- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.481
Kızceler ben gunahmı yapıyorum. hele dıyınYwptigin sey gunah suan haberin var mi ?
Niue bunlarda kurt kumalik var hevesi az oydu ona korkmamis da buna mi korktunasıl 2cı hat almamiş
senin günahına kurban yaKızceler ben gunahmı yapıyorum. hele dıyın
nıye kanıyon kartzamparayaHep bir bahanesi vardi kandim.
Kanmak istemişsin sadece.Hep bir bahanesi vardi kandim.
çünkü kalbini verdi bağlandınıye kanıyon kartzamparaya
Onunla mi uğarasacak adam, karşısında 19 yaşında saf kızı bulmuş. Aramadan da sevgiliyiz ayağına yatabiliyor.nasıl 2cı hat almamiş
;( dogrusun ama napayim ya off ben unutamicam asla bu durumuKanmak istemişsin sadece.
Evli diye duymuşsun öncesinde zaten.
Üstüne telefon numarasını vermemiş adam ama sen yalanlarına inanmayı tercih etmiştsin .
Hala benim için hesap açtı diyorsun.
Deveye hendek atlatmak daha kolay sana laf anlatmaktan.
zaten umay olmazsa bu bu hafta sonu gecmexyönetime mesaj atalım umay banlanmasın bir daha nolur. bu koronada o da biz de baya eğleniyoruz şaka maka
kız bunların ne temız askları varmiş domestosla yıkanmiş cıtttenOnunla mi uyaracak adam, karşısında 19 yaşında saf kızı bulmuş. Aramadan da sevgiliyiz ayağına yatabiliyor.
Valla saka maka kizlar bazen sacmaligim tutuyor da ama baya aci cekiyorum yani gece 4 e kadar agladim yani abartma anlaminda degil ben boyleyim hassasimzaten umay olmazsa bu bu hafta sonu gecmex
haftaya 3 tane ödevim var ve doğrucam belki de ama her şeyi bırakıp umayla ilgileniyorum.zaten umay olmazsa bu bu hafta sonu gecmex
batsın o hassaslıgın kımın için mal bıro ıcın degermı aslaValla saka maka kizlar bazen sacmaligim tutuyor da ama baya aci cekiyorum yani gece 4 e kadar agladim yani abartma anlaminda degil ben boyleyim hassasim
oyyy tez zamanda bebişinı kollarına almayı nasip etsin bacım. kız umay bak goruyonmu bız hepımız işi gucu bıraktık senle ılgılenıyoruzhaftaya 3 tane ödevim var ve doğrucam belki de ama her şeyi bırakıp umayla ilgileniyorum.
umay kıymetini bil ablacım.
Ama yalvariyorum sizde negatif olmayin fazla bu hikayemde. Gercekci olun okdr kosmus etmis pesimden hala vermedigim halde kaldi ettioyyy tez zamanda bebişinı kollarına almayı nasip etsin bacım. kız umay bak goruyonmu bız hepımız işi gucu bıraktık senle ılgılenıyoruz
bosver onuAma yalvariyorum sizde negatif olmayin fazla bu hikayemde. Gercekci olun okdr kosmus etmis pesimden hala vermedigim halde kaldi etti
Bosver degil dogrularbosver onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?