- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.501
gız sen yakıştırıyonmu 2cı olmayıBosver degil dogrular
Ne vermedin UmayAma yalvariyorum sizde negatif olmayin fazla bu hikayemde. Gercekci olun okdr kosmus etmis pesimden hala vermedigim halde kaldi etti
Yok benide seviyordu o karisi dw gormewin die iste , yoksa bu ise kalkismqzdi okdr sevswydiNe vermedin Umay
Gerçekçiyiz biz sen gerçekci olsan keske.
Benim icin hesap actidan başka birşey yok elinde.
Adam telefon numarasını bile vermemiş başına bela olma diye hala kabul etti diyorsun
Peki boyle inswnlwr devamli mi kartzamper olur veya nasil oluyorlar kiYok benide seviyordu o karisi dw gormewin die iste , yoksa bu ise kalkismqzdi okdr sevswydi
sevseydi karısından korkmazdı. bak sadakatsizi izle volkan korktu mu karısından?Yok benide seviyordu o karisi dw gormewin die iste , yoksa bu ise kalkismqzdi okdr sevswydi
Peki.Yok benide seviyordu o karisi dw gormewin die iste , yoksa bu ise kalkismqzdi okdr sevswydi
sevseydi karısından korkmazdı. bak sadakatsizi izle volkan korktu mu karısından?
Nie dalga gecmis?Ben de aldatildim sana ders olsun diye söylüyorum bende daha çok gencim 22 yaşında eşim benimle gayet ilgiliydi ayaklarımın altını bile öpüyordu ben msjini yakaladim herşey bitti dedim gidecektim seni çok seviyorum sensiz yaşayamam dedi kendini öldürmeye kalkıştı eğer gidersengidersen öldürecemöldürecem dedi kendimi baya da ağladı ama hemen affetmedim kendini öldürmeye kalkışmasaydı gidecektim kararlıydım ve affetim bubu son şansın dedim çocuklarımı alır giderim naparsan yap ayrılırım dedim bi daha yapmam yeminler falan etti yapmam da eğerki yaparsam nasıl istersen öyle olsun dedi sana demek istedigim kendi dengini bul unut o adamı aldatildigim kızla da konuştum bana herşeyi anlattı onu da kandırmış evli değilim demiş işte seni seviyorumlar seninle evlenmek istiyorum gibi şeyler kız ben bilseydimbilseydim evli olduğunu asla konuşmazdım dedi engelledi falan bende de rica da bulundu numaramı telefonundan sil dedi ki zaten eşim olacak şahıs çoktan silip engellemişti neymiş DALGA GEÇMİŞ KIZLA kızla aynı yaştayız fotosunu gördüm ben yanında kızı gibi duruyordum ama bu değil tabiki sorun kanma sakın unut VAZGEÇ çok yazdım ama bil istedim
genç yaşınızda yaşadıklarınıza çok üzüldüm ama boşuna yazdınız emin olun birazdan sizi de sinir edecek ama beni sevdi ben kuma olmaya razıyım diye.Ben de aldatildim sana ders olsun diye söylüyorum bende daha çok gencim 22 yaşında eşim benimle gayet ilgiliydi ayaklarımın altını bile öpüyordu ben msjini yakaladim herşey bitti dedim gidecektim seni çok seviyorum sensiz yaşayamam dedi kendini öldürmeye kalkıştı eğer gidersengidersen öldürecemöldürecem dedi kendimi baya da ağladı ama hemen affetmedim kendini öldürmeye kalkışmasaydı gidecektim kararlıydım ve affetim bubu son şansın dedim çocuklarımı alır giderim naparsan yap ayrılırım dedim bi daha yapmam yeminler falan etti yapmam da eğerki yaparsam nasıl istersen öyle olsun dedi sana demek istedigim kendi dengini bul unut o adamı aldatildigim kızla da konuştum bana herşeyi anlattı onu da kandırmış evli değilim demiş işte seni seviyorumlar seninle evlenmek istiyorum gibi şeyler kız ben bilseydimbilseydim evli olduğunu asla konuşmazdım dedi engelledi falan bende de rica da bulundu numaramı telefonundan sil dedi ki zaten eşim olacak şahıs çoktan silip engellemişti neymiş DALGA GEÇMİŞ KIZLA kızla aynı yaştayız fotosunu gördüm ben yanında kızı gibi duruyordum ama bu değil tabiki sorun kanma sakın unut VAZGEÇ çok yazdım ama bil istedim
Eğlenmek içinmiş öylede olsa hiç hoş değilNie dalga gecmis?
her şey normal bu mu garip geldi?Nie dalga gecmis?
genç yaşınızda yaşadıklarınıza çok üzüldüm ama boşuna yazdınız emin olun birazdan sizi de sinir edecek ama beni sevdi ben kuma olmaya razıyım diye.
burda tek suclu karısı yanı he Allahım sana geliyorumYok benide seviyordu o karisi dw gormewin die iste , yoksa bu ise kalkismqzdi okdr sevswydi
Aynen ben çok şey yaşadım yaşadıklarım beni 40 yaşında birine dönüştürdü olması gereken yaşta davranmam gerektiğinden daha da olgunum bir daha yapsa affetmiycem 2 tane de çocuğum var ben 5,30 aylık hamileydim bidegenç yaşınızda yaşadıklarınıza çok üzüldüm ama boşuna yazdınız emin olun birazdan sizi de sinir edecek ama beni sevdi ben kuma olmaya razıyım diye.
demı o kadına bayılıyorumsevseydi karısından korkmazdı. bak sadakatsizi izle volkan korktu mu karısından?
Ama bak neden goze aldi yapti etti ? Siz yetersiniz ya nie yapmisEğlenmek içinmiş öylede olsa hiç hoş değil
Ama bak neden goze aldi yapti etti ? Siz yetersiniz ya nie yapmis
goren de adam almanyayı fet etmişAma bak neden goze aldi yapti etti ? Siz yetersiniz ya nie yapmis
Allahim yarrabim anlamama ? zekasi mi var size normwl bi soru bile kotu anlasiliyor sizdeGurbettt42 hiç cevap verip sinirinizi bozmayin bence. Siz iyi niyetle yaşadıklarinizi yazmışsınız ama bu arkadaşta empati yapacak onları anlayacak idrak yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?