kız kardeşim

ben yüzüne bakmam kapımı açmam herkesin kendi tercihi zevkleri uğruna bilmediği bir dünyaya ben reşitim diyip adım atmasını babasına sen kimsin niye geldi bunlar demesini bilen kıza dönüpte bakmam kendi düşen ağlamaz iki gün sonra ağlayacak sen kapını açacaksın ne olacak yine gözüne hitap eden biri için zevkleri için yine gidecek böyleleri kadir kıymet bilmiyor..Annen çocuğa onay vermedi ise çocuk ailesini alıp bir Allahın emri deseydi..sonra ben gerekeni yaptım olmadı kaçtık deseler yine gideri var sen abla olarak orta yolu bulursun bulamasanda bulmaya çalışırsın..ama kapıya gelen büyüklerine terbiyesizlik yapabiliyorsa kardeşim kimse kusura bakmasın benim bundan sonra kardeşim olamaz..Allah sabır versin esesciğim..Annen ve babana çok üzüldüm gerçekten Rabbim yüreklerine ferahlık versin tez zamanda inşallah....

daha 18 yaşında ..
kocaya kaçmışş ..
aklımız almıyor bir türlü ..
ailecek harap olduk kac gündür ..
orda yaşayamaz eminiz nasıl yaptı anlamadık ..
polis +18 birsey yapamayız dedi .. ooff oofffff

Merhaba durumuna çok üzüldüm inan bende kaçarak evlendim ama böyle değildi benim ki tabi yasimiz aynı kız kardeşinle . Ama aşiret işi zor ya . Hayirlisi ne ise o olsun

note3 kadinlar_klubü

Artik yapacak bisey yok bence
Kardesin ya pisman olup cok aci cekecek yada siz yanilacaksiniz kardesiniz iyi olacak
ama ben kacipda mutlu olani gormedim kocasiyla iyi olsa bile kocanin ailesi hor gorur asalar

ooofff ooooffff...... çokçok üzüldüm..malesef ergenlik çağında böyle şeyler oluyor, sonra çoook vuracak kafasını taşlara

bu arada kaçıpta değer gören biri görmedim bende istisnalar hariç hakikaten kaçmak zorundakiler hariç yani....el kapısında köpek kadar değerleri olmuyor hiçbir şekilde ,görüyoruz burda bir kızcağız yaıyodu en son kaynanasının evinin çatısında yerd minderde yatıyodu kocasıyla birde kaynanasının eziyetini çekiyodu yeni gelin gelecekmiş kaynana titriyodu o gelinin üstüne bizim kaçan kızda niye böyle diye ağlıyodu...kendi düşen ağlamaz..şimdi 35 kişi nikah kıyılana kadar reklam çekiyo evde..ha bu arada birlikte olmuş olabilirlerde orada..ilk işleri bu olacak kızı garantileme sistemleri sonra film dönecek kız kardeşin en dramatik halini görecek maalesef

Canım devamını okudukça yazdıklarını gördükçe bir kez daha üzüldüm içim acıdı resmen offf Dayağa karşıyım ama böyle gördükçe döverek getiresim gerekiyor bu yavruları

Son düzenleme:
maalesef 18 yas sinir sayilmis...goz gore gore bazen elden birsey gelmez...

buyukte konusmamak lazim tabii cocuklarimiz var...zaten boyle seyler cahillikte yapiliyor...yasi ilerleyen biri boyle birsey yapmiyor...ailene sana sabir dilerim...

Bu nasıl bir zihniyet ya. Böyle gurbanlı cümlelerin 3. sınıf aşiret temalı dizilerde olduğunu sanardım, meğer gerçeği de varmış. Size sabır dilerim, elbet yanlışını anlayacak.

'İnsan' sıfatına nail olsun da, yabancı olmasının vs bir önemi yok.

Birazda kendimizde hata arasak Para var imkan var sahil kiyisnda oturyyoruz diyosn demekki kiza bsey eksik gelmis yaptigi seyi asla onaylamiyorum ama alip karsiniza konusmaliydiniz yazik olucak simdi kolay dgil allah sabir versin

'İnsan' sıfatına nail olsun da, yabancı olmasının vs bir önemi yok.

iste sorun o ozellikleride tasimamasi, biz onu pamuklar ustunde tutuyoruz cocuk surekli asagiliyor.. soylemiyor ama oyle gel diyince geliyor git diyince gidiyor aahh bu sapsal kizlar

aptal az kalıyor ama neyse .. bir kez gördük hepimiz .. bize uygun aile degiller zaten ..
annem babam eşim gittiler dönmicem seviyorum demiş .. babam öylemi o zmn senin gbi evladım yok demiş dönmüşler ..

keşke destek olsaydınız siz ablası olarak. seviyor demekki sizin dediğiniz gibi rahat hayatı bıraktığına göre. sanırım siz onlar doğulu olduğu için istemediniz ama aşk bölgeye bakmıyor

Ya oyle kiyamet seneryolari falan yazmayin hemen. Evet anne baba sözü dinlemeliydi. Hata etti. Ama sevmis. Bi de iyi yönünden düşünün. Belki de cok mutlu olacak. Dogulular diye de yok onlarla yapamaz soyle boyle demeyin. Onlar da insan. Kültür farki biraz zorluk yasatabilir ama nedense ben mutlu olacagini düşünüyorum.
Siz de biliyorsunuz ki gelmeyecek. Ofkenizi kırın. Gidin teliyle duvagiyla gelin edin kizinizi. Babaniz taksin kemerini. Madem kacti siz de vurmayin sirtindan. Olan olmuş artik yapacak bi sey yok. Kizinizi yanliz birakmayin. Gidin dugunune. Insallah her sey guzel olur.

Merhaba durumuna çok üzüldüm inan bende kaçarak evlendim ama böyle değildi benim ki tabi yasimiz aynı kız kardeşinle . Ama aşiret işi zor ya . Hayirlisi ne ise o olsun

note3 kadinlar_klubü

Sadece meraktan soruyorum . Ne kadar zamandır evlisiniz ve mutlu musunuz ?

inşallah aklı başına gelir de geri gelir
ama sanırım aklının başına gelmesi için
böylesi bir deneyim gerekmiş
elindekilerin değerini böylece anlayacak demek ki

Anne Babaya böyle birşey nasıl yapılır ya anlamış değilim
Bir evlat nasıl kıyar onlara ..
Allah ailenize sabır versin.
Dilerim yaptığının yanlış olduğunun farkına varır ve umarım o zaman herşey için geç olmaz.

Son durum ne peki,18 dediğine göre okumuyormuydu.

Benim de aklımdan aynısı geçiyordu. Hani yanlış anlaşılma olmasın, okumamak ayıp değil ama bu devirde insanlar kız evladına öyle bir aşılamalı ki bunu kızlar okuldan önce hiçbir şey düşünmemeli. Benim annem de babam da üniversite mezunudur, öyle bir aşıladılar ki bana üniversite okumanın nasıl bir ayrıcalık değil günümüzde bir gereklilik olduğunu, o yaşlarda üniversite okumamak gibi bir ihtimalim olduğunu bile düşünmedim, dolayısıyla hayallerim de hep üniversite bittikten sonra böyle yapacağım, şöyle yapacağım diye kuruldu. Hal böyle olunca da bu beni üniversite bitene kadar cahillikle bir şeyler yapmaktan korudu. Ben de umuyorum ki aynı şeyi kendi çocuklarıma empoze edebilirim.

Esesimmm.
Çok üzüldüm kuzum.
Ne desem bilemedim.
17 yasinda bir kiz kardeşim var ondan ne ev hanimi olur ya.
Yatqgini bile toplayamaz..
İnsallAh pişman olmaz sizin kizi ne diyeyim.
Çok zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…