• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız kardeşim ve talibi

doktor abi çok uyanıkmış. evin işini yaptıracak, çocuk yapıp eline bırakacak genç ve tıp terk karı arıyor. aileler kızları satmaya bu kadar meraklı olunca isteyenin bir yüzü kara demiş şansını denemiş. rahat bırakınız kızcağızı.
Ne satması ya kardeşim çok beğenmişse engel olmayayım dedim biz yok dedik zaten bu yaşa gelmiş okumuş etmiş satma ne alaka

Kafanda sorun mu var ben onlara her zaman yardım ediyorum be

Bebişim sen bence önce kendine yardım et. Ailen zırcahil, evlat ayrımı yapıp seni istemiyorlar. Istenmediğin yere bir de 12 saatlik yola kalktın gittin yine seni takmadılar. Senin ne istediğin sence o kardeşinin umrunda mı? O evde seni takan yok. Önce konu açtın beni takmadılar diye, şimdi de sanki seni dinleyeceklermiş gibi bu konuyu açıyorsun🙄🙄

Bebişim sen bence önce kendine yardım et. Ailen zırcahil, evlat ayrımı yapıp seni istemiyorlar. Istenmediğin yere bir de 12 saatlik yola kalktın gittin yine seni takmadılar. Senin ne istediğin sence o kardeşinin umrunda mı? O evde seni takan yok. Önce konu açtın beni takmadılar diye, şimdi de sanki seni dinleyeceklermiş gibi bu konuyu açıyorsun🙄🙄
Kardeşlerimle bir sorunum yok canım evet önemsiyor yorum yap abla diyor bizim de senden başka kimsemiz yok diyor

Kiz kardesiniz "belki" evlenir diye elin adamını senelerce beklemeye mi alacaksiniz?

Ki kardesinizin belli ki gonlu yok. Aileye uygun ve sizin istediginiz gibi diye kardesiniz niye aşık olmadigi biriyle evlensin, bunu mu layik goruyorsunuz kardesinize?
Ne saçmalıyorsun kendi beğenmiş biz yok dedik zaten o sonradan dedi gelmiş konuşmuş beğendim ama okulum var biz bilmiyorduk bile bu ne alakasız yorumlar ya

Ne acelesi var daha 23 ileriyi ipotek etmesin adamın ısrarı ne ben korkarım isrardan daha kimler çıkar okumak ve evlilik hele tıp okumak ve evlilik zor işler en az 4 sene evlenmeden beklermi adam yada ısrar aşık edip oldu bitti yaparmi kardesiniz de sonra daha 25 olmadimdi kimseyi tanimadimda diye karalar bağlarmi kardesiniz genç birde doktor olacak bayılır tabi adam normaldir.Bence gereksiz daha neler olur ne evliliği ne ciddi ilişkisi 23 yaşında .

Kardesini ultra akıllı buldum, adam doktor diye ailecek yapışmışsınız ama kardesin de doktor o adam kadar kıymetli yani farkında mısınız??
Biz mi yapıştık ne alaka adam her ay bir şey yapıyor biz yok dedik ama kardeşim belki çekiniyor beğendiyse engel olmayalım 2 3 sene beklesin dedik

Biz mi yapıştık ne alaka adam her ay bir şey yapıyor biz yok dedik ama kardeşim belki çekiniyor beğendiyse engel olmayalım 2 3 sene beklesin dedik

Sizlere ne ki, kız isyerse ister istemezse de istemez, koca kız üstelik tıp okuyacak zekada. karışmayın. Adam işçı olsaydı buraya konu açar mıydınız ayrıca, kız istemem demiş işte siz de amman doktor koca kaçacak ne yapalım doye konu açıyorsunuz

Sizlere ne ki, kız isyerse ister istemezse de istemez, koca kız üstelik tıp okuyacak zekada. karışmayın. Adam işçı olsaydı buraya konu açar mıydınız ayrıca, kız istemem demiş işte siz de amman doktor koca kaçacak ne yapalım doye konu açıyorsunuz
2 3 senede birini beklemek hadi baştan sever şunu bunu beklersinde böyle beklemek ne gereksiz adamda niyeyse bulamamış daha okulu bitmeyen birini rezervasyon yapayım demiş valla böyle daha 23 yaşında hatalı karar vermeye çok müsait bir yaş.

Ay biz olacağız 23 yaşında tıp okuyan kardesime ne evliliği ya daha okulu bitir gez dolaş bak hayatına ben evlendim ne oldu bak çocuk kusmugu ile geldim yollarda feyz al falan derim yani ne acelesi var 3 sene kafayı birine takacak ömrünü bağlayacak daha neler neler çıkar karşısına ben böyle derdim.birde çok ısrarcı insandan korkarım her ay birşey yapıyormuş tabi kızın gözü açılmamış evlenince yapmıyorlar onları İlişkide toy birini idare etmek her zaman kolaydır ilk isteyenle olmak her zaman iyi değil tek o erkek modeli var sanıyorsun sonra.

Kendi bulsun aşık olsun
Ayrılsın acısını çeksin
Kısmetse evlensin. Bu ne hayatını mı söndüreceksiniz kızın ya

Hatırlıyorum ben tıp 3’te daha bebektim ya ne evliliği
Daha 4-5 var
Internlük var Allah’a emanet korkunç bir sene

Asistanlığa gelemedik bile farkındaysan
Allah akıl fikir versin sana ve ailene

Kızlar sizin fikirlerinizi önemsiyorum kız kardeşim tıp 3. Sınıf 23 yaşında biraz geç kazandı neyse 27 28 yaşında uzmanlığı yeni kazanmış bir dr talibi çıktı adam bizim aileye çok uygun her şeyi ile istediğimiz gibi .Ama yine de ne gerek vardı diye kabul etmedi kardeşim okulum var.Ama adam baya ısrarcı açıkçası bizde beğendik dedik o zaman son seneye kadar beklesin 27 yaşında falan olur belki ama adama söylemedik yok dedi ama durup durup zaman geçince yine arayıp söylüyor.Siz olsanız ne yaparsınız.Biz zaten yok dedik adam ısrarcı ve her şeyi ile istediğimiz gibi kardeşim de tipini beğenmiş gene de zorlamıyoruz ilerde derse ki ben beğendim keşke olsaydı.Benim fikrimi önemsiyor ben çok kararsız kaldım hayır dedim ama gene de karışmak istemiyorum.
Kızın kafasini karıştırmayın, okulunu bitirsin daha yaşı çok küçük. Hayır deniliyor üstüne adamın bu kadar ısrarcı olması red flag.

Ailecek başını yakacaksınız çocuğun. öğrenciye ne istemesi açmayın adamın telefonlarını siz de? Çok isteyen kendisi evlensin

Geç falan kazanmamış tam zamanında kazanmış. Tıp öyle baba paran yoksa özelde okumayacaksan 1-2 sene emek vermeden kazanılan bir bölüm değil. Diğer husus tam bizim aileye göre diyip durmuşsun. Adamla aileniz mi evlenecek kardeşiniz mi evlenecek? Ne garip bir bakış açısı. Adama kardeşinizin istemediğini söyleyin. Hiçbir şekilde karışmayın.

Ne acelesi var daha 23 ileriyi ipotek etmesin adamın ısrarı ne ben korkarım isrardan daha kimler çıkar okumak ve evlilik hele tıp okumak ve evlilik zor işler en az 4 sene evlenmeden beklermi adam yada ısrar aşık edip oldu bitti yaparmi kardesiniz de sonra daha 25 olmadimdi kimseyi tanimadimda diye karalar bağlarmi kardesiniz genç birde doktor olacak bayılır tabi adam normaldir.Bence gereksiz daha neler olur ne evliliği ne ciddi ilişkisi 23 yaşında .
Adam ayrı çakal kızı şimdiden garantiliyor 3 seneye çift doktor maaşı oooh gel keyfim gel, bunlar ayrı bir kafa doktor eniştemiz olmasın mı derdindeler. Kendilerine ne faydaları olacaksa.

Adam ayrı çakal kızı şimdiden garantiliyor 3 seneye çift doktor maaşı oooh gel keyfim gel, bunlar ayrı bir kafa doktor eniştemiz olmasın mı derdindeler. Kendilerine ne faydaları olacaksa.
Bide ilerde kız istemezse yok nişan yaptık yok millet ne der yok adamın senelerimi yedin manipilasyonu ile yapılan bir evlilik olma ihtimali de çok güçlü bencede hiç gerek yok bu işlere acelesi ne ciddi sevgili olmak için bile daha kızın kafası bakışı zevkleri değişecek yıldan yila

Back
X