- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.541
Dalga geçmiyorum benimde haberim yok ama mesajlarını yakaladım da haberim oldu yoksa nerden bilecektim devam ederdi heralde sadece telefonda görüşülmüş kız başka sehirdeymis buda oyun yüzünden belki biliyorsunuzdur pubg diye bir oyunda tanışmışlarBu benimkinin karisinin haberi yok ailesi bile oyun oynamis ona da uzuluyorum. Gene laf dalga sokmayin normal bi sekilde yazdim
Dısarda erkek mi yok birsuru emin ol yerını dolduracak binlerce erkek var. Cevren yoksa bile sosyal medya var bul birini konus kafan dagılır hıc değilse sende diyeceksin ilerde aman ne malmışım değmezmiş diyeAma oda seviyordu gibi , ben artik geceleri zor uyuyorum herseyim geride kaldi
demek ki şerefsiz olduğu için yetmemiş.Evet tamam olsa bile ne yazar. Karisininki yeter diye dusunebilrdi
Evli olması önemli değil ki, kuma olmaya razı
Boyleleri hep mi boyle aldatir veya yani nasillar ? Merak amaci sordum bilmiyorm cunkudemek ki şerefsiz olduğu için yetmemiş.
konuya yeni gelenlere ayrı üzülüyorum.Okusa da anlamıyor ki, kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz burdaAllah'ım çıkamıyorum bu konudan, biri beni dışarı atsın hayrına
aman boylelerıne acımıyacaksınKessinlikle süründürürdum bu sefer cocuklarimin hatırına
Evet canım alişmiş kudurmustan beterdırBoyleleri hep mi boyle aldatir veya yani nasillar ? Merak amaci sordum bilmiyorm cunku
sensiz olmaz ki cankonuya yeni gelenlere ayrı üzülüyorum.
girdap gibi bulaşan çıkamıyor
evet.Boyleleri hep mi boyle aldatir veya yani nasillar ? Merak amaci sordum bilmiyorm cunku
Yapamaz daha fazla tanimiyorusnbirbirizi eeee nasil olcak o 6 aydaevet.
bazısı heyecan arar, bazısının huyudur.
ama hiçbiri karşısındakini sevmez.
seni sevmedi umay sevse seninle ciddi olurdu. karısına söyler, ondan ayrılır seninle devam ederdi.
En ufak bi hareketini bekliyorum işte çünkü hep acabalarla yaşıyorum için de sürekli bi kuşku böyle yaşamak çok zor RABBİM Kimseye yasatmasin çok zor bir durumaman boylelerıne acımıyacaksın
Cocuktwn sonrw degisirler diyolar veya yas ilerledikce dogru muEvet canım alişmiş kudurmustan beterdır
Amin canım en azında sen bılıyorsun bıde bılıpte kananlar var konu sahıbı gıbıEn ufak bi hareketini bekliyorum işte çünkü hep acabalarla yaşıyorum için de sürekli bi kuşku böyle yaşamak çok zor RABBİM Kimseye yasatmasin çok zor bir durum
valla tanısam ağzına kürekle vururdum zaten.Yapamaz daha fazla tanimiyorusnbirbirizi eeee nasil olcak o 6 ayda
Peki yanlis anlamayin beni sakin ama hic bunu beraber konustunuzbmu neden diye yani ben varim ya hani yapma etme diye amacin ne fln demediniz mi ben derdim eger evliysem o kisiyleEn ufak bi hareketini bekliyorum işte çünkü hep acabalarla yaşıyorum için de sürekli bi kuşku böyle yaşamak çok zor RABBİM Kimseye yasatmasin çok zor bir durum
Allahım gonderıyorsun barı takıp et Rabbım zekayı gonderdıgınde sen nerdeydına acaba bacımCocuktwn sonrw degisirler diyolar veya yas ilerledikce dogru mu
Ben kandim tamam da olan karisina da oldu yaniAmin canım en azında sen bılıyorsun bıde bılıpte kananlar var konu sahıbı gıbı
bu seni kandırması için geçerli bir sebep mi?Cocuktwn sonrw degisirler diyolar veya yas ilerledikce dogru mu
Bak bktim arrik yeter, normal bi merak amaci soru sordumAllahım gonderıyorsun barı takıp et Rabbım zekayı gonderdıgınde sen nerdeydına acaba bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?