Kizacaksiniz ama

Bu benimkinin karisinin haberi yok ailesi bile oyun oynamis ona da uzuluyorum. Gene laf dalga sokmayin normal bi sekilde yazdim
Dalga geçmiyorum benimde haberim yok ama mesajlarını yakaladım da haberim oldu yoksa nerden bilecektim devam ederdi heralde sadece telefonda görüşülmüş kız başka sehirdeymis buda oyun yüzünden belki biliyorsunuzdur pubg diye bir oyunda tanışmışlar

Ama oda seviyordu gibi , ben artik geceleri zor uyuyorum herseyim geride kaldi
Dısarda erkek mi yok birsuru emin ol yerını dolduracak binlerce erkek var. Cevren yoksa bile sosyal medya var bul birini konus kafan dagılır hıc değilse sende diyeceksin ilerde aman ne malmışım değmezmiş diye

Boyleleri hep mi boyle aldatir veya yani nasillar ? Merak amaci sordum bilmiyorm cunku
evet.
bazısı heyecan arar, bazısının huyudur.
ama hiçbiri karşısındakini sevmez.
seni sevmedi umay sevse seninle ciddi olurdu. karısına söyler, ondan ayrılır seninle devam ederdi.

Yapamaz daha fazla tanimiyorusnbirbirizi eeee nasil olcak o 6 ayda
valla tanısam ağzına kürekle vururdum zaten.
peki sen ne kadar tanıyorsun da bu kadar eminsin?
ulan ben 8 yıldır tanıyorum kocamı 5 yıldır evliyiz ben bile aldatmaz demiyorum yani.
sen nasıl tanıdın memlekete izne gittiğinde?

En ufak bi hareketini bekliyorum işte çünkü hep acabalarla yaşıyorum için de sürekli bi kuşku böyle yaşamak çok zor RABBİM Kimseye yasatmasin çok zor bir durum
Peki yanlis anlamayin beni sakin ama hic bunu beraber konustunuzbmu neden diye yani ben varim ya hani yapma etme diye amacin ne fln demediniz mi ben derdim eger evliysem o kisiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…