geri dönerse kapımız sonsuz acık ..Burada ailelere de kavahat buluyorum ben maalesef ki.. bir arkadaşım kaçarak evlendi. Suvan bir takım sıkıntıları var ve tek başına mücadele etmeye çalışıyor. Her evlilikte sıkıntılar yaşanabilir, kültür farkı olanlarda daha çok tabi ki..
ancak tecrübesiz biri olarak aklıma şu takılıyor. Aileler gelsin istesin deseler bir süre nisan takıldıktan sonra aileleri gençler de görecekler ve pat diye saçma bir evliliğin içinde bulunmayacaklar.. kendi istekleri ile ayrilacaklar belki de.. olamaz mı sizce.. tabi sadece etrafimdaki izlenimler..
çok geçmiş olsun, olur ya bir gün geri dönerse ona çok destek olun..
ee eses düğün olmuş mu bugün pazartesi ...geri dönerse kapımız sonsuz acık ..
evliliği oyuncak sanıyor yaşı gereği ..
bilmiyorum cnm ..ee eses düğün olmuş mu bugün pazartesi ...
hmm hayırlısını dilemekten başka yapacak bir şey yok keşke teyzeni arasan muhtemelen kardeşinin yanındadır konuşma fırsatı bulurdun..
bence dönecek ..kardeşinin gelmeyeceğini ben kadar iyi biliyorsun bence canım...
mutlaka hicbir hata tek taraflı degil ..Sen anneni tanıyorsun esesciğim ...öyle bir anneden aynı karakterde öyle bir kız çıkmış...o kız gelmez belkide çok mutlu olur inşallah kadir kıymet bilirler..ki bilirlerse de sizin için değişen bir şey olmayacak anneniz fermanını verdi sizde çaresizce ona boyun eğiyorsunuz..biliyorsun değil mi annen her şeyin baş sorumlusu..
kardeşinin hatası tabiki bariz ortada kimse ona iyikide kaçmış oh demedi ama neyse sonuçta annen kırılabilirsin annen olduğu için laf söyletmekte istemeyebilirsin ama annen...mutlaka hicbir hata tek taraflı degil ..
evet cnm hayılısı olsunkardeşinin hatası tabiki bariz ortada kimse ona iyikide kaçmış oh demedi ama neyse sonuçta annen kırılabilirsin annen olduğu için laf söyletmekte istemeyebilirsin ama annen...
dedik teklif ettik cnm karşı taraf buraya gelen kız dönemez dedi .Kardeşini bir şekilde ikna edemezmiydiniz canım ya.
eve dön,gelsin istesinler bi bakalım ,tartalım deseydiniz.
bi söz yüzüğü filan takar biraz zaman kazanırdınız.
belki o arada kardeşin de sevgilisi ile ilgili olumsuzlukları-uyuşmazlıkları görebilirdi.
ne bileyim mutsuz olacağa ortada sonuçta,bir son hamle ile az daha zaman kazanılamazmıydı.
hemen mi evlenmek istiyorlardı.yüzüğe filan razı gelmezler miydi ilk etapta.
keşke sen de bi konuşsaydın kardeşinle.
anladım canım.dedik teklif ettik cnm karşı taraf buraya gelen kız dönemez dedi .
kardeşim daha 18 yasındaanladım canım.
eşi diyeyim artık-ne iş yapar-geliri filan ne ki?
maddi açıdan da perişan olmasa bari.
gerçekten kaçarak evlenenleri anlayamıyorum.hele ki bu yaşta.
neyin sevdası-neyin inadıdır.
yeryüzündeki hçbir erkek için anne-babayı çiğnemeye değmez diye düşünüyorum açıkcası.
istisnalar dışında tabbi.
aralarında kaç yaş var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?