eşime buradaki yorumları okutacağım .
bende dua ediyorum ,
insallah mutlu olur ..
gittiğine değer ..
Kardeşin senin canın kanın ama düğüne gidersen hem evliliğin belki zedelenecek hemde ailenle aran açılacak, kardeşin sizi düşünmeden ezip gitti kendi pişman olur bu kadar kafa yorma bence düğüne gitme konusuna, yanlış anlama olay basit üzülme filan demiorum, dediğim gibi düğüne gitme konusu sana pahalıya patlayabilir, niye hem ailenden hem kocandan olasın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Baştan sona bütün yazılanları okudum.. Öncelikle anneniz çok bencil bunu herkes söylemiş zaten.. Kardeşiniz sizi ve teyzenizi çağırmış belliki yanında olmanızı istiyor fakat ben sizin gitmek istediğinize zerre inanmıyorum hatta onun mutlu olmasını istediğinize de inanmıyorum.. Yok eşim böyle dedi annem şunu dedi ben de kararsızım gitmek istiyorum fakat diye cümleler kurmayı bırakın siz gitmek falan istemiyorsunuz o düğüne. Şuan ailecek evlensin de görsün gününü bakalım onu seçtiğine değecek mi diye düşünüyorsunuz.. Pişman olsun üzülsün istiyorsunuz.. Herkes size seçenek sunmuş yardımcı olmaya çalışmış hepsine ayrı ayrı bahaneler sunmuşsunuz.. Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim herşey maddiyat değil.. Belli ki kardeşiniz sahil kenarındaki evden arabadan motordan koltuklardan mutlu olamamış.. Aşkı sevgiyi seçmiş.. Siz tanımayı bile reddetmişsiniz kardeşinizin duygularını hiçe sayarak..
evet kaçan 18 yaşındaki kız haklı bizler haksızız ..
Ne halin varsa gör demedim ki ben ona ..
Kim olduğunu tanımıyorsun bile dedim. .
Aile bir insan için en doğruyu düşünürr ..
Ailesini önemsemeyen insan önüne baksın ..
Yargılarken biraz mantıklı olalım ..
evet kaçan 18 yaşındaki kız haklı bizler haksızız ..
Ne halin varsa gör demedim ki ben ona ..
Kim olduğunu tanımıyorsun bile dedim. .
Aile bir insan için en doğruyu düşünürr ..
Ailesini önemsemeyen insan önüne baksın ..
Yargılarken biraz mantıklı olalım ..
Tanımayı deneyebilseydiniz yaptığı hataysa bunu daha çabuk görmesini sağlardınız. Tek suçlu kaçan kardeşiniz değil aileniz ve sizde buna sebep olmuşunuz.
Olan olmuş ne diyelim Allah pişman etmesin mutluluk ve huzur onunla olsun.
Tevekkül eden insan huzurlu insandır.
tatlım panik yapma dur bakalım erzurumlu ile geçinemez demişler ama alakası yok yani.olay orda değil de bu yasta niye gitti ne gerek var ya :S
"Kız kardeşim" konusunu görünce dedim norwi açtı kesin bu konuyu
oy canım Allah korusun bizim sadece muzurluklar yapıo böylesi zor hakkaten .kaçmak falan
Yok kız ondan değil, mesaj yazıp duruyor ya foruma senin adına ondan diyorum.
annem babam damat diye kabul etmedik etmeyeceğiz..
Bizi ezip gittiyse artik kızımızda yok diyor. .
Ben ablayım ne yapabilirim .. umarım pişman olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?