kız kardeşim

geri dönerse kapımız sonsuz acık ..
evliliği oyuncak sanıyor yaşı gereği ..

hmm hayırlısını dilemekten başka yapacak bir şey yok keşke teyzeni arasan muhtemelen kardeşinin yanındadır konuşma fırsatı bulurdun..

hmm hayırlısını dilemekten başka yapacak bir şey yok keşke teyzeni arasan muhtemelen kardeşinin yanındadır konuşma fırsatı bulurdun..

aramak istemiyorum şimdii ..
umarım kardeşim hatasını anlar ve gelir ..

kardeşinin gelmeyeceğini ben kadar iyi biliyorsun bence canım...

kardeşinin gelmeyeceğini ben kadar iyi biliyorsun bence canım...
bence dönecek ..
orda yapamaz ..
simdi hersey güllük gülistanlık gelir ..
az önce ark.vardı ..
aynı hatayı yaptı döner diyor ..
o da döndü .
.
hayırlısı zamana bıraktık ..

Sen anneni tanıyorsun esesciğim ...öyle bir anneden aynı karakterde öyle bir kız çıkmış...o kız gelmez belkide çok mutlu olur inşallah kadir kıymet bilirler..ki bilirlerse de sizin için değişen bir şey olmayacak anneniz fermanını verdi sizde çaresizce ona boyun eğiyorsunuz..biliyorsun değil mi annen her şeyin baş sorumlusu..

mutlaka hicbir hata tek taraflı degil ..

mutlaka hicbir hata tek taraflı degil ..
kardeşinin hatası tabiki bariz ortada kimse ona iyikide kaçmış oh demedi ama neyse sonuçta annen kırılabilirsin annen olduğu için laf söyletmekte istemeyebilirsin ama annen...

kardeşinin hatası tabiki bariz ortada kimse ona iyikide kaçmış oh demedi ama neyse sonuçta annen kırılabilirsin annen olduğu için laf söyletmekte istemeyebilirsin ama annen...
evet cnm hayılısı olsun

Kardeşini bir şekilde ikna edemezmiydiniz canım ya.
eve dön,gelsin istesinler bi bakalım ,tartalım deseydiniz.
bi söz yüzüğü filan takar biraz zaman kazanırdınız.
belki o arada kardeşin de sevgilisi ile ilgili olumsuzlukları-uyuşmazlıkları görebilirdi.
ne bileyim mutsuz olacağa ortada sonuçta,bir son hamle ile az daha zaman kazanılamazmıydı.
hemen mi evlenmek istiyorlardı.yüzüğe filan razı gelmezler miydi ilk etapta.
keşke sen de bi konuşsaydın kardeşinle.

dedik teklif ettik cnm karşı taraf buraya gelen kız dönemez dedi .

dedik teklif ettik cnm karşı taraf buraya gelen kız dönemez dedi .
anladım canım.
eşi diyeyim artık-ne iş yapar-geliri filan ne ki?
maddi açıdan da perişan olmasa bari.
gerçekten kaçarak evlenenleri anlayamıyorum.hele ki bu yaşta.
neyin sevdası-neyin inadıdır.
yeryüzündeki hçbir erkek için anne-babayı çiğnemeye değmez diye düşünüyorum açıkcası.
istisnalar dışında tabbi.
aralarında kaç yaş var?

kardeşim daha 18 yasında
cocuk 88 liymis ..
kasap&aşçı mesleği var..
iş bulmus,bugün düğün ..
hayırlısı cnm ya ben asla kaçmam ..
ailesinden bskası hikaye ..
koca bulunur ama anne & baba asla ..

Eses iyi misin. Genel olarak neredeyse bütün topiklere yorum yapmissin. Kardeşinin kaderi bu denekki yasamsi gerekiyor. Belki de çok mutlu olacak. Benim gorumcem hic pisman değilim dedi. Ve ayni hikaye neredeyse. Simdi 5 yillari gayet iyiler. İyi düşün ve dua et. Bence kardeşin hem büyüyecek hem de mutlu olacak

Benzer seyleri yasadik kardesimde hem de cok kez. Evden sayamadigimiz kadar çok kaçtı. Biz büyük bir sehrin merkezinde rahat bir yerde yasiyorduk kardesim ise köyden biriyle evlendi. Sekiz ay sonra boşandı. İkinci evliligini de kacarak yapti bir ilceye gitti. Dört yildir evli bir çocuğu var. Allah bozmasin yoksa basimiz belaya girer kardeşim yüzünden. Biz neler yasadik neler anlatamam ama geride kaldi şükür. Siz de atlayirsnz inşallah bir an evvel

belki de böylesi daha iyidir. dışlayacagınıza kırgın oldugunuzu ama yine de yanında oldugunuzu hissettirin bari.

Canım yapılacak Şey belli oglanin ailesi gelsin hem tanisin hem söz gibi birsey yapin dugun için gun belirleyin bari gelinlikle çıksın evden ayrıca yaşadığı şeylere dair bir fikriniz olsun napiyor ne ediyor diye düşün düşün perişan olmazsınız inş pisman olmaz tabi ama gençler sonunu pek dusunmuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…