Anladım zaten canım, arkadaş mutlu olacaklarına inanıyorum demiş, ona istinaden dedim. Karşı taraf için.kan çıkar diye karşı taraf bize dedi ..
ESESİMMM YAACABA TEHTİT EDİYORLAR OLABİLİR Mİ KIZI KESKE SENDE GİTSEYDİN SEN NEDEN GİTMEDİN ?hayır hayır
annem babam eşim almaya gitti .. neden geldiniz buraya demiş ..
şuanda konya ereğlide bi köyde cocugun ailesinin yanındalar ..
aynı evin içinde 3 gelin 2 kaynana .. burda avangart koltuklara sıgamayan cocuk orda yasarmı sizce?
yasım kücük demedi dinlemedi bizi .. ailem sildi attı napabiliriz su saatten sonra .. ooff offffffffffffffff
kardeşim konyada kocasıyla ..iyimisin esess
hem kardeşin hemde seni merak ettim canımm
tehdit olsaydı yalnız konustular cnm söylerdi ..ESESİMMM YAACABA TEHTİT EDİYORLAR OLABİLİR Mİ KIZI KESKE SENDE GİTSEYDİN SEN NEDEN GİTMEDİN ?
MANYAK BU KIZ YAAA
Bu sorularin cevabini ben de merak ediyorum acikcasi.. Madem o kadar imkanlar var neden okumadiniz da erkenden evlenmeler, calismalar falan? Bi cevap verseniz de aydinlansak..Yorumların yarısına kadar okuyabildim. Siz 20nizde görücü usulüyle evlenmişsiniz. Kardeşiniz 22 yaşında nişanlı. 18 yaşındaki kardeşiniz çalışıyor. Bana aile yapınız garip geldi. Bir de babanız öğretmen. Benim babam serbest çalışan bir adam. Biz okumazsak adam olamayız diye büyütüldük. Ki sizin babanız öğretmen, sizi aileniz niye okumanıza teşvik etmedi. ailenin arabası olması, avangart koltuklara sahip olmanız bir şey ifade etmiyor, kardeşinizden görüldüğü üzere.
Hata kimde? Bence kardeşinizde değil. Anneniz babanız damat adayını sınıf olarak küçük görme sebebinden ziyade kardeşinizi okumaya teşvik etseydi, zenginlik içinde yüzmenize rağmen çalışması gerekmeseydi, ki 18 yaş artık liseden mezun olma yaşı. Sahi liseyi bitirdi mi kardeşiniz?
tenezzül etmedi cevap vermeye. niyeyse ?!Bu sorularin cevabini ben de merak ediyorum acikcasi.. Madem o kadar imkanlar var neden okumadiniz da erkenden evlenmeler, calismalar falan? Bi cevap verseniz de aydinlansak..
tenezzül etmedi cevap vermeye. niyeyse ?!bizi ilgilendirmiyordur belki
cık cık cık ya döve döve getirseydiniz keske diycem ama sen neden gitmedin ?tehdit olsaydı yalnız konustular cnm söylerdi ..
tehdit değil ..
Cok ilginc gercekten dikkat etmemistim digerlerinin yas olayina. Aile de herkes bu kadar erken evlenip ornek oluyorsa kardes tabi evlenmeye heves edip kacar.tenezzül etmedi cevap vermeye. niyeyse ?!bizi ilgilendirmiyordur belki
eses erzurumlular aşiret değiller.önce iyi bir araştırın.üzüntüden kahrolduk ..
burda paranın içinde rahatlık sıktı ..
bakalım aşiret ailede kac gün durabilecek ..
eses erzurumlular aşiret değiller.önce iyi bir araştırın.üzüntüden kahrolduk ..
burda paranın içinde rahatlık sıktı ..
bakalım aşiret ailede kac gün durabilecek ..
canım kendileri öyle demişler annem & babam gittiler oraya ..eses erzurumlular aşiret değiller.önce iyi bir araştırın.
kardeşim 2 yıl gitti okula liseye kaldı tastik aldı ..Bu sorularin cevabini ben de merak ediyorum acikcasi.. Madem o kadar imkanlar var neden okumadiniz da erkenden evlenmeler, calismalar falan? Bi cevap verseniz de aydinlansak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?