuğun maddi durumu umurumuz değil de sadece konuyu anlamanız için yazıyorum.
Babam kesinlikle karşı bi çocuğun sorumluluğunu nasıl alacak bilmiyorum konuşuyoruz yok tartışıyoruz yok kız adapte olmuş.
Nasıl yapsak bilemedik evleneceğiz diyorlar bence Ahmet’te hiç bi çaba Yk hep Ayşe çabalıyor.
Ve Ayşe son zamanlarda çok yalan söylemeye başladı ve oldukça agresif bağırma çağırma sanki kimse Yk hayatında bi Ahmet var.
Pişman olacağı bir evlilik yapmasını istemiyoruz var mı önerisi olan şaşırdık kaldık
Okuyan yorum yapan herkese çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?