- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.601
E noluyo ki genç kızlar okuyunca? Elinde telefonu olan bir genç kız neler neler görür telefondan. Oldu olacak fanusa koyalım kızları. Sonra umay gibi olsunlar.Ben o konuda yorum yaptm zatn ama yıl olmuş 2021 hala kızlık deyınce ona kızdm bıraz burda bırsuru genc kızlarımz var yazdıklarımıza bıraz dikkat!
E tamm ozaman nasılsa ellerinde tel var die bu zamanda kızlık onemli değil yıl olmuş 2021 dıelım yapmayın arkadaşlarE noluyo ki genç kızlar okuyunca? Elinde telefonu olan bir genç kız neler neler görür telefondan. Oldu olacak fanusa koyalım kızları. Sonra umay gibi olsunlar.
KesinlikleE noluyo ki genç kızlar okuyunca? Elinde telefonu olan bir genç kız neler neler görür telefondan. Oldu olacak fanusa koyalım kızları. Sonra umay gibi olsunlar.
Bılıyorum okudum zatn ona denilecek laf yok siz bosuna kafanızı yoruyorsunz bu kadr ama yapılan yorumlar bıraz dikkat dıe soluyormO arkadaş, konu Sahibi vermedim, vermicem kızlığım da kızlığım gibi şeyler yazdığı için söyledi onu. Zaten mesajın devamında da isteyen evlendikten sonra isteyen önce yaşar demiş.
Kimi için önemli, kimi için değil. İsteyen önemsemesin, isteyen kocasına saklasın. Farklı fikirler görmeye tahammül etmeliyiz ki, tahammül görelim.E tamm ozaman nasılsa ellerinde tel var die bu zamanda kızlık onemli değil yıl olmuş 2021 dıelım yapmayın arkadaşlar
Neyse yorumlarınz ıcın tsk ıyı aksamlarKimi için önemli, kimi için değil. İsteyen önemsemesin, isteyen kocasına saklasın. Farklı fikirler görmeye tahammül etmeliyiz ki, tahammül görelim.
İyi de kendi düşüncesini yazmış. Bazı insanlar için önemli değil yalan mı? Herkes sizin düşündüğünüz gibi düşünmek, sizin yaşadığınız gibi yaşamak zorunda mı?E tamm ozaman nasılsa ellerinde tel var die bu zamanda kızlık onemli değil yıl olmuş 2021 dıelım yapmayın arkadaşlar
kız kuöayı normal buluyor sız yorumlaramı takıldınızBılıyorum okudum zatn ona denilecek laf yok siz bosuna kafanızı yoruyorsunz bu kadr ama yapılan yorumlar bıraz dikkat dıe soluyorm
Ben kesin tanı koymadım kı zorundalık nerden cıktıİyi de kendi düşüncesini yazmış. Bazı insanlar için önemli değil yalan mı? Herkes sizin düşündüğünüz gibi düşünmek, sizin yaşadığınız gibi yaşamak zorunda mı?
Yoo onada takıldım ve yorumda yaptm zatn Allah yardımcısı olsun kucuk daha yaşı Allah akıl versinkız kuöayı normal buluyor sız yorumlaramı takıldınız
yası kucuk Ama aklı herseye yetiyor masallahYoo onada takıldım ve yorumda yaptm zatn Allah yardımcısı olsun kucuk daha yaşı Allah akıl versin
kızlık zarı zaten önemli değil.E tamm ozaman nasılsa ellerinde tel var die bu zamanda kızlık onemli değil yıl olmuş 2021 dıelım yapmayın arkadaşlar
Allah dogru yolda yurumeyi nasıp etsin herkese dıyecek bısey ım yok ve burda yapılan yorumlar boş kendi bıldıgınden şaşmayacakdr.yası kucuk Ama aklı herseye yetiyor masallah
Tamam.kızlık zarı zaten önemli değil.
Kesin tanı koymak derken? Bir Hastalıktan mı bahsediyoruz? Anlatmak istediğimiz şu, siz istiyorsunuz ki herkese açık platformda kimse hayat görüşü ve yaşam tarzıyla ilgili açık açık konuşmasın. O zaman aynı şekilde bekaret önemli de yazılmasın. Genç kızlarımız onu da okumasın. Herkes düşüncelerini kendine saklasın. Düşüncelerden bu kadar korkmayın, kimse burda bir iki cümle okudu diye hayatını değiştirmez. Ha sorgulaması için güzel bir fırsat olur ama. Tavsiye ederim. İyi akşamlar.Ben kesin tanı koymadım kı zorundalık nerden cıktı
zaten kararı kumalıkAllah dogru yolda yurumeyi nasıp etsin herkese dıyecek bısey ım yok ve burda yapılan yorumlar boş kendi bıldıgınden şaşmayacakdr.
O olaydan sonra nasıl davranıyor sana? Başka vukuatı var mı?Pişman olursun ama iş işten geçtikten sonra ben annemi dinlemedigim için çok pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?