kız kardeşim

kardesim 96 lı
88 liymis cnm ..

babam ögretmen degil .. 18 yasındaki kardesim calısıordu okulu bıraktı .. tam okumamıssınız anlasılan ..

Allah yardımcınız olsun cnm cok zor tabı kı
3 gelın 2 kaynanayla koyde yasamayı nasıl goze aldı kardesınız rahatı yerındeyken anlayamadım
ya rahat battı afedersınız
ya da aıle baskısı falan vardı da ondan gıttı
ya da ınat yaptı da gıttı
....
annenız babanız sız kardesınızın her daım yanında olun yoksa gerı donmek ıstese bıle gerı donmek ıstemez korkar belkı de korkuyo dıyemıyo bellı edemıyo sıze
ustune cok gıtmeyın cok sıkmayın kı kendı anlasın bellı kı daha hıc bıseyın farkında degıl
ama sunu muhakkak soyleyın hemen cocuk falan dusunmeye kalkmasınlar ...
bu saatten sonra ah vah demenın bı anlamı yok olan olmus bu saatten sonra neler yapabılırsınız onu konusun aılecek
ama cok usutune gıtmeyın baskıda hıssetmesın kendını

şuanda merkezden ayrı ev tutulmus,esyalar,düğün yapılmıs cnm. .
yani hersey bitti, evlendi ve mutlu ..

insallah pisman olmaz ve mutlu olur ..
asla kardeşimin kötü olmasını istemem ..
ama cok kücük ve böyle olmamalıydı ..
derdimi paylastım tsk ederim yorum yapanlara ..

şuanda merkezden ayrı ev tutulmus,esyalar,düğün yapılmıs cnm. .
yani hersey bitti, evlendi ve mutlu ..
yıne de bellı olmaz cnm kardesınız rahat buyumus anladıgıma gore ve bırden kendını evlı olarak gormesı ozgurlugunun kısıtlanması ( evlenınce bekar gıbı ozgur olunmaz ya pek ondan dıyorum ) aılesınden uzak kalması onu psıkolojıkmen yıpratabılır
emınım kı su an sızlerı cok ozluyordur .. her daım yanında olun ne olur ne olmaz bunlar ılk zamanları mutludur sımdı ama ılerde evlılıgın dogurdugu sorunlar ortaya cıkacaktır herkes de oldugu gıbı bunlarla bas etmesı gerektıgını evlılıgın oyuncak olmadıgını falan seklınde buyuklerınız ogut versınler derım
ve muhakkak ne olur ne olmaz cocuk konusunda acele etmemlerı bırbırlerını tanımaları gerektıgını soyleyın derım
ınsallah mutlu olur tabı kı bol bol dua edın ınsallah pısman olmaz
kardesınıze Allah tan bı omur mutluluklar dılerım

cok saol cnm insallah ..

kusura bakma, kafam başka yere gitti demek, burada okudum sandım.
peki kardeşin okulu neden bıraktı?
2 kez lise 1 okudu kaldı tastik aldı ..
tastik almasaydı annem paralı okula göndercekti ..
aöf lise okuodu ..
calısmaya baslamıstı ..

daha 18 yaşında ..
kocaya kaçmışş ..
aklımız almıyor bir türlü ..
ailecek harap olduk kac gündür ..
orda yaşayamaz eminiz nasıl yaptı anlamadık ..
polis +18 birsey yapamayız dedi .. ooff oofffff
Allah sabır versin canım umarım pisman olmaz kardesinde yada hatasını anlar biran evvel ailesinden özürdiler ve evine döner ne denir bu durumda bilmiyorum 18 yasında oldugu için suan hersey ona tozpembe geliyo isallah hayırlısı neyse o olur üzülme diycem ama kardesin sonucta insan nasıl üzülmez dogru yolu bulması için dua et Allah büyük hersey olucana varır

saol cnm tsk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…