Kız kardeşime ünlü sevgilisi iş teklif etmiş, kendisinin menajeri olmasını istemiş, kardeşim kabul etmeli mi?

Konu sahibi bu ne kin, öfke.
Dışarıdan bakınca siz de hiç normal durmuyorsunuz. Neyse ban yiyecek olan yer. Burası gelip herkese özgürce hakaret etme yeri değil.

Acinasi hayatmi heee sen nerden biliyon acaba sinirinden kudurmus nereye saldiracagini bilmiyor banlansada kurtulsak ayol zavalli postijci kocani kiskan daha sen ayni karinda buyudugun bacindan acinacak halde olan Kim kocana bile guvenmiyon kizkardesine halleneceginden Emin oldugun bir erkek le evlisin millete saldiracagina oturda öz elestirini yap

banlanırken yalnız gitmicem ama senin gibilerin tek eğlencisi de gidecek ah kuzum merak etme ben senin karşına geçip 2 lafı bir araya getiremeyeceğin bir statüde olduğum için bu kadar kuduruyorsun ama hata ben de ki senin gibi mahalle karısına cevap veriyorum

Her konuda bu sekilde kufurler ve hakaretlerle buradaki kadinlara nefret kusuyorsunuz, madem oyle neden hala konu aciyorsunuz?
Konu sahibinin uslubu neyse konuya cevap verenler de o sekilde tepki veriyor, sizin 1 tane duzgun mesajiniz varsa 100 tane hakaretli kufurlu mesajiniz var. Ektiginizi biciyorsunuz.

Konu sahibi bu ne kin, öfke.
Dışarıdan bakınca siz de hiç normal durmuyorsunuz. Neyse ban yiyecek olan yer. Burası gelip herkese özgürce hakaret etme yeri değil.
ne sanıyordunuz bana sataşan kendini bilmez eziklere haddini bildirmeyeceğimi filan mı?

Sana kendimi kanıtlamak misyon edineceğim en son şey olur, ben ortaya yazdım öyle.

Ayrıca iyi ediyorsun arada gel şaklabanlık yap böyle insanlar eğlendi.

Aaaa lan yazmis ahahahah Kim Mahalle karisi belli oldu ayy keske sesli mesaj atsak kahkahalar bosa gitti

ne sanıyordunuz bana sataşan kendini bilmez eziklere haddini bildirmeyeceğimi filan mı? aynı cevabı vermiştim..

Sana kendimi kanıtlamak misyon edineceğim en son şey olur, ben ortaya yazdım öyle.

Ayrıca iyi ediyorsun arada gel şaklabanlık yap böyle insanlar eğlendi.
bana mı dedim herkese dedim keşke algılama ve iletişim becerileriniz olsaydı zaten olsaydı böyle saçma sapan polemiklere girmezdiniz..

ayrıca eğlenen siz misiniz ben mi resmenn bi tarafımla gülüyorum fesatlılarınıza

ne sanıyordunuz bana sataşan kendini bilmez eziklere haddini bildirmeyeceğimi filan mı?
Valla burda kimse ezik olmuyor sizi ti'ye almakla. O zmn durup bi düşünün neden bu kadar kadın aynı cevapları veriyor diye. Amann hoş ister düşün ister düşünme bize ne.
Terbiyesiz konuşmak had bildirmek olmuyor.

Ne kadar saçma sapan olduğunun farkındasın. Ok yeterli bye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…