Aynı şey benim de dikkatimi çekti üzüntüden ne yazdığına dikkat etmemiştir diye yazmak istemedim ama haklısınız hoş durmuyor.
Evdeki imkanların kardeşinizin aklının ucundan bile geçtiğini sanmıyorum. O aşka sevdiği adama kaçtı diye düşünüyordur orada x model koltuk yoktur diye düşünmemiştir o yüzden imkanlarla alakası yok bu durumun.
Bence ailenizde hata yaşı tam kritik yaşlar dik dik konuşarak değilde tanımaya çalışarak zamana yaysaydınız zaten 20li yaşlara geldiğinde aynı kafada olmayacağından belkide o görüp eksikleri anlayacaktı.Neyse artık olan olmuş siz gitmek istiyor gibi durmuyorsunuz ama bence gidin sonradan çok pişman olursunuz çünkü ne aileler kaçtı diye evlatlarını silip sonra barıştılar siz kardeşinizin yanında olmayışınızla kalırsınız.
Umarım ailesini karşısına almasına değer kız kardeşinizin kaçtığı insan
Çok zor bir durum,ama ölümden başka her şeye çare bulunur. Sonuçta reşitmiş ve kendi bir şeyleri göze alarak gitmiş,yapabileceğiniz bir şey yok ne yazık ki
daha 18 yaşında ..
kocaya kaçmışş ..
aklımız almıyor bir türlü ..
ailecek harap olduk kac gündür ..
orda yaşayamaz eminiz nasıl yaptı anlamadık ..
polis +18 birsey yapamayız dedi .. ooff oofffff
Cahillik sadece yasla olmuyor. Kardesiniz 18 yasinda ve gozu karartmis, ama sizin yaptiginiz da cok cahilce. Para imkan hepsini saglamissiniz belki ama, malesef kardesinizi taniyamamissiniz.
Gec degilken dugune gidin. Annenizde de ne inat varmis pesss. Siz gidin, sizle de konusmazsa konusmasin, o kadar kolay mi evlat silmek.
kıyamam babanıza ağladı mı yauff. bu aşk mı nedir bilmiyorum ama insanlara çok büyük cahillik yaptırıyo. pişman olacak kardeşiniz zaten o allahın emride işte bazı şeylerin telafisi olmuyo kıymet bilmiyolar böyle oluyo..
Gecmis olsun . Ben de nerde tanistiklarini merak ettim.
Gercekten zor bir durum .hele son zamanlarda tv. Da bu tarz cok konular cikiyor
bence de siz kardesinizi yalniz birakmayin .anneniz sizi silemez sanmiyorum .
en azindan erkek tarafi "bu kizin arkasinda ablasi da olsa biri var" demeli dusunmeli .
Her ne kadar kendi dusen aglamazsa da kardes oldugu icin yine aglayan siz olursunuz. Gercekten yasi kucuk
Umarim erkek ve tarafi iyi cikar.
öncelikle allah yardımcınız olsun.büyük konuşmamak lazım döverdim zorla getirirdim falan diye.. tüm yorumları okuyamadım düğün ne zamanmış eğer vakit varsa bnm fikrim anne babanızı yumuşatmanız kaçtığı kişinin ailesiyle kızı vericez ama bi tanıyalım sizi böyle apar topar olmasın bi söz takalım falan deseler ne bileyim öenmli olan süreci uzatıp kardeşinizin gözünü açmak olay. anne babanız ilerde daha çok üzülmesin diye şimdiden sildim deyip peşini bırakmamalı evlat silinmiyor.illa evleneceklerse örfe adete göre olsun fln demeliler ne bileyim.ayrıca fikrim gitmelisiniz düğünü bile beklemeden onaylıyorum gibisinden yanaşıp adam akıllı konuşmanız gerek sinirlenmeden ağlayarak sarılarak. annenizi dinlemeyin vazgeçirmek için gittiğinizi bilecek yumuşayacaktır. birileri yanında olmalıki yalnız olmadığını görsünler bence tabiki. bende çok zor şeyler yaşadım tabi şartlar aynı değil ama.direndim kaçmadım yumuşattım ailemi. tabi o bunu düşünebilecek yaşta yada değilmiş malesef.
Kim bilir belki mutlu olur, eşi onu çok severse Antalya'da yaşarlar çünkü sizin özleminize çok fazla dayanamaz eşi de kıyamaz inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende olsam gitmezdimüzülmeyin olan olmuş artık kendi düşen ağlamaz
of çok erken ya:// kaçtıgı kişi kim peki tanıyormusunz kötü biri mi
aptal az kalıyor ama neyse .. bir kez gördük hepimiz .. bize uygun aile degiller zaten ..
annem babam eşim gittiler dönmicem seviyorum demiş .. babam öylemi o zmn senin gbi evladım yok demiş dönmüşler ..
Kusura bakmayin ama herkesten farkli bir Bakis acisiyla yazicam...
Bence siz AILECEK haksizsiniz !!! Ben kiz kardesinizin yaptigini savunmuyorum ama siz, özellikle ANNENIZ kizcagiza baska bir yol birakmamis. O kiz istemez miydi telli duvakli babasinin evinden alninin akiyla cikmayi? Esiyle, cocuklariyla anne babasinin evine gelip gitmeyi?
Siz KIMSINIZDE o insanlari size LAYIK görmüyorsunuz? Sizin 4 gözünüz 5 ayaginiz mi var? Haaa pardon sizin maddiyatiniz iyi dimi? Pardonda bu hayatta maddiyata önem veren insanlarin nerdeyse hepsini Alllah evlatlari ile terbiye ediyo ama hala akillanmiyorlar!!! Babanin herseyi varmis, ALLAH daha cok versin, ama ailecek düsünemediginiz birsey var ki o da, babanizin vaad ettigi "rahat Hayat" kardesinizi mutlu etmeye yetmemis ki!!! Mutlulugu baska yerde aramis ve insallahta mutlu olmustur. Rabbime kardesiniz icin dua edicem ki umarim pisman olmaz.
Herkes Anne Baba Hakkindan bahsediyor. Yok anne baba rizasi olmazsa evlilik yürümezmiste yok anne babanin bedduasi tutarmista, bir erkek icin anne baba aglatilirmiymista mista mis... Elbette evlilikte de her konuda da anne baba rizasi önemli. FAKAT cogunun unuttugu EVLADIN HAKLARI da var. Ve bunun biri de Anne Babanin cocugunu evlendirmesidir. Dinimizde Ailenizin kiz kardesinizi red etme gibi bir haklari yok. Aksine kiz kardesiniz bir ömür Allahin anne ve babaniza verdigi bir emanet. O emanete hakkiyla sahip cikmayi benim gözümde basaramamislar. Umarim yakin zamanda akillari baslarina gelir, erkek tarafina karsi büyüklenmeyi ve onlari kendilerine layik görmemeyi birakipta kardesinize sahip cikarlar.
Yeter ya... Bi silkelenin... Bide kizin acisindan bakin... Aile olmak bu degil... Anne baba olmak bu degil kardesim... Kiz seviyo mu? Seviyo demi? Ne dersen de istiyo mu istiyo! O Zaman eger iyi bir ebeveynsen evladina sahip cik arkadas. Sen evladini red ettiginde eline ne geciyo? Madem kizini düsünüyosun? Kizinin mutlulugunu istiyosun. Birak ya birak eger 6 ay sevdigiyle mutlu olacaksa birak 6 ay mutlu olsun. Ne karisiyosun? Kimi isterse onu sever! Demek ki bu zamana Kadar kizina yeterince deger verdigini hissettirememissin. Kusura bakmayin ama evlatlarini suclayacaklarina biraz oturup kendi hatalari ile mesgul olsunlar.
Bu arada kardesinizin yaptigini kesinlikle onaylamiyorum, sadece ailenizin tavirlarindan ve yaklasimlarindan dolayi baska cikar yol bulamadigini düsündügüm icin onu gayet iyi anliyorum
artık olanlar oldu,bundan sonra neler olacak hep beraber göreceğiz ..
dün aksam kardesim teyzemi aramıs,düğünüme gelin demiş ..
şimdi teyzemle konusuyorum bana gidelimmi diyor .. ya annem gitme diyor ..
Eger kardesiniz sizin icin degerliyse gidin... Sonucta kardesiniz kötü birsey yapmadi... Sevdigi adamla evleniyor... Onu mutlu gününde boynu bükük birakmayin derim ben...
teyzem gidelimmi diyor ..:44:
tek ben gidersem tepki alırım diyor .. :26:
teyzem gidelimmi diyor ..:44:
tek ben gidersem tepki alırım diyor .. :26:
kardeşimin 1 kez düğünü olacak elbette gitmek isterim ..
ama annem,eşim,babam buna karşı çıkarlar,çıkıyorlar .. :26:
nolacak böylee ooff Allahımm oofff ..
Kusura bakmayin ama herkesten farkli bir Bakis acisiyla yazicam...
Bence siz AILECEK haksizsiniz !!! Ben kiz kardesinizin yaptigini savunmuyorum ama siz, özellikle ANNENIZ kizcagiza baska bir yol birakmamis. O kiz istemez miydi telli duvakli babasinin evinden alninin akiyla cikmayi? Esiyle, cocuklariyla anne babasinin evine gelip gitmeyi?
Siz KIMSINIZDE o insanlari size LAYIK görmüyorsunuz? Sizin 4 gözünüz 5 ayaginiz mi var? Haaa pardon sizin maddiyatiniz iyi dimi? Pardonda bu hayatta maddiyata önem veren insanlarin nerdeyse hepsini Alllah evlatlari ile terbiye ediyo ama hala akillanmiyorlar!!! Babanin herseyi varmis, ALLAH daha cok versin, ama ailecek düsünemediginiz birsey var ki o da, babanizin vaad ettigi "rahat Hayat" kardesinizi mutlu etmeye yetmemis ki!!! Mutlulugu baska yerde aramis ve insallahta mutlu olmustur. Rabbime kardesiniz icin dua edicem ki umarim pisman olmaz.
Herkes Anne Baba Hakkindan bahsediyor. Yok anne baba rizasi olmazsa evlilik yürümezmiste yok anne babanin bedduasi tutarmista, bir erkek icin anne baba aglatilirmiymista mista mis... Elbette evlilikte de her konuda da anne baba rizasi önemli. FAKAT cogunun unuttugu EVLADIN HAKLARI da var. Ve bunun biri de Anne Babanin cocugunu evlendirmesidir. Dinimizde Ailenizin kiz kardesinizi red etme gibi bir haklari yok. Aksine kiz kardesiniz bir ömür Allahin anne ve babaniza verdigi bir emanet. O emanete hakkiyla sahip cikmayi benim gözümde basaramamislar. Umarim yakin zamanda akillari baslarina gelir, erkek tarafina karsi büyüklenmeyi ve onlari kendilerine layik görmemeyi birakipta kardesinize sahip cikarlar.
Yeter ya... Bi silkelenin... Bide kizin acisindan bakin... Aile olmak bu degil... Anne baba olmak bu degil kardesim... Kiz seviyo mu? Seviyo demi? Ne dersen de istiyo mu istiyo! O Zaman eger iyi bir ebeveynsen evladina sahip cik arkadas. Sen evladini red ettiginde eline ne geciyo? Madem kizini düsünüyosun? Kizinin mutlulugunu istiyosun. Birak ya birak eger 6 ay sevdigiyle mutlu olacaksa birak 6 ay mutlu olsun. Ne karisiyosun? Kimi isterse onu sever! Demek ki bu zamana Kadar kizina yeterince deger verdigini hissettirememissin. Kusura bakmayin ama evlatlarini suclayacaklarina biraz oturup kendi hatalari ile mesgul olsunlar.
Bu arada kardesinizin yaptigini kesinlikle onaylamiyorum, sadece ailenizin tavirlarindan ve yaklasimlarindan dolayi baska cikar yol bulamadigini düsündügüm icin onu gayet iyi anliyorum
Sizin kalbiniz ne diyor? Bence onu dinleyin...
Dünden beri okuyorum konuyu, bence teyzenizle gidin. Kardeşinizi yalnız bırakmayın. Anneniz nasılsa bir gün affeder kardeşinizi. Ama kardeşinizi en mutlu gününde yalnız bırakmayın, çöpsüz üzüm sanmasınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?