kız kardeşim

eses yeni bir şeyler yok mu duyduğun ...hayırlısı diyip geçmen ...bizlerin bilmesi gereken şeyler değilse tabiki anlarım ama biz cidden kardeşini merak ediyoruz..
oldumu düğünü olmuş mu yani nasıl olmuş şu an nerdeymiş hiç mi haberi gelmiyor..annenizin bir lafına uyup teyze ile de mi görüşmüyorsunuz anlamadım.

hayır haberde almıyoruz ..

Ah çok üzüldüm ya ALLAH yardım etsin size. Bu kızlarımız neden bu kadar fevri davranıyorlar ki? Hangi insan , anne-babadan daha şefkatli olabilir şu hayatta. Mutlu bir evliliği olsa bile ileride sizleri bu denli üzdüğü için vicdan azabı duyacağını düşünüyorum

saol cnm benim

bizim komşumuzun kızı kaçarak evlendi. .. anne baba düğününe derneğine gitmedi ama oğlan evine araci gönderdi ... kızımız gitti diye evlatlıktan çıkarmadık , kızımızı üzerseniz sizi üzeriz dediler... kendileri düğüne gitmediler ama amcası teyzesi ve ablasını düğüne gönderdiler ... oğlan tarafı kızın sahipsiz kaldığını düşünmediler ve ezemediler anneniz babanız giitmeyebilir ama sülalenizden biri mutlaka düğüne gitmeli ...kızı sahipsiz görmesinler daha çok ezerler

bizim komşumuzun kızı kaçarak evlendi. .. anne baba düğününe derneğine gitmedi ama oğlan evine araci gönderdi ... kızımız gitti diye evlatlıktan çıkarmadık , kızımızı üzerseniz sizi üzeriz dediler... kendileri düğüne gitmediler ama amcası teyzesi ve ablasını düğüne gönderdiler ... oğlan tarafı kızın sahipsiz kaldığını düşünmediler ve ezemediler anneniz babanız giitmeyebilir ama sülalenizden biri mutlaka düğüne gitmeli ...kızı sahipsiz görmesinler daha çok ezerler

düğün oldu bitti,kimse gitmedi ..

anladım canım ... keşke bi akrabanız gitseydi ... neyse olan olmuş ...umarım çok mutlu olur .... üzülmek geriye biley getirmez inşallah bütün sorunlar çözülür en kısa zamanda

anladım canım ... keşke bi akrabanız gitseydi ... neyse olan olmuş ...umarım çok mutlu olur .... üzülmek geriye biley getirmez inşallah bütün sorunlar çözülür en kısa zamanda
insallah cok saol cnm ..

insan yanlış yaptığını yaşamadan görmüyo istenildiği kadar uyarılsın. allah pişman etmesin. ama ben kız istedikten sonra keşke aileniz siz telli duvaklı o evden çıkmasını sağlasaydınız ömür boyu burukluk yaşıcak kardeşin. yaşadığını tasvip etmiyorum tabiki amaa zaten kaçacak kadar kafaya takmışsa bu adamı keşke siz size düşeni yapsaydınız

hayatında biri olduğundan falan bahsetti mi daha önce? tatlılıkla olması yerine neden bunu seçti ki?
54 sayfa ilerlemiş gerçi sorulmuştur bu soru da..

Kan çıkar diyen bir aileden ne medet umuyorsun canım ya : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…