• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız kardeşimin sevgilisi pedofili olabilir mi?

Bana da masum gelmedi yani çocuğu sevmesini öyle uzun uzadıya ballandıra ballandıra anlatıp kardeşimi küçük kıza benzetmezi yada liseli kızlara benzetmesi pek masum görünmüyor ki. Saçma sapan parçalıycam seni kölem olacaksın gibi şeylerde diyormuş. Kardeşim anlamamış bunları, sen safsın temizsin diyomuş arada da 😑😑😑
kölem olacaksın ne ya. cok tehlikeli bu tipler

Adamın cümleleri hiç normal değil. Hiç yetişkin, olgun cümleler kurmadığı aşikar. 29 yaşında bir adam 28 yaşında bir kadınla bu tarz şeyleri konuşuyorsa orda bir iş vardır.
Adamın bilinçaltı çöp.

Bencede daha başka söylediklerini duysanız kölem olacaksın parçalıycam seni diyormuş cinsellik konuşmuyor ama güya 😑

Ya hu üzerine konuşacak ne var, daha 3 haftalık ilişki. Tanımıyordur bile doğru dürüst. Yanlış anlıyor bile olsa/olsanız bu şüphelerle ilişki sürdürülür mü? Kölem olacaksın, parçalayacağım filan hiç hoş şeyler değil. 3 haftalık adam bunları nasıl söyler?
Hemen yol versin.

Şu "liseli kız" benzetmesi bile yeter bence. 14-18 yaş aralığındaki bir kızı çekici buluyorsa olgun biri (güzel ya da şirin bulmak değil) ve sevgilisine de bu muhabbeti yapıyorsa sağlam ayakkabı değil bana göre.

çekici buluyor muhtemelen ki adam fantezilerini de söylüyormuş konuşturdukça çıktı piyasaya.

Arkadaşlar kız kardeşim yaklaşık 3 haftadır biriyle görüşüyor. Ve çocuk ben çocukları çok severim ama kız çocuklarını severim diyormuş. kız kardeşimin bazı fotoğraflarına aynı liseli kız gibisin çok güzelsin çok tatlısın diyormuş. kız kardeşimi kızdırıyormuş ama hoşuna gidiyor kopamıyorsun benden dimi deyip bi olay anlatmış. iş yerinde bi çalışanın kızı gelmiş. Bu kızı ısırıyormuş hırpalıyormuş kız kaçıyormuş ama hoşuna gittiği için yine geliyor ben yine hırpalıyorum yine kaçıyor ama sonra yine geliyor diye böyle uzun uzun anlatmış sende onun gibi misin demiş. Kızkardeşim bunları birleştirince şüphelenmiş. Hani bazen insanın içine doğarya diyor. Sizce olabilir mi öyle birşey? Adam 29 kız kardeşim 28 yaşında.
Şüphe uyandıracak hareketi varsa bence de düşünülmeli. Çünkü kimse kimseye durup duruken özellikle değer verdiği kimseye bu durumu yakıştıramaz

Bilemedim ama öyle bir yönelimi varsa bunu saklamaz mıydı ya da saklamaya çalışmaz mıydı ?
Sevgilisine Liseli kız benzetmesini küçük durduğunu düşündüğünü belirmek için söylemiş olabilir .
Küçük Kız çocukları ona daha bıcır bıcır sevimli geliyor olabilir....ya ben çok iyi niyetli yaklaşıyorum ya da öyle yorumlamak daha iyime geliyor.... bıktık artık Sapkınlıklardan sapıklardan çoluğa çocuğa ata eşeğe kediye köpeğe yeter ya ne biçim bir devire denk geldik biz ya.. Sinek küçük ama mide bulandırır bu konu ona döndü bıraksın içine giren o şüphe ile ilişkininn sağlam bi temeli olmaz zaten ..

Ya hu üzerine konuşacak ne var, daha 3 haftalık ilişki. Tanımıyordur bile doğru dürüst. Yanlış anlıyor bile olsa/olsanız bu şüphelerle ilişki sürdürülür mü? Kölem olacaksın, parçalayacağım filan hiç hoş şeyler değil. 3 haftalık adam bunları nasıl söyler?
Hemen yol versin.

Aynen öyle ayrılacak korkuyorum bela olurmu diye ne bulsak bilmiyorum.

Bencede yeter ve şüphe duyuluyorsa böyle iğrenç bişeyden vardır gibime geliyor mide bulandırıcı ya
Bence burda yazılandan daha ötesi var. Mesela hangi ses tonuyla diyor ne demek istiyor tavrı hali kız kardeşiniz hepsini birleştiriyor olabilir. Insan hissediyor bazı şeyleri. Neden sizi biri pedofili olabilir mi diye içsel de olsa ithamda bulunmuyor? Uzak durun bence.

Bence burda yazılandan daha ötesi var. Mesela hangi ses tonuyla diyor ne demek istiyor tavrı hali kız kardeşiniz hepsini birleştiriyor olabilir. Insan hissediyor bazı şeyleri. Neden sizi biri pedofili olabilir mi diye içsel de olsa ithamda bulunmuyor? Uzak durun bence.

Kesinlikle o an anlamamış sonra düşününce parçaları birleştirmiş. Yani bi çocuğu sevmesini insan niye böyle ballandıra ballandıra anlatırki çocuk kaçıp geri geldikçe hoşuna gitmiş muhtemelen artık ne geçtiyse aralarında midem bulandı ya 😓

Cinsel problemleri var mı bilmiyorum ama arada kardeşime parçalıycam seni kölem olacaksın diyormuş tabi kardeşim anlamamış bana anlatınca ben anladım çok fena. Cinsel problemler derken neyi kastettiniz
Pedofili olup olmadigina emin olamadım ama küçük kızın hareketlerini , sevgilisinin hareketleriyle eşleştirmesi de biraz garip, benim bu dikkatimi çekti. Zaten seni parcaliycam kölem olacaksın şeklinde konusmasi bir anormallik olduğunu gösteriyor.

Kesinlikle o an anlamamış sonra düşününce parçaları birleştirmiş. Yani bi çocuğu sevmesini insan niye böyle ballandıra ballandıra anlatırki çocuk kaçıp geri geldikçe hoşuna gitmiş muhtemelen artık ne geçtiyse aralarında midem bulandı ya 😓
Hayır saçmalamayın felan demişler ama insan durduk yere pedofili gibi ağır bir durumu kime neden yakistirsin üstelik bu flört ettiği adamsa. Kizin akıl sağlığı bozuk mu? Manyak mi? Bence rosie atılmayacak hayatlar yaşıyoruz. Baktık içimize sinmedi ise geçip gitmeli ordan.

Burda yazan bazı arkadaşlar hep liseliye takılmış belki çocuk seviyodur falan demiş ama şöyle düşün ablan bu adamın sevgilisi (sevgili olmak zaten cinsel anlam yüklemeden olmaz ) ablanı bağdaştırdığı, karşılaştırdığı, benzettiği (sende onun gibimisin demiş ) bi çocuk asıl sorun bu bence
Sevgiliyle çocuk mukayese etmek normal insanların aklına gelmez bence
Sevgilinle eski sevgilini ya da başka kızları falan mukayese edersin en fazla çocuk değil
Bence ablan o adamdan koşarak uzaklaşsın!!!!!!
Tam olarak bende bunu yazdım.Sevdigin küçük bir kız çocuğunun , hareketlerini, kölem olacaksin, seni parcaliycam dediği sevgilisiyle eşleştirmesi bir tuhaf. Ben de bundan bı iskillendim. Sevgiliyle çocuğu eşleştirmek pek akla gelecek birşey değildir dediğiniz gibi. Bir de söylemek var söylemek var artık adam nasıl anlattı ki konu sahibinin kardeşi bir tuhaf hissetti anlattıklarını. Anlatırken ki sesi , bakışı bile ipucu verebilir insana.

Hayır saçmalamayın felan demişler ama insan durduk yere pedofili gibi ağır bir durumu kime neden yakistirsin üstelik bu flört ettiği adamsa. Kizin akıl sağlığı bozuk mu? Manyak mi? Bence rosie atılmayacak hayatlar yaşıyoruz. Baktık içimize sinmedi ise geçip gitmeli ordan.

Tabi canım durup dururken neden şüphelensin elle tutulur şeyler var bence. Küçük kızı sevmesini bu şekilde anlatması kardeşimi kıza benzetmesi liseli kızlar gibisin çok güzelsin demesi yani bunlar normal mi 😑

Kesinlikle ayrılacak kardeşim ürkütmeden adam bela filan olur diye de korkuyroum
Kendinden sogutsun bence mümkünse. Ama adam manyak ya sogumazsa . Ablan yakasına yapissin evlenelim falan diye ay ne bileyim ya. Adamın da evlenmek isteyeceği tutarmis. Manyak ya vereceği tepkiyi kestiremedim. Ama urkutmeden ayrılsa iyi olur tabii yapışmasın

Al işte, erkek fobimden dert yanmıştım. Karşıma bu konu çıktı. Allahım neler duyuyoruz ya! Bunun şüphesi bile yeter. Belli ki sapkın cinsel fantezileri olan biri. Ayrıca kesin sadist.

Umarım herif ablana musallat olmaz. Mutlaka babanı, varsa erkek kardeşini bilgilendir. Ayrıca telefon numarasını değiştirsin ablan. Her yerden engellesin. İnşallah evinizi bilmiyordur o herif.

Back
X