Önce Neclanın sevgilisiydi ama. Necla bırakır bırakmaz Leyla dünyada başka erkek yokmuş gibi hemen oğuza atladı.Necla Leyla’nın kocasını çalıyordu nişanlıyken
Şu boşanan kadınlara dul denmesi kadar ayar olduğum başka bir şey yok dünyada. Konu sahibesinin ilk konusu da komşusunun kocasında gözü olduğuyla ilgili. Muhtemelen psikolojik sıkıntısı var. Yazık ediyorlar hayatlarını bu paranoyalarla. Eşi nasıldır bilmiyorum ama Allah sabır versin.Önce Neclanın sevgilisiydi ama. Necla bırakır bırakmaz Leyla dünyada başka erkek yokmuş gibi hemen oğuza atladı.
Neyse olmayacak şey değil tabi kayınpederin damada hallendiği Bi dünyada kız kardeş de enişteye yürür mü yürür. Ama konu sahibinin ki paranoya. Sırf boşanıyor diye kendince dul(!) Kaldı diye kocasını kıskanıyor.
Gerçekten bu dünyada aslaa olmaz dediğim birşey yoktur olabilir ama bu durum çok ayrı . Kız kardeşim üniversitexe sınavları bitse de gelse diye bekliyorum bende kalacak yani Allah düşmanıma vermesin aklıma gelmesi için net birşey görmem lazım . Konu sahibinin ki anca yok yattı yik eğildi . Insanız ya su içse kocasına yazdığını düşünüyor . O kadar takmış ki mutlu evliliğim var bozulacak olayına kız kardeş bu yani insanın en iyi dert ortağı ondan beklediği şeyler hiç normal değilBenim hayatta asla olmaz dediğim bir şey yoktur. O sebeple bütün sayfalar boyunca bir ona bir buna hak vererek okudum yorumları. Ama konu sahibi sizin bakış açınız ve anlatımınız çok itici geliyor insana. Siz kocanızı öyle bir mertebeye çıkarmışsınız ki kimsenin onu sizin gözünüzle görebilmesi imkansız. 8 senede hala böyle büyülenmişçesine dolaşmanız da şaşırtıcı. Çok rahatsızsanız kocanızla gitmeyi kesin oraya . yıllar önce burada "kız kardeşim eşimle gidince askılı giymesin, kahkaha atmasın, anneme söyledim o daha çocuk diyor, kız kardeşimi uyardım umursamıyor" gibi bir konu açmıştı birisi. O da mı sizdiniz bilmiyorum ama biraz takıntılı bir durumunuz var.
Eniştesi 8 yıldır hayatında, sanki ilk defa karşılaşıyorlar. Bence paranoya yapıyorsunuz. Çok mu fazla erotik öykü okudunuz, onlarda çok ya böyle enişteye göz koyan yeni boşanmış baldızMerhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.
1kiz kardeşim var ve1,5 senedir evli olduğu eşinden boşanmak üzere ben 8yildir evliyim aileme gittiğimde kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat şuan kondurmak istemiyorum ama dikkatimi çekiyor davranışları.ben eşimle konuşurken lafın arasına atlıyor eşim bana bisey söylerken,sanki kendine söylüyormuş gbi cevap veriyor.geçen gün eşimin gözleri iş sebebi ile biraz şişmişti ve benim yanımda kıyamam ya dedi bn şok oldum belli etmedim bisey ama kafama takıldı.bazende önünde eğiliyor sanki gozune sokarcasina bu beni sinir ediyor fakat susuyorum biz eşimle bahçeye çıkıyoruz hemen yanımıza geliyor.bazen oturduğumuz yerden kalkıyorum mutfağa gidiyorum fırsat kolluyormus gbi onun tek kalmasını bekliyormuş gbi eşimin olduğu yere gidiyor ben gelince çıkıyor anlamiyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum.boyle devam edermi onuda bilmiyorum ne yapmam gerekiyor şaşkınım.
Bence siz velinimetiniz biricik pırlanta kocişinizle en uzak dağdaki mağarada yaşamaya başlayın. Bu sayede kardeşiniz, komşularınız, arkadaşlarınız ve sokaktaki tüm kadınlar rahat bir nefes alır, hem siz de anca kadınsız bir dünyada rahat edersiniz zaten.bu zaman da böylesi birini bulmak velinimet.ve kırk kapı gezsem bulamam.
Niye hıc mı yok böyle örnekler benim akrabamın basına geldı boşanan kız kardeş eniştesinden cocuk yaptı ve dogurdu o cocugu abla kabul etmediği için cocuk anane ve dede üstüne kayıtlı insan evladıyız hepımız eşlerimiz de kardeşlerimiz de melek değiller bir anlık nefis insana herseyı yaptırır.Fesatsınız.
İnsan kocasına yakıştırır da bakıyor ediyor mu diye, kardeşine şunu yakıştırmaz yahu, pes!
İşte çevre, aile, yetiştirilme vs demek kiNiye hıc mı yok böyle örnekler benim akrabamın basına geldı boşanan kız kardeş eniştesinden cocuk yaptı ve dogurdu o cocugu abla kabul etmediği için cocuk anane ve dede üstüne kayıtlı insan evladıyız hepımız eşlerimiz de kardeşlerimiz de melek değiller bir anlık nefis insana herseyı yaptırır.
o söylediğiniz diziyi hayatımda bir kere bile olsun açıp izlemiş değilimdir. bn sadece olanı anlatıyorum hayal ürünü yada uydurma bisey söylediğimi düşünmüyorum zaten burda yaptığım konusmadan bahsettiğim durumdan almış olduğum tepkileri eminimki ailemde verecek ve bn bunu kendi içimde nasıl çözerim bilmiyorumMillet yaprak dökümü necla-leyla izlemekten doğru düşünemez oldu :) kanallarda da hata var yillardir tencit pilavı gibi diziyi milletin gözüne sokuyorlar sonra böyle sağlıklı dusunemiyorlar.
Başlık sahibi şüphesi gerçekte olabilir kimse bilemez ama %85 90oraninda söyleyebilirim ki yaprak dökümü etkisi efendim.
Bir psikologa görünün iyi günler.
8 yılda herseyini iyice öğrenip bilgi sahibi olma ihtimali verirsek bnce yapmaz diye bisey yoktur.normal evlenen insanlar bile uzun seneler boyu birbirini tanımaya devam ediyor kafasinda nasıl bir karaktere ilgi duyduğunu bilemeyiz ve bu istediği özelliklere sahipse arzu etmeyecek diye bi durumda söz konusu olmuyor buda benim şahsi görüşüm psikolojim bozuk falanda değil ayrıca evet garip karşılanabilir ama artık günümüz zamanında kayinvalidesiyle beraber olan akrabasının karısına göz koyan erkek kardeşinin hanımıyla dost olan vs birçok insan var görüyoruz kötü niyetli olan kendimi böyle korumaya geçtiğim için bensem olsun varsın bn böyle kötü olmayı tercih ederim bu acıyı yaşamadan önlem alkış olurumEniştesi 8 yıldır hayatında, sanki ilk defa karşılaşıyorlar. Bence paranoya yapıyorsunuz. Çok mu fazla erotik öykü okudunuz, onlarda çok ya böyle enişteye göz koyan yeni boşanmış baldız
umarım yaşamazsınız ama olursa eğer yaşarsanız nasıl bir duygu olduğunu ve neyapmaniz gerektiğini düşünüp durursunuz.Gerçekten bu dünyada aslaa olmaz dediğim birşey yoktur olabilir ama bu durum çok ayrı . Kız kardeşim üniversitexe sınavları bitse de gelse diye bekliyorum bende kalacak yani Allah düşmanıma vermesin aklıma gelmesi için net birşey görmem lazım . Konu sahibinin ki anca yok yattı yik eğildi . Insanız ya su içse kocasına yazdığını düşünüyor . O kadar takmış ki mutlu evliliğim var bozulacak olayına kız kardeş bu yani insanın en iyi dert ortağı ondan beklediği şeyler hiç normal değil
var vereyim gel sende eğil bak bakalım adam gibi adammi insanları böyle yargılamak ne kolay degilmi burda böyle konuşmak kolay yaşarsanız görürsünüz dalga geçip kinancak bisey değil ama umarım yaşarsınız.Eşini merak ettim ben de şimdi
Nasıl bir erkekse gören hayran olup takılıp kalıyor...Nasıl bir karizması varsa artık...Komşu geliyor adam gibi adam diyor, adelelerini süzüyor, kardeşin enişteye yürüyor önünde eğiliyor ama adamın zerre haberi yok bunlardan...Bak şimdi merak ettik biz de var mı instası falanDurum çok acil
Ben de sekiz senedir evliyim. Eşim de fena değildir tip olarak karakter olarak. Keza bir ablam boşandı bir ablam evli. Eniştem 20 yıldır hayatımda adam bildiğin manken gibiydi gençliğinde. Ama hiç böyle kıskançlıklar yaşamadık.var vereyim gel sende eğil bak bakalım adam gibi adammi insanları böyle yargılamak ne kolay degilmi burda böyle konuşmak kolay yaşarsanız görürsünüz dalga geçip kinancak bisey değil ama umarım yaşarsınız.
Sorun şu ki siz bir şey yaşamışsiniz inşallah da yaşamazsınız bu saydıklarıniz bir ilişkiyi bir hoslantiyi kanitlamazumarım yaşamazsınız ama olursa eğer yaşarsanız nasıl bir duygu olduğunu ve neyapmaniz gerektiğini düşünüp durursunuz.
Eşimizin yanında niye rahatça uzanamıyoruz? Herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz yaYani açıkçası beni etkileyen somut şey şu diğerleri neyse fakat rahat bi tavrı var yatar vaziyette uzanmasi acik bir dille toparlanması gerektiğini söylememe rağmen umursamadı bende eşime kızdım neden neden kalkıp dışarı çıkmadın yaptığı hareketten rahatsız olduğunu bu şekilde ordan çıkarak gösterebilirdin diye o ben farketmedim onu dedi bakmadım bile dedi.afedersiniz bazen insan eşinin yanında bile böyle rahatça uzanamazken onun bunu yapması beni bu şüpheye düşürdü. sonucta o bir erkek ve bayan olarak bizim bazı konularda dikkat etmemiz gerekli karşı cinse istemesekte ilgisi var gibi düşündürebilir.bn yuvam yıkılır diye değilde buna nasıl cesaret edebilir diye korkuyorum.zaten yaparsa insan kendine yapar kaybeder .
Biz de aynı şeyi iddia ediyoruzBi arada komşum olan kişinin esiyle yaşadı sorunlarla ilgili kendi esiyle benim eşimi kiyaslamasiydi.ve bunu komşumla yüzleşecek konuştuğumda kendi yaptığı yanlışı doğruymus gibi savunup benim takıntılı olduğumu iddia etmişti ve görüşmeyi kesmiştim o konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?