- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
lise sona geçtiğimizde derslerinde başarılı olan bi arkadaşımız vardı
okullar açıldı baktık arkadaş 1 hafta oldu yok iki hafta oldu yok ulaşmaya çalışıyoruz ulaşamıyoruz
sonra öğrendik kocaya kaçmış
annesi babası perişan halde oturdugu mahallede herkes ayıplamış şehir değiştidiler
sonra kızı biz bi şekilde bulduk 5 arkadaş gittik evine kayınvalidesiyle oturuyodu kayınvalidesi pencereden kafasını çıkartmıyor kızın bizi kovdu evin önünden
sonra bu kız çocuk dogurdu sonra da boşandılar neler yaşamış neler sonradan anlattıgında şok olduk.. çok pişman olmuş çok..
kız bu sene üniversite sınavına girdi ve istedigi bölümü kazandı şimdi çocugunu da alcak gitcek üniye
çok üzülüyorum böyle durumlara bu yüzden.. Sabrınız bol olsun gerçekten zor çok zor
Allah yardımcınız olsun okurken gözlerim doldu benim de kız kardeşim var ve böyle bir şey yaşansa ne yapardım bilmiyorum...
İnşallah her şey yoluna girer çok geç olmadan..
Kardeşinizin düğününe gitmek istemiyorsunuz besbelli.Yazdıklarınızdan da inşallah mutsuz olur da haklı çıkarız,pişman olur havası var hep.Siz aile rızası almış evlenmişsiniz ama kardeşinize annenizden farklı davranmıyorsunuz.Onun yerinde siz de olabilirdiniz.Neyse 43 sayfadır yazıp çiziyoruz,değişen bir şey yok.İnşallah o çok mutlu olur.
ahh canım benim yaa çookk üzücü bir durum çookk((
Çookk Sağol faatt hep yanımda oldun destek çıktın bana Sağol. .
aileme sırt. Çevirmem ..
O zaman inşallah sözünden hiç çıkmadığınız anneniz sizinle de bir gün kötü olmaz.İyi geceler.
Rica ederim canım benim ne demek kendini üzme çok
annem babam sağ oldukça Allahın izniyle içbirşey olmaz ..
nasıl onlar benim 3 çocuğumdan baska kimsem yok diyorsa ,
bende diyorumki insanın ailesinden baskası hikaye ..
koca bulunur ama aile asla .. iyi geceler sizede ..
Allahım size ve ailenize sabırlar versin, umarım kardeşiniz bu ani kararından dolayı pişman olmaz ve mutlu olur... Diyecek söz bırakmamış zaten.
Yanlis anlamayin ama koca bulunur aile bulunmaz diyorsunuzda kiz kardesiniz de ailenin bir parcasi. Annen ne kadar benim öyle bir kizim yok desede, var. Kacmasi dogru degildi elbet ama siz bari dislamayin. Annenize babaniza bu kadar bagli yasamayin. Sizde kendi ailenizi kurmussunuz. Sizinde ilerde cocugunuz olursa, anneniz ne derse yapicakmisiniz. Hic kendi özgür iradenizle hareket etmiyecekmisniz??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?