kız kardeşim

Evet keşke sana yakın olsaymış anlatsaymış ama erkekle çok yakınlaşmış iş kaçmaya kadar gitmiş sana anlatsaymış gereğini yapardın sendi ama gizlemiş işte ah şu hormonlar bütün şuç onlarda bazısında çok belirgin aklını kullandırtmıyor
hayatta 2 şey öğrendim ;
1. Kimseye güvenme .. Güvendiğim taşlara kar yağdı ..
2. insanın kendine ettiğini kimse edemezmişşş ..

hayatta 2 şey öğrendim ;
1. Kimseye güvenme .. Güvendiğim taşlara kar yağdı ..
2. insanın kendine ettiğini kimse edemezmişşş ..

QUOister dağa yağsın ister taşa yağsın esesciğim(yüzün azıcık gülsün diye kızma) bu hayatta asıl öğreneceğin şey sensin..her koyun kendi bacağından asılır..dert etme ..hayatına bak...ölüm var bu hayatta ..ölümden başka her şeyin çaresi var..Allah dağına göre kar verir...derdi veren Allah dermanı da verir..bak Rabbim sana ne güzel cevap vermiş

bence hiç dert etme ne hali varsa görsün.şimdi zaten senin tek gitmen pek bir şey ifade etmez.yani bu durumda senlik bir şey yok.canını sıkma hayat onun yaşasın görsün.sen sadece dua et

kızlar görüştüğü cocuktan anne&babamın,kardesimin ve benim haberimiz vardı ..
Anneme istemeye gelecekler beni konyadan demiş,annemde bende verecek kız yok demişş..
Vermessen kacarım demis kardesimde,bayramda hersey normaldi,1agustos cuma gitmis işe gidiyorum die ..
Annem eğer getir bi tanısalım deseydi böyle olmazdı .. Ama asla deyip kestirip atmıss ..
Bana " abla eger x le evlenirsem annemler görüsmez,sana gelsem kabul eder misin dedi "
bende asla dedim,ailemi cigneyen benide cignemistir dedim ama nerden biilirdim kücücük kardesimin kacacagını
3kızız ortancayı verdik işte daha sözlü ekimde nişanı var.. Ufaklığın bu yaptığına bakınn ooff ooff

bence hiç dert etme ne hali varsa görsün.şimdi zaten senin tek gitmen pek bir şey ifade etmez.yani bu durumda senlik bir şey yok.canını sıkma hayat onun yaşasın görsün.sen sadece dua et

evet haklısın ama 6 yas kücüğümü ben büyütmüştüm ((
ve hic ummazdımm hiccccc nasıl yaptı bu hayatıı

her şey rayına oturuyor eses suçlu başta annen sonrada abla olarak sende..kardeşin gayet normal aceleci o kadar..hatanın büyüğünün sizde olduğunu farkedip bi özeleştri yapın ailece..tanımadan görmeden bende verecek kız yok ne demek..

evet aile çok hatalı.

evett ama kürt bir aileye ölümü uzatın vermem diyor annem ..
Babamda aynı durumda.. Ben ayrıl dedim o cocuktan .. O hayatı kardesim secti ..
Benim sucum ne bu durumda ?

Canım kızma ama annen de sen de çok hatalı davranmışsınız. Arkasında kimse yok sanıyor şu an. Anne reddetmiş, sen reddetmişsin. Ergenlik çağında bir kıza asla yapılmayacak şeyler bunlar. Kaçma sinyalleri vermiş hiç görmemişsiniz. Yazık olmuş kızcağıza. Büyük hata yapmışsınız ve hala hatanızda ısrar ediyorsunuz. Düğününe gitmeniz gerekir. Annenizi babanızı çiğneseniz de olması gereken bu. Bir süre sonra iki tarafta size minnettar olacaklar bunu yaparsanız.

annem nuh diyor,peygamber demiyor ..
Ailemin onayı olmadan nasıl evlenmediysem o da onu yapmalıydı ..
Zamana bırakmak dısında yapacak pek birsey yookkk ..
Ortanca kardesimin nişan hazırlıkları baslayacak ..
Ablam dururken edep diye birsey kalmadan gittiii ..
Anne&baba sözü dinlemezse ceksin cezasını napalımm ..
Esyalar,takılar,ev tutulmus konyadan zatenn .. Yapcak bise yok ..

Kusura bakma ama şu an hak verdim kardeşine. Ben 27 yaşında evlendim. O yaşımda bile annem babam benim kürde verecek kızım yok deseydi kaçardım eşime. Sorun kardeşinizde değil ailece sizde. Cezasını çekeceğini sanmıyorum, umarım mutlu olur. Siz bir abla olarak bunu bile diyemiyorsunuz yazık.

karapecelileri görünce cok korktum agladım demis teyzeme..
Bizim yasadıgımız ortamı yada orayı görmeden önce bende sizin gibi düşünüyordum ..
Cevremizden kimse inanamıyor,büyümü yaptılar cocuga diyor .. Suanda benim yapabilecegim birsey yok . . .

Allah kardesine akil fikir versin koca bulunur anne baba bulunmaz bunu ogrenmemis kardesin (((yazik

bende bunu demek istiyorum ..
Eğer bugün mutluysam;anne baba rızası olduğu için ..
Anne baba bedduası ile mutlu olanı hiç görmedimm ..

bence artık bırakın fazla da şımartmayın.kendi seçimi ne çilesi varsa çekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…