kız kardeşim

Bence kendi kararlarinizi kendiniz verebilecek yastasiniz... Kardesinizin yaptigi gibi kendi isteklerinize göre yasayin baskalari ne der diye degil!

ben anne babamı çiğnemem asla yaşım 24 ..
18 yasındaki bunu düsünemedi ama ..
gidip gitmeme de henüz kesin birsey yok ..

kardeşimin 1 kez düğünü olacak elbette gitmek isterim ..

ama annem,eşim,babam buna karşı çıkarlar,çıkıyorlar .. :26:

nolacak böylee ooff Allahımm oofff ..

esescim eşinide ikna et ve gidin bnce yanlız bırakmayın bi hata yapmış kardeşin ama o günde yanlız kaldığını asla unutmaz yanında olmalısınız ..ailen illahi affederler ama o günde yapayanlız olduğunu kardeşn unutamaz damadın ailesine karşı da kızın yanlız olmadığını ne olursa arkasında olduğunuzu göstermelisiniz bnce

bence aılenızle gorusun onaylarını alın ve düğüne katılın, Kaçarak evlenen bayanları erkek aılelerı daha cok ezıyor dıye düşünüyorum, cunku gıdecek yerı ve arkasında duran kımse olmadığı ıcın.. hayatta hersey olabılır.. Bugun o bir yanlısın ıcıne gırdıyse sızde bunu bır buyuk olarak devam ettırmeyın derım.. Telli duvaklı gelın olduğunu gorun.. Eger yarın bı gun basına bır sıkıntı gelırse yıne sızler cok uzuleceksınız.. Hayırlı olsun bu arada..

Ben sizin gidip gitmeme konusunda kararsız olduğunuzu sandım, gitmemek gibi kesin bir niyetiniz olduğunu düşünmedim. Belli ki gitmeyeceksiniz daha fazla bu konuda yorum yapmaya gerek yok o zaman. Kardeşiniz çok küçükmüş, inşallah mutlu olur da sizin evinize geri dönmek zorunda kalmaz çünkü çok eziyet görür.

sağol kuzum bakalım anneme diyeceğim sen gelme ama biz gidelim ..:26:
oofff çok katı olmak zorunda mısın anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..

bakalım gider miyim gitmez miyim ?

O senin kardeşin elbette yalnız bırakmayın,aynı durumda eşinizin kız kardeşide olabilirdi,yada eşinizin erkek kardeşide kız kaçırabilirdi aynı durumda o olsaydı kendi kardeşinin düğününe gitmeyecekmiydi sanmam giderdi.

bu yaaşına kadar eziyet görmedi şimdi mi görecek ..
babam eğer babam deseydi alır gelirdim demişti ..
ama o adamı seçti .. mutlu olsun daha yapcak pek birsey kalmadı ..
gitme konusunda tek basıma gidemem malum durum ..

kaçmaya çok karşıyız ikimizde .. güzellikle olacak işler bunlar ..
telli duvaklı cıkmak varken .. gidip gitmemem daha kesin değil bakalım ..

pazar kına & pazartesi düğün müş ..

Kiz kardesiniz kacti diye dügünde yapmayabilirdi erkek tarafi... Yine vicdan sahibi insanlarmis...

Ben söyleyeceklerime son olarak bir sey ekleyip susmayi tercih edecegim...

Giderseniz bir gün pisman olursunuz ama gitmezseniz barissaniz dahi kiz kardesinize karsi kendinizi hep borclu hissedeceksiniz... Ve o size icten ice hep kirgin olacak ve araniz hicbir Zaman eskisi gibi olmayacak ve siz bir ömür pisman olacaksiniz...

Son düzenleme:
sağol kuzum bakalım anneme diyeceğim sen gelme ama biz gidelim ..:26:
oofff çok katı olmak zorunda mısın anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..

bakalım gider miyim gitmez miyim ?

biraz zaman geçsin annende mutlaka yumuşar cnm keşke kardeşinde kaçmış bi hata ama babanlar gittiğinde bari onları kırmasaymış duruma göre geri dönüp düğün yapılsaymış anlaşma yoluna gidilseymiş

kayınvalidem gel konusalım dedi ..
simdi yanına gidiyorum gidelim diyordu o da ..
gidelim derse gideriz yazarım gelismeleri gene ..

ah canım ahh
daha gencecik filizmiş... peki ablası olarak sizinle hiç paylaşmışmıydı sevdiği birisi olduğunu?

ve ailenize allah sabır versin... kuzenim de yaptı ama kardeşiniz kadar genç değildi

kalbim elbette git diyor .. o benim kardeşim ..
ama annem gideni de silerim diye tehdit ediyor ..
teyzem eşinle görüş o benim kardeşim de gidelim dedi .. :2:

Bence de gidin kardeşiniz o sizin iyi gününde de kötü gününde de yanında olun , destek olun kardeşinize belki gün gelir o da size destek olur sakın bırakmayın kardeşinizi.

Annenizi siz daha iyi tanırsınız ama halamında kızı kaçarak evlenmişti halamda aynı şeyi söyledi giderseniz ben yokum falan diye bir kaç sene sonra barıştı kızınıda kendi yaşadığı ile aldı şimdi çocuklarına falan bakıyor düğünde yanında olmayışıyla kaldı.

ah canım ahh
daha gencecik filizmiş... peki ablası olarak sizinle hiç paylaşmışmıydı sevdiği birisi olduğunu?

ve ailenize allah sabır versin... kuzenim de yaptı ama kardeşiniz kadar genç değildi

hayır ailemin herkesin haberi vardı ..
annem git demis kardesimde gitmis ..

teyzemin kocası annemi aramıs,ben teyze ve eses düğüne gidelim demiş ..
annem kocamı aramıs , eses teyzesi ile görüsürse benimle görüsmesin demis ..
eşim aradı,annen böyle böyle dedi teyzenle görüşme diyor .. :26:
teyzem aradı eşinle ve annenle kötü olma teyzem dedi kapattı .. :26:

esescim canım daha iyisindir inşaallah şu durumda pek kolay değil ama güçlü olmalısın ailene destek ol

Annen aştı kendini ya eninde sonunda oda kiziyla barisacak yani hayat boyu küs kalacak degil ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…