İnşallah öyle değildir kayınvalidemin arkadaşının eşi pedofiliydi bile nile evlendirmişler çoçuklarını ailesi bir kızları vardı kadın fark etmiş maalesef akrabalarının küçük kızına ilgisini çoçuğun ailesini uyarmı malesef umursanmayınca olay patlak vermiş ayrıldılar kadın mafoolduetrafdaki çoçuklara bakışına dikkat etsin
Dervişin fikri neyse zikride odur. Elalemin çocuğunu ısırmakta neymiş üstelik! Zeka problemimi var bunun acaba!
kimsenin çocuğuna izin almadan dokunulmamalı sevmek hırpalamak ne demek çok haklısınız amerikada bir çocuğa yaklaşmaya kalksan 2 metre kala durr der anne babası ya da çocuk .biz de ayy yavrumm der herkes herkesi öper kucaklar .eski devir değil bu devir izin vermemek lazım kesinliklebuna müsaade eden kızın annesine sinir oldum. Sevgili kişisiyle ikisinin kafasını birbirine sürtüp kıvılcım çıkarmak istiyorum.
Yol versin.
kız çocuk seviyorum, senden çocuğum olsun istiyorum saçma romantizmine bağlar bu buraya yazdım.
imkanı olsa fantezilerini canlandırırdı, imkanı olmadığı için anında Diline vurmuş. Cinsel problemlerinin olduğunu da düşünüyorum. Yeni tanışmış, mide bulandıran ihtimaller aklına gelmiş, muhattap bile olmamalı. Ne gerek var ki?
Sen boşver problemi kardeşini tembihle uzak dursun bundan. Adam bdsm fanı çıkmış. Normal şekilde bir cinsel hayatının olmadığından nedense emin gibiyim. Lise fantezisi, köle, kız çocuk rahatsız etmek gibi üç şeyleri üç haftada ötmüş üç hafta! Birlikte durdukları an bile pis şeyler yaptığını düşünürüm ben yerinde olsam. Ne bileyim bi taraflarına dokunup kardeşinle temas, bazı vücut sıvılarını ona sürmek gibi pis şeyler.Cinsel problemleri var mı bilmiyorum ama arada kardeşime parçalıycam seni kölem olacaksın diyormuş tabi kardeşim anlamamış bana anlatınca ben anladım çok fena. Cinsel problemler derken neyi kastettiniz
Sen boşver problemi kardeşini tembihle uzak dursun bundan. Adam bdsm fanı çıkmış. Normal şekilde bir cinsel hayatının olmadığından nedense emin gibiyim. Lise fantezisi, köle, kız çocuk rahatsız etmek gibi üç şeyleri üç haftada ötmüş üç hafta! Birlikte durdukları an bile pis şeyler yaptığını düşünürüm ben yerinde olsam. Ne bileyim bi taraflarına dokunup kardeşinle temas, bazı vücut sıvılarını ona sürmek gibi pis şeyler.
Bu nasil muhabbet sirf bu yüzden yol verilir
Şunu söylemeye çalışıyorum, kaç senelik kocamla bu muhabbetleri hiç yapmadı- üç haftalık herifin bu şekilde konuşması asla normal değil. Hatta gençlikte onca sevgilim oldu, onlardan da buna yakın bile şeyler duymadım. Normal değil diyorum. Cinselliğe nasıl girmemiş köle möle her türlü girmiş, uygun ortam bulsaydı zorlardıYok yok kardeşime öyle birşey yapmamış bunları anlatınca sorguladım direk elini tutmuş sadece. Ama devamında yapar belki. Cinselliğe de girmemiş konuşurlarken gerçi daha yeni ilişki devamında isteyecekti belkide
Şunu söylemeye çalışıyorum, kaç senelik kocamla bu muhabbetleri hiç yapmadı- üç haftalık herifin bu şekilde konuşması asla normal değil. Hatta gençlikte onca sevgilim oldu, onlardan da buna yakın bile şeyler duymadım. Normal değil diyorum. Cinselliğe nasıl girmemiş köle möle her türlü girmiş, uygun ortam bulsaydı zorlardı
Amin amin çok zor maalesef kadında çok mahzün hep ailesi destek Allha şükür ama zorki ne zorAyy korkunç Allah ım sen koru Yarabbim. Ve bunun adamakıllı tedavisi de yok diye biliyorum
Pedofili olmasa bile bi gariplik olduğu kesin..
Eee daha bu kadar yeniyken neden izin veriyo kardesiniz böyle konusmalara? Ve daha neyi düsünüyorsunuz iletisimi kessin direk.Kesin kesin cinsellikle alakalı da parçalıycam seni kölem olacaksın filan diyormuş
Eee daha bu kadar yeniyken neden izin veriyo kardesiniz böyle konusmalara? Ve daha neyi düsünüyorsunuz iletisimi kessin direk.
Zaten kardesnz 28yasknda ve cok genc liseli kiza neden benzetme ihtiyacı duydu bilemedim ama kiz cocuklarni bende bayan olarak cok severm delice severim yani tanidigim insanlarn cocuklarni bilemedim kotu niyet varmı öyle bir zamandayiz ki insan korkuyor tabi ...
Nedense kotu bisey hissetmedim ben ama dikkatli olmakda fayda var tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?