- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.521
valla sorma. ama dizide en sevdiğim karakter gönül hanım.demı o kadına bayılıyorum
o zeka sende olsa keskeAllahim yarrabim anlamama ? zekasi mi var size normwl bi soru bile kotu anlasiliyor sizde
Dogru degilmi bacim ben normal soru soruyorum afam neden yapmis diye siz varkene size askindan öluyorsa ? Neden yapmis neden yanio zeka sende olsa keske
Sorun normal değil ama bunu anlamanı beklemiyorum tabi.Allahim yarrabim anlamama ? zekasi mi var size normwl bi soru bile kotu anlasiliyor sizde
Bilmiyorum niye yaptığını ama köpekler gibi pişmanım b.k yedimAma bak neden goze aldi yapti etti ? Siz yetersiniz ya nie yapmis
???Dogru degilmi bacim ben normal soru soruyorum afam neden yapmis diye siz varkene size askindan öluyorsa ? Neden yapmis neden yani
Evet söylediklerimi değil karşı cinsin hareketlerini öğrenmeye çalışıyorGurbettt42 hiç cevap verip sinirinizi bozmayin bence. Siz iyi niyetle yaşadıklarinizi yazmışsınız ama bu arkadaşta empati yapacak onları anlayacak idrak yok.
cumku sorunu karsı cınsle hepEvet söylediklerimi değil karşı cinsin hareketlerini öğrenmeye çalışıyor
Çünkü adamın kendisine aşık olduğuna inanmak istiyorEvet söylediklerimi değil karşı cinsin hareketlerini öğrenmeye çalışıyor
bazı erkeklerin şeyi çok kalkar. elindekiyle yetinmez. adi olurlar şerefsiz olurlar.Dogru degilmi bacim ben normal soru soruyorum afam neden yapmis diye siz varkene size askindan öluyorsa ? Neden yapmis neden yani
Ne alaka ya , o sira yanimda degildiniz onun da beynini bilmiyoreunuzÇünkü adamın kendisine aşık olduğuna inanmak istiyor
Ben pişman olsa dahi aşkındanaşkından gebersede asla affetmezdim çocuklarımınçocuklarımın hatırına bu Sefer affetim ama bu daha olsa ASLA AFFETMEMcumku sorunu karsı cınsle hep
boylelerinı surundurmek lazım. ya pis mıkroplarBen pişman olsa dahi aşkındanaşkından gebersede asla affetmezdim çocuklarımınçocuklarımın hatırına bu Sefer affetim ama bu daha olsa ASLA AFFETMEM
Aynen asikta olsa yapmamalı çünkü şahıs evliÇünkü adamın kendisine aşık olduğuna inanmak istiyor
Bu benimkinin karisinin haberi yok ailesi bile oyun oynamis ona da uzuluyorum. Gene laf dalga sokmayin normal bi sekilde yazdimBen pişman olsa dahi aşkındanaşkından gebersede asla affetmezdim çocuklarımınçocuklarımın hatırına bu Sefer affetim ama bu daha olsa ASLA AFFETMEM
sen benim yazdığımı okudun mu? açık açık adamın niye yaptığını yazdımBu benimkinin karisinin haberi yok ailesi bile oyun oynamis ona da uzuluyorum. Gene laf dalga sokmayin normal bi sekilde yazdim
Evli olması önemli değil ki, kuma olmaya razıAynen asikta olsa yapmamalı çünkü şahıs evli
Kessinlikle süründürürdum bu sefer cocuklarimin hatırınaboylelerinı surundurmek lazım. ya pis mıkroplar
Okusa da anlamıyor ki, kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz burdasen benim yazdığımı okudun mu? açık açık adamın niye yaptığını yazdım
Evet tamam olsa bile ne yazar. Karisininki yeter diye dusunebilrdisen benim yazdığımı okudun mu? açık açık adamın niye yaptığını yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?