- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Olan olmuş artık. Ben düşünmezdim bile gitsem mi gitmesem mi diye. Kimse gitmiyor olsa bile kardeşi mutlaka yanında olmalı insanin. Ailenin istememesi kızgın olması başka ama seninle kardeşin arasindaki bağ çok farklıdır eminim ki
evleniyorlar yahu!
ben anlamıyorum gerçekten.
kötü bir şey yapmıyorlar evleniyorlar.
yanlış bir seçim olabilir ama niyet kötü değil ki.
neden aileler küser anlamıyorum.
kaçması tabi üzer insanı ama evleniyor ve düğünü oluyor yalnız mı bırakacaksın?
artık teyzemle de görüşemeyeceğime göre,kardeşimden haber de alamamm ..
bende direk gidelim dedim teyzeme ama annem ne yaptı ..
ya gidin yada beni unutun dedi .. affetmez annem huyu böyle ..
mutlaka ama anneme göre secme sansı kalmadı
Teyzenle gorussen annen nasil ogrenecek yaa😐
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anne yüreği Suan affetmeyecektir belki ama birgün elbet affeder. Ama kardesinin bugün u bir daha geri gelmez.
Bir hata yapmış ama sizde aile olarak hataya hata ile karşılık veriyorsunuz. Özellikle senin ne olursa olsun yanımda olman lazım.
Şimdi Allah korusun mutlu olamazsa geri donecegi bir ablam bile yok diyecektir. Onu güzel gününde yine de boynu bükük birakmayin.
KatiliyorumValla ses etmeyim diyorum ama yeminle anneni dövesim geldi... Yanlis anlama ama siz annenizi gercekten cok simartmissiniz... kendi agizinizla diyosunuz kardesim kurtuldu diye... Annedir kurtsaldir diycem ama... Büyük tepki toplayacagimi bildigim halde söylüyorum ki anneniz bosuna dövünmesin de aglamasinda... Bana göre (anne olmasini etki etmezsek) annenizin yasadigi her sey müstehak ve bu fikirde devam ederse daha bununla da kalmayacagina eminim... Ama bunu anlayabilene tabi...
Kendi katiligi bi kenara ne Kadar bencil bir insan ki, cevresindeki insanlarin kararlarini da kendisi vermek istiyor. Anne olmus olmasa gercekten zerre acimam annenize cünkü yasadiklari herseye kendisi yol aciyor.
Allah Dogru yolu göstersin ve size sabir versin. Ama bence olaylara yalnizca anne ve babanizi düsünerek yaklasmayin. Suan anneniz size kocani sevmiyorum bosan onunla dese de annemi üzemem bosanirim mi diyceksiniz? Bence kendi kararlarinizi kendiniz verin ve dimdik ayakta durun, durun ki sizin hayatiniza da müdahale etmekten vazgecsin... Dünya bi onun etrafinda dönüyor saniyor olmali...
Sinir oluyorum böyle "ANNE"ligi istismar eden annelere... Oklavalik hepsi vallahi
teyzeme ; '' teyze gelirseniz sen ve eses ablam gelir demiş ''(
keşke böyle olmasaydı da beyaz gelinliğinle bizim evden çıksaydın be kuzum
Katiliyorum
Eses kusura bakma da annen çok bencil.
Teyzenin çocuğu değil ki bu onun çocuğu.
Annenin hatrina yapıyorduryani bu kadar bencillik olmaz.
Senin ki neyin inadi Eses.
Gitmezsen çok pişman olursun..
benim inadım yok ..
annem banada küssün istemediğim için gidemiyorum .. :2:
ceylinim affetmez annemi tanımıyorsun senn :18:
Bir bahane bul git o düğüne.
eşim ben onun için 850 km gittim gerekeni yaptım diyor .. normalde öyle değil ama güveni kaybetti kardeşim ..
ona çok güveniyordu , enişte demezdi ,abi derdi .. artık bir abin ve aile nyok demiş dönmüşler ereğliden ..
annem ben onun ayağına kadar gittim o onu seçti diyor,sildim diyor .. ben ailemi sırtımı dönüp düğüne gitmem ..
annem böyle geldi böyle gider .. rahmetli dedem 2 aynıydı .. 6 sene konusmamıs kendisiyle .. ben küs duramam ..
öğreniyor nasıl öğreniyorsa ya ..
isyaaann etcem artık yoruldum ..
bende gitme taraftarıydım ama gidemicem cnm
Kardeşiniz sizin, canınız kanınız. 26 yaşında bir insansınız, nasıl gitmezsiniz anlayamıyorum.
Benim kimse umrumda olmazdı giderdim kardeşimin düğününe... Bu kadar kin fazla....
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
eşim değmez dedi ..
anne ve babanla kötü olmaya değmez kardeşin dedi ..
kardeşim verdiğimiz değeri,güveni yitirdi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?