kız kardeşim

Sizin ailedede sorunlar gördüm ben..
Niceleri kaçarak evleniyor sonradan dünürler kaynaşıyor yada kızlarını affediyor..
Sizin anne babanız kardeşinizi yerin dibine sokmuş silmiş atmışlar bukadarda olmaz yanii anneniz taş mı doğurmuş:26:
Antalyaya sokturmam ne hali varsa görsün yok kıyafetlerini atmalar fln.. insan evladına kızar eder bağırır azarlar da yine kıyamaz kıyafetlerini koklar koklar durur.. anneniz çok bencil bir insan herşey benim dediğim benim istediğim gibi olacak cinsten..

Ha kardeşiniz doğru yapmamış daha yaşı başı ne ki okusaymış ilk önce
Ama bana göre hata sizde kesip atmak yerine kızım biz sevmedik oğlanı ama bi tanışalım tanıyalım zamanla birbirimizi
sizde aynı şekilde sende okulunu oku o da askerliğini yapsın sonra duruma bakarız gibi fln yada böyle değilse bile..
Yavrum daha erken diyip ılımlı yaklaşılsaymış bunlar olmazmış ama anneniz direk benim rızam yoktur gidersende git demişş..
Kızkardeşiniz de anasını tanıyor tabi nuh der peygamber demez e yaşıda daha 18 tutturdukların yapıyolar ve sonuç ortada..
Şimdi kim dizini dövecek belli değil

aynen öyle ..
kaçan kardeşim ve annem aynılar ..

Elbet anlayamayız..
sizin de yaranızı deşmiş böylece

Bu arada uc kardeş de örgün olarak üniversite okumuyor sanırım?

ben kazandım gittim 1 yıl bıraktım,aöf devam ediyordum ..
ortanca kardesim kazandı gitmedi, aöf biticek bu sene 4 ..
bu kaçan kardeşim lise 2 yıl okudu bıraktı . okumak istemiyorum dediiii ..
annem okusun diye cok emek sarf etti ama dikbaslılıgı daim di her zmnn ..

aynen öyle ..
kaçan kardeşim ve annem aynılar ..
Kızı anasına benzemiş anası kızını beğenmiyor.. ne yaman çelişki

Olan olmuş artık siz kızı silmişsiniz kız da sizi mecburen..
nikahı oldu da duğunu oldu mu bilmiyorum ama
umarım her iki tarafta pişman olmaz

Hm anladim aof leri bitirirsiniz insaAllah
Annen kendi gibi olan biriyle bas edememis bak :)
Diyorum ya bunlar hep imtihan iste
Onemli olan bu imtihanlardan Allahin rizasini elde etmek

pazar & pazartesi düğünüm demiş teyzeme ..
umarım mutlu olur ..

annem bana ; sen bir anne bile değilsin anlayamazsın dedi ..

Allah kolaylık versin.
benim de ablam kaçmıştı.
daha 18 bile değildi..lise 3 . sınıfta
ailecek perişan olduk..
annem vermem demişti..lise bitsin üni. bitsin gelsin istesin dediler..ama olmadı..kaçtı..tutturdu evlencem diye..bizimkiler de almaya gitti..gelmedi..ayak diredi..seviyorum dedi..herkes salya sümük ağladı ama o bir gram göz yaşı dökmedi..
imza verdi bizimkiler de öyle nikah oldu..kimse düğününe gitmedi ..ama annem ve babam benim ve kız kardeşimin gitmesine izin verdi..biz gittik ama biz de küçüktük..ben 16 yaşındaydım kardeşim ise 14 yaşındaydı..bi de babamın halasının kızı vardı..45 yaşında..göz kulak olunsun istendi..yanlız bıraktığımızı düşünmesinler diye düşündü babamlar..ne kadar kızsalar da kıyamadılar..
babam yıllarca küs kaldı..annem ise 15 gün sonra barıştı..geldi kocasıyla (koca da sınıf arkadaşı 17 yaşında )el öptü ..babam evde yoktu tabi..

ama hep bir kırgınlık var annemde..ama babam daha katı..ablam evleneli 21 yıl oldu..bir kızı var 19 yaşında..annemlere gelir gider..ama babam hala bi gariptir..yakın davranamıyor enişteme ve ablama..yapamıyor..annem unutmuş gibi..ama ah etmişti..kızgınlıkla..ve 21 yıldır bi doğrultamadılar bütçelerini..para geliyor ama gidiyor..nereye gidiyor belli değil..şimdi şimdi ekonomileri düzeldi.eniştem çok iyi insan..ailesi de ..fakat ailemizden bir çoğu hala ablamla görüşmüyor.
yapılan bir hata bütün hayatına mal oluyor , ailesi ile olan ilişkilerine mal oluyor malesef..
ablam aklı başında bi kızdı..yaptığının da farkındaydı..iyiyi kötüyü ona çok anlattılar .3 yıl çıktı eniştemle..o 3 yıl boyunca konuştu akrabalarımız..ama hep hee dedi..gene bildiğini yaptı.

zaman her şeyin ilacı..biz de bu kötü günler geçmeyecek mi diye soruyorduk kendimize..aile perişan..kimse konuşmuyor..kendi kabuguna çekilmiş..zaman zaman zaman..

Son düzenleme:

cook tesekkür ederim canım ..
zaman zamann ol bizlere derman ..

cocuk kürt değilim diye kandırmıs bunu ..
gidince gördün ortamı demi '' baba beni götür '' dememis ..

Okurken çok merak ettim, Erzurum'un neresinden'ler. Erzurum'un ufak bir bölümü kürttür. Gerçi bahsettiğin yaşam tarzlarına göre az çok tahmin edebiliyorum nerden olabileceklerini.

Okurken çok merak ettim, Erzurum'un neresinden'ler. Erzurum'un ufak bir bölümü kürttür. Gerçi bahsettiğin yaşam tarzlarına göre az çok tahmin edebiliyorum nerden olabileceklerini.

nereli ne hicbir bilgimiz yok ..
kardesimde bilmeden gitt i..

kardeşimin arkadaşı gelecek şimdi bana ..
telefon etti napıyosun abla vs ..
kaçtı dedim inanmadı,şaka mı dedi ..
hayır dedim,tm geliyorum dedi şimdi ..
kimse inanamıyor ...

nereli ne hicbir bilgimiz yok ..
kardesimde bilmeden gitt i..

Anladım. Umarım düğünden önce herşeyin farkına varır da döner. Ama öyle görünüyor ki evlenecek 1 yılını doldurmadan da pişman olacak. Annen baban kapılarını kapatmasın ona söyleyin. Cahil o ve de çok küçük. Pişman olduğu zaman siz kucaklayın onu ortada bırakmayın, onların eline bırakmayın. Cahillikle yapmış işte bişeyler. Bari ulaşabiliyorsanız çocuk yapmamasını söyleyin, aşiretlerse falan zaten hemen çocuk isterler Allah korusun çocuk olursa daha zor olur onun için. Yazık çok üzüldüm ya

ooff ooff

Eses gulum kk durumunu facede yayinlamis

kardeşimin arkadaşı gelecek şimdi bana ..
telefon etti napıyosun abla vs ..
kaçtı dedim inanmadı,şaka mı dedi ..
hayır dedim,tm geliyorum dedi şimdi ..
kimse inanamıyor ...

Allah yardımcınız olsun eses
çok üzüldüm
kardeşinle aklı başında konuşacak kimse yokmu
ama karşı taraf konuşturacakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…