eses yeni bir şeyler yok mu duyduğun ...hayırlısı diyip geçmen ...bizlerin bilmesi gereken şeyler değilse tabiki anlarım ama biz cidden kardeşini merak ediyoruz..
oldumu düğünü olmuş mu yani nasıl olmuş şu an nerdeymiş hiç mi haberi gelmiyor..annenizin bir lafına uyup teyze ile de mi görüşmüyorsunuz anlamadım.
dedik teklif ettik cnm karşı taraf buraya gelen kız dönemez dedi .
öyle olacak..kız boşversene sizin adam edemediğiniz onlar adam etsin.
saol cnm benimAh çok üzüldüm yaALLAH yardım etsin size. Bu kızlarımız neden bu kadar fevri davranıyorlar ki? Hangi insan , anne-babadan daha şefkatli olabilir şu hayatta. Mutlu bir evliliği olsa bile ileride sizleri bu denli üzdüğü için vicdan azabı duyacağını düşünüyorum
düğün oldu bitti,kimse gitmedi ..bizim komşumuzun kızı kaçarak evlendi. .. anne baba düğününe derneğine gitmedi ama oğlan evine araci gönderdi ... kızımız gitti diye evlatlıktan çıkarmadık , kızımızı üzerseniz sizi üzeriz dediler... kendileri düğüne gitmediler ama amcası teyzesi ve ablasını düğüne gönderdiler ... oğlan tarafı kızın sahipsiz kaldığını düşünmediler ve ezemedileranneniz babanız giitmeyebilir ama sülalenizden biri mutlaka düğüne gitmeli ...kızı sahipsiz görmesinler daha çok ezerler
insallah cok saol cnm ..anladım canım ... keşke bi akrabanız gitseydi ... neyse olan olmuş ...umarım çok mutlu olur .... üzülmek geriye biley getirmez inşallah bütün sorunlar çözülür en kısa zamanda
öyle olacak..
ailecek biliyorduk ayrıl dedik,kaçtı ..hayatında biri olduğundan falan bahsetti mi daha önce? tatlılıkla olması yerine neden bunu seçti ki?
54 sayfa ilerlemiş gerçi sorulmuştur bu soru da..
nikah falan olmuş mu peki?ailecek biliyorduk ayrıl dedik,kaçtı ..
pazar pzt. idi ..nikah falan olmuş mu peki?
Kan çıkar diyen bir aileden ne medet umuyorsun canım ya : )Ya oyle kiyamet seneryolari falan yazmayin hemen. Evet anne baba sözü dinlemeliydi. Hata etti. Ama sevmis. Bi de iyi yönünden düşünün. Belki de cok mutlu olacak. Dogulular diye de yok onlarla yapamaz soyle boyle demeyin. Onlar da insan. Kültür farki biraz zorluk yasatabilir ama nedense ben mutlu olacagini düşünüyorum.
Siz de biliyorsunuz ki gelmeyecek. Ofkenizi kırın. Gidin teliyle duvagiyla gelin edin kizinizi. Babaniz taksin kemerini. Madem kacti siz de vurmayin sirtindan. Olan olmuş artik yapacak bi sey yok. Kizinizi yanliz birakmayin. Gidin dugunune. Insallah her sey guzel olur.
kan çıkar diye karşı taraf bize dedi ..Kan çıkar diyen bir aileden ne medet umuyorsun canım ya : )
Bilmiyorum ama belli de olmaz ki...Kan çıkar diyen bir aileden ne medet umuyorsun canım ya : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?