Kizacaksiniz ama

Ama yalvariyorum sizde negatif olmayin fazla bu hikayemde. Gercekci olun okdr kosmus etmis pesimden hala vermedigim halde kaldi etti
Ne vermedin Umay

Gerçekçiyiz biz sen gerçekci olsan keske.

Benim icin hesap actidan başka birşey yok elinde.

Adam telefon numarasını bile vermemiş başına bela olma diye hala kabul etti diyorsun

umay bu anlattıkların aşk değil. onu anlatmaya çalışıyoruz.
aşk ne biliyor musın? sensiz yapamıyorum dese, hemen gitse boşanma davası açsa, bir an önce seninle evlenmek istiyorum dese aşk.
hoş onlar bile yalan olabilir de neyse sen şimdilik bununla idare et.

Ben de aldatildim sana ders olsun diye söylüyorum bende daha çok gencim 22 yaşında eşim benimle gayet ilgiliydi ayaklarımın altını bile öpüyordu ben msjini yakaladim herşey bitti dedim gidecektim seni çok seviyorum sensiz yaşayamam dedi kendini öldürmeye kalkıştı eğer gidersengidersen öldürecemöldürecem dedi kendimi baya da ağladı ama hemen affetmedim kendini öldürmeye kalkışmasaydı gidecektim kararlıydım ve affetim bubu son şansın dedim çocuklarımı alır giderim naparsan yap ayrılırım dedim bi daha yapmam yeminler falan etti yapmam da eğerki yaparsam nasıl istersen öyle olsun dedi sana demek istedigim kendi dengini bul unut o adamı aldatildigim kızla da konuştum bana herşeyi anlattı onu da kandırmış evli değilim demiş işte seni seviyorumlar seninle evlenmek istiyorum gibi şeyler kız ben bilseydimbilseydim evli olduğunu asla konuşmazdım dedi engelledi falan bende de rica da bulundu numaramı telefonundan sil dedi ki zaten eşim olacak şahıs çoktan silip engellemişti neymiş DALGA GEÇMİŞ KIZLA kızla aynı yaştayız fotosunu gördüm ben yanında kızı gibi duruyordum ama bu değil tabiki sorun kanma sakın unut VAZGEÇ çok yazdım ama bil istedim

sevseydi karısından korkmazdı. bak sadakatsizi izle volkan korktu mu karısından?
Nie dalga gecmis?

genç yaşınızda yaşadıklarınıza çok üzüldüm ama boşuna yazdınız emin olun birazdan sizi de sinir edecek ama beni sevdi ben kuma olmaya razıyım diye.

Evet bu kadar yazılan şeye karşılık niye dalga geçmiş yazmış sadece
genç yaşınızda yaşadıklarınıza çok üzüldüm ama boşuna yazdınız emin olun birazdan sizi de sinir edecek ama beni sevdi ben kuma olmaya razıyım diye.

Aynen ben çok şey yaşadım yaşadıklarım beni 40 yaşında birine dönüştürdü olması gereken yaşta davranmam gerektiğinden daha da olgunum bir daha yapsa affetmiycem 2 tane de çocuğum var ben 5,30 aylık hamileydim bide

Ama bak neden goze aldi yapti etti ? Siz yetersiniz ya nie yapmis
Gurbettt42 hiç cevap verip sinirinizi bozmayin bence. Siz iyi niyetle yaşadıklarinizi yazmışsınız ama bu arkadaşta empati yapacak onları anlayacak idrak yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…