canım yanlışın dibine vuruyosun antalya dışında bir hayatyok gibi aşağılıyosun şurda biraz hukukumuz var ama düşüncen çok yanlış...ben konyalıyım toprağını hiç bir yere değişmem konyalı olduğum için değil..bi git biraz gez,insanlarımızı tanı anlarsın..senin ve ailenin aklındaki gibi (buna eminim)yobaz cahil kara sığ insanlar değiliz emin ol...ve memleketim olduğundan değil ama istanbul antalya izmir halt etmiş konyanın yanında...ben konyada yaşamıyorum hiç yaşama fırsatım olmadı ailem orda ama...ha bu aradaa kardeşin kaçtığı için yazdığım fikirler değişmedi ama erzurumlular karılarına çok kıymet verirler...vatana millete çok düşkünler..bilgin olsun diye söylüyorum..kaçtığı gencin ailesini karakterlerini araştırırsan kğrt oldukları konyada yaşadıkları ve erzurumlu oldukları önyargılı tabularınızı belki kırabilirsiniz malum mühim olan insanlık..
babamın maddi durumu iyi,sahilin kıyısında oturuyoruz .. imkan sınırsız ..
rahat battı .. aşiret ailede kaç gün durabilir
Kardesinizi anlamak dertlesmek yerine rahat batti vs demeniz yani belki yanlis anlamisimdir ama imkan cok sevgi az gibi aranizda, onu seven birini gorunce imkan olmasada gitmek istemis anlamasi cok guc degil sevilmekte sahil kiyisindaki bir ev kadar onemli bir ihtiyac birde ikinci agizdan anlatiyorsunuz kardesinizle hic konusmadiniz saniyorum keske abla kardes olarak daha yakin olsaydiniz onceden gorebilseydiniz uyarsaydiniz .
18 yaşında koca diye delireceğine anne babasının rızasını bekleyebilirdi bi kaç yıl sonra tekrar bakardı duruma göre kendi gocunmalarınız yüzünden konu sahibine yüklenmeyin. Kardeşi komple kafayı filan evde bırakmış baba geliyo niye geldin diyo ben gelmicem burda kalıcam diyo insan biraz utanır ben bu yaşımda kaçsam babamın yüzüne bakamam ne pişkinlik, o annenin bir damla gözyaşı eder mi o pislik. Seven adam olan adam kaçırmaz anne babanı üzme rızasını alalım der.
Kurt, asiret, Antalya disi durumlarini sorun olarak gormeyip, yas 18 kismina takilmaniz daha dogru olurmus. Zaman diye bir kavram var insanlari tanimiyor olabilir ailen ama zamana birakip kardesinin de varsa yanlis yada dogruyu gormesi gerekirdi. Rest cekmek yanlis olmus, yanlisa itmis.
Cahillik sadece yasla olmuyor. Kardesiniz 18 yasinda ve gozu karartmis, ama sizin yaptiginiz da cok cahilce. Para imkan hepsini saglamissiniz belki ama, malesef kardesinizi taniyamamissiniz.
Gec degilken dugune gidin. Annenizde de ne inat varmis pesss. Siz gidin, sizle de konusmazsa konusmasin, o kadar kolay mi evlat silmek.
benim düğünümde herkes vardı ya şimdi onunkinde hiç kimse. .
Böyle mi olmalıydı gamzelim be böyle mi(((((((
Ablanın nişanında bile olamayacaksın..
Hani biz 3 ayrılmaz prensesiydik babamınn((
Oofff ooffff ..
daha 18 yaşında ..
kocaya kaçmışş ..
aklımız almıyor bir türlü ..
ailecek harap olduk kac gündür ..
orda yaşayamaz eminiz nasıl yaptı anlamadık ..
polis +18 birsey yapamayız dedi .. ooff oofffff
ya eses sanki kardeşin ölmüş gibi yazıların bi baksana:)))
canım annen çok yıkıcı biri bu arada kusura bakma..
annen bende verilecek kız yok çok istiyosan gidersin diyo kardeşinde gidiyo ha...ya kardeşin yaşına göre aşırı ileri görüşlü ve olgun,ya da annen aşırı dikta dediğim dedik despot biri...kaçmakla hayatının hatasını yaptı ,sen kardeşine şans verip sevgilisini tanımayarak hatan yaptın,annen benmerkezciliğin aşırı bencilliğin ve diktatörlüğünün cezasını evladını kaybederek çekti..şimdi bu hikayede sonucu sen yazabilirsin ortalığı toplayabilirsin bence..şu an itibaren ablalık görevini yerine getirebilirsin gitme demiştim ama şimdi vazgeçtim bencede git gör kardeşini düğünde..en azından ilerisi için köprü olacak birine ihtiyaç olacak varsın o da sen ol...
Sizin de dediğiniz gibi daha küçükmüş 18 yaşındaymış.Bence bir anlık hırsla yaptı ve evliliği gerçekten basit bir şey sanmış.Yanlış yaptığını anlar elbet bence önemli olan kız tarafının kıza arkasını dönmemesi yani sizin.Ne olursa olun kardeşinizin arkasında durun,hiç değilse sorunu olduğunda kendi aile tarafından dinleyecek biri olsun ki bu yaşta çok sorunla karşılaşacağı şimdiden belli :26:
Bir musibet bin nasihat zor ama... Yapacak birsey yok.
aynen öyleeee
Her yorumda lüksünüzden, mülkünüzden bahsetmişsiniz, gerçekten çok gereksiz duruyor. Koltuklarınızın modeline kadar söylemişsiniz.
Kızın gitmesiyle evdeki paranın, mülkün ne alakası var?
her imkan olmasına ragmen gitti demek oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?