Allah yardımcınız olsun eses
çok üzüldüm
kardeşinle aklı başında konuşacak kimse yokmu
ama karşı taraf konuşturacakmı
sağool cnm
teyzem görüşüyor cnm ..
ama biz teyzemle görüşmüyoruz ..
arkadaşıyla oturuyorum bir yerdennn çııkıp gelecekkk gibii
halen inanamıyor arkadaşı,bende sindiremedim ki diyorum
teyzeni kimseye çaktırmadan arasan durumu sorsan
tembihlesen senle konuştugunu kimseye söylemese
en azından için rahatlar
kendini harap etme eses
bu durum aile içi huzurunu bozmasın canım ya
eşin senin üzüldügünü gördükçe
iyice diş bileyecek kardeşine
Eses bugün nasılsın canım?
açıkcası sayfalar çok uzun okuyamam vaktim yok, seni neden aramıyor kardeşin aranız neden kötü :26:
Sevgili eses,
Kardeşinin durumuna çok üzüldüm. Yaşının verdiği cahillikle kaçıp gitmiş. Siz onun ailesisiniz, elbette er yada geç kıymetinizi anlayacak. Anladığım kadarıyla aileniz kız kardeşinizle görüşmenizi istemiyor. Onu yalnız bırakmayın. Tasvip etmesenizde en azından siz kardeşinizin yanında olun. Hiç değilse görüşme şansınız olur. İlerde başı sıkıştığında size söyleme cesareti olur. Et tırnaktan ayrılmaz. Eşinizi ikna edin, gizli saklı da olsa gidin kardeşinizin yanına. Gittiği aile büyükleriyle tanışın, biliyorum denginiz değil, hayat tarzları görgüleri sizinkinden çok farklı, ama kardeşiniz orda. Onun bu kadar kimsesiz olduğunu hissetmesinler. Allah yardımcınız olsun, inşallah mutsuz olmaz...
kimseden onay almadan gitti .. aramaz ..
annem aileni unut gömdüm seni dönüyorum demiş ..
babam kahroldu , ben sadece sizleri namusunuzla evlendirmek için büyüttüm dedi ağladı koca koca adamm
bizlere bunu yaşatmaya ne hakkı vardıııııııııııııııı
ee peki senin hiç çaban olmadı mı görüşmek için? ben olsam giderdim kardeşimin yanına görürdüm konuşurdum
Gözlerim doldu.. Attığım her adımda babamı düşünürüm. Onun adına gölge düşürür müyüm diye, onu üzer miyim acaba diye.. Babalar belki sert görünürler ama kalpleri yumuşacıktır. Hiçbir baba ister mi evladının özellikle de kızının mutsuz olmasını, acı çekmesini.. Gozyaslarını içine akıtır. Allah sabır versin.
Eses ben sana daha önce de yazmıştım, ailece ne kadar üzüldüğünüz kırıldığınız aşikar ama ne olursa olsun kardeşimi düğününde tek bırakmazdım diye. Neyse, gitmeyeceğini söyledin kararını verdin ama benim merak ettiğim durum şu, teyzem görüşüyor diyorsun da sen hiç abla olarak kardeşini aramadın mı?
Kendimi senin yerine koyuyorum da aramadan çatlarım. Hatta annen baban eşin gitmiş kardeşini ikna etmeye sen neden gitmedin ki? En büyük ablaları sensin anladığım kadarıyla ben seni fazla etkisiz gördüm canım. Çok üzülüyorsun belli ama bağırıp çağıracak olsam bile kardeşimi arardım, hatta o düğüne de gitmeye çalışırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?