- 15 Ekim 2020
- 474
- 306
- 23
- 30
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.621
Ya ne alaka kımse hayatını değiştiremez yok sızın gibi mı yasamalı benım yaptığım yorumlarda bu tarz konu yok bu bir yıl olmuş 2021 kızlık benım ıcın hala onemli bu sizi ilgilendirmez bu ıkı ve yapılan yorumlara sadece dikkat edelim dedim sızı neden bu kadr rahatsız etti anlamadım? Tamam herkese acık platform ama acık dıe de edebimizi ortaya atmayalım.Kesin tanı koymak derken? Bir Hastalıktan mı bahsediyoruz? Anlatmak istediğimiz şu, siz istiyorsunuz ki herkese açık platformda kimse hayat görüşü ve yaşam tarzıyla ilgili açık açık konuşmasın. O zaman aynı şekilde bekaret önemli de yazılmasın. Genç kızlarımız onu da okumasın. Herkes düşüncelerini kendine saklasın. Düşüncelerden bu kadar korkmayın, kimse burda bir iki cümle okudu diye hayatını değiştirmez. Ha sorgulaması için güzel bir fırsat olur ama. Tavsiye ederim. İyi akşamlar.
edeple ne ilgisi var?Ya ne alaka kımse hayatını değiştiremez yok sızın gibi mı yasamalı benım yaptığım yorumlarda bu tarz konu yok bu bir yıl olmuş 2021 kızlık benım ıcın hala onemli bu sizi ilgilendirmez bu ıkı ve yapılan yorumlara sadece dikkat edelim dedim sızı neden bu kadr rahatsız etti anlamadım? Tamam herkese acık platform ama acık dıe de edebimizi ortaya atmayalım.
Bana iyi davranıyor ilgileniyor her gün seni çok seviyorum canımın içi, aşkım vs gibi laflar kullanır bana sarilmadan uyuamıyormuş öyle diyor kendileri... başka bir şeyi yok diyorum ama bilmiyorum olmuşsa daO olaydan sonra nasıl davranıyor sana? Başka vukuatı var mı?
Ben onu demeye calısmadım ki hani her konuda bayanz edebımızle dusunerek yorm yapalım fazla kırmadan dıorm dıkkat edelım yazdklarımıza uzerınıze alınmayınedeple ne ilgisi var?
ben evlendiğimde bakire değildim mesela. ama edepsiz de değildim.
evet sizin için önemli olabilir saygı duyarız ama yazdığım gibi cinsellikten anlamayan cinsellik ayıp olan bir nesil de yetişmesin artık.
Çalışıyor musun?Bana iyi davranıyor ilgileniyor her gün seni çok seviyorum canımın içi, aşkım vs gibi laflar kullanır bana sarilmadan uyuamıyormuş öyle diyor kendileri... başka bir şeyi yok diyorum ama bilmiyorum olmuşsa da
Yok canım hiç calismadim 2 çocuğum var ama eş denen kişi izin vermiyor kıskaçta kendileriÇalışıyor musun?
sana bişey diyim mi?Yok canım hiç calismadim 2 çocuğum var ama eş denen kişi izin vermiyor kıskaçta kendileri
Pubglerde kız aradığına göre kendinden biliyor, bi karşıma gelse de oklavayla düzeltsem o yamuğu. Ne mezunusun, kpss girme imkanın olur mu?Yok canım hiç calismadim 2 çocuğum var ama eş denen kişi izin vermiyor kıskaçta kendileri
bır hastalıklı koca daya sen wn o elını kana bulama ben yaparım canPubglerde kız aradığına göre kendinden biliyor, bi karşıma gelse de oklavayla düzeltsem o yamuğu. Ne mezunusun, kpss girme imkanın olur mu?
Evet lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim. Genç kızlar, prezervatif kullanın. Zührevi hastalık kapmayin, cinselliğinizi canınızın istediği gibi yaşayın, kendinizi geliştirin, "ne demek kızlık önemli değil!!!!" diyen paşa annelerinin suratına "hadi ordan" deyip gevrek gevrek gülün. Lütfen tavsiyelerimizi bu şekilde yazalım.Evet yıl olmuş hala kızlık benim için pekı siz ne demeye çalısıyorsunz? Burda okuyan genc kızlarımz var lutfen yazdıklarımıza dikkat edelim..
Yahu bana ne sizin önem vermenizden beni tabi ki ilgilendirmiyor. Bana biiir ikiii saymışsınız ama siz okuduğunuzu hiç anlamamışsınız.Ya ne alaka kımse hayatını değiştiremez yok sızın gibi mı yasamalı benım yaptığım yorumlarda bu tarz konu yok bu bir yıl olmuş 2021 kızlık benım ıcın hala onemli bu sizi ilgilendirmez bu ıkı ve yapılan yorumlara sadece dikkat edelim dedim sızı neden bu kadr rahatsız etti anlamadım? Tamam herkese acık platform ama acık dıe de edebimizi ortaya atmayalım.
o oyle seylere cevap vermıyorU UmayBabacan20 nereye gaçtın, sana soru sordum, kaç çocuğu var senin öküzün?
Kimsenin yorumunu elestrmedm sadece DIKKAT dedm kendi gorusumce arkadasm iyi aksamlar artk..Yahu bana ne sizin önem vermenizden beni tabi ki ilgilendirmiyor. Bana biiir ikiii saymışsınız ama siz okuduğunuzu hiç anlamamışsınız.Aynı şekilde o üyenin önemsiz demesi ve yaptığı yorum da sizi ilgilendirmez diyoruz. Nesini anlamıyorsunuz? Bir başkasının yorumunu eleştirip, sonra benim görüşüm sizi ilgilendirmez diyemezsiniz. Herkes görüşünü yazmakta özgür. Yazdıklarımıza dikkat edelim diyorsunuz, siz özgürce benim için önemli derken o kişi önemsiz demekte özgür değil mi sizce?
ben bakire kızla evlencem diyen adamların ağzına da kürekle vurun. bunu da ekleyelim.Evet lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim. Genç kızlar, prezervatif kullanın. Zührevi hastalık kapmayin, cinselliğinizi canınızın istediği gibi yaşayın, kendinizi geliştirin, "ne demek kızlık önemli değil!!!!" diyen paşa annelerinin suratına "hadi ordan" deyip gevrek gevrek gülün. Lütfen tavsiyelerimizi bu şekilde yazalım.
Prezervatif takıp cinselliği doya doya yasayın genc kızlarımıza seslenıomEvet lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim. Genç kızlar, prezervatif kullanın. Zührevi hastalık kapmayin, cinselliğinizi canınızın istediği gibi yaşayın, kendinizi geliştirin, "ne demek kızlık önemli değil!!!!" diyen paşa annelerinin suratına "hadi ordan" deyip gevrek gevrek gülün. Lütfen tavsiyelerimizi bu şekilde yazalım.
Daha neler duycam buralardaben bakire kızla evlencem diyen adamların ağzına da kürekle vurun. bunu da ekleyelim.
demin vardı bir konu. neymiş kocası sex yaparken yetersiz görüyormuş kadını.
ee herhalde yetersiz kızcağız adamın bamyasından başka bir şey mi görüp öğrenmiş.
Ç.kü kopsun.ben bakire kızla evlencem diyen adamların ağzına da kürekle vurun. bunu da ekleyelim.
demin vardı bir konu. neymiş kocası sex yaparken yetersiz görüyormuş kadını.
ee herhalde yetersiz kızcağız adamın bamyasından başka bir şey mi görüp öğrenmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?