Kizacaksiniz ama

Ya ne alaka kımse hayatını değiştiremez yok sızın gibi mı yasamalı benım yaptığım yorumlarda bu tarz konu yok bu bir yıl olmuş 2021 kızlık benım ıcın hala onemli bu sizi ilgilendirmez bu ıkı ve yapılan yorumlara sadece dikkat edelim dedim sızı neden bu kadr rahatsız etti anlamadım? Tamam herkese acık platform ama acık dıe de edebimizi ortaya atmayalım.

edeple ne ilgisi var?
ben evlendiğimde bakire değildim mesela. ama edepsiz de değildim.
evet sizin için önemli olabilir saygı duyarız ama yazdığım gibi cinsellikten anlamayan cinsellik ayıp olan bir nesil de yetişmesin artık.

Ben onu demeye calısmadım ki hani her konuda bayanz edebımızle dusunerek yorm yapalım fazla kırmadan dıorm dıkkat edelım yazdklarımıza uzerınıze alınmayın

Çalışıyor musun?

Yok canım hiç calismadim 2 çocuğum var ama eş denen kişi izin vermiyor kıskaçta kendileri
sana bişey diyim mi?
o kıskançlıktan değil. maddi özgürlüğün olunca ona katlanmak zorunda olmayıp kapının önüne koyacağını bildiği için.

Yok canım hiç calismadim 2 çocuğum var ama eş denen kişi izin vermiyor kıskaçta kendileri
Pubglerde kız aradığına göre kendinden biliyor, bi karşıma gelse de oklavayla düzeltsem o yamuğu. Ne mezunusun, kpss girme imkanın olur mu?

Evet yıl olmuş hala kızlık benim için pekı siz ne demeye çalısıyorsunz? Burda okuyan genc kızlarımz var lutfen yazdıklarımıza dikkat edelim..
Evet lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim. Genç kızlar, prezervatif kullanın. Zührevi hastalık kapmayin, cinselliğinizi canınızın istediği gibi yaşayın, kendinizi geliştirin, "ne demek kızlık önemli değil!!!!" diyen paşa annelerinin suratına "hadi ordan" deyip gevrek gevrek gülün. Lütfen tavsiyelerimizi bu şekilde yazalım.

Yahu bana ne sizin önem vermenizden beni tabi ki ilgilendirmiyor. Bana biiir ikiii saymışsınız ama siz okuduğunuzu hiç anlamamışsınız. Aynı şekilde o üyenin önemsiz demesi ve yaptığı yorum da sizi ilgilendirmez diyoruz. Nesini anlamıyorsunuz? Bir başkasının yorumunu eleştirip, sonra benim görüşüm sizi ilgilendirmez diyemezsiniz. Herkes görüşünü yazmakta özgür. Yazdıklarımıza dikkat edelim diyorsunuz, siz özgürce benim için önemli derken o kişi önemsiz demekte özgür değil mi sizce?

Kimsenin yorumunu elestrmedm sadece DIKKAT dedm kendi gorusumce arkadasm iyi aksamlar artk..

ben bakire kızla evlencem diyen adamların ağzına da kürekle vurun. bunu da ekleyelim.
demin vardı bir konu. neymiş kocası sex yaparken yetersiz görüyormuş kadını.
ee herhalde yetersiz kızcağız adamın bamyasından başka bir şey mi görüp öğrenmiş.

Prezervatif takıp cinselliği doya doya yasayın genc kızlarımıza seslenıom sızede iyi aksamlar

Daha neler duycam buralarda allahim nerelere varıyoruz

Ç.kü kopsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…