Kizacaksiniz ama

Ne vermedin Umay

Gerçekçiyiz biz sen gerçekci olsan keske.

Benim icin hesap actidan başka birşey yok elinde.

Adam telefon numarasını bile vermemiş başına bela olma diye hala kabul etti diyorsun
Adam yaza çerez çıkarıyor, bizimki hala vermedim de vermedim. Allahım delirecem.

Ama bak neden goze aldi yapti etti ? Siz yetersiniz ya nie yapmis
Ya sende hakikaten böyle bir çeşit gerilik var ama çözemiyorum tam olarak. İnsanları hiç tanımıyorsun, hiçbir şey bilmiyorsun. Nasıl büyüdün sen? Bu yaşa kadar nasıl geldin? Tez konusu yemin ediyorum.

Gurbettt42 hiç cevap verip sinirinizi bozmayin bence. Siz iyi niyetle yaşadıklarinizi yazmışsınız ama bu arkadaşta empati yapacak onları anlayacak idrak yok.
Neden yapmış diyo ya. Ya ben artık ağzımı iyi bozacam. Hani birtakım içgüdüleri açık açık anlattırcak bana burda.

Evet yıl olmuş hala kızlık benim için pekı siz ne demeye çalısıyorsunz? Burda okuyan genc kızlarımz var lutfen yazdıklarımıza dikkat edelim..

Evet yıl olmuş hala kızlık benim için pekı siz ne demeye çalısıyorsunz? Burda okuyan genc kızlarımz var lutfen yazdıklarımıza dikkat edelim..
sorun o değil. konu sahibi kuma olmaya razı. imam nikahı olsa her şeyi yapacak.
ve bir genç kız.
bu kat kat daha kötü bir örnek değil mi?

bence umayın ailesinde bir sorun var. anne babasının normal bir ilişkisi olduğunu düşünmüyorum. belki babası aldattı, annesiyle formaliteden birlikte.
sevgi olmayan bir yerde büyüdüğüne adım kadar eminim. çünkü sevmek nedir bilmiyor.

sorun o değil. konu sahibi kuma olmaya razı. imam nikahı olsa her şeyi yapacak.
ve bir genç kız.
bu kat kat daha kötü bir örnek değil mi?
Ben o konuda yorum yaptm zatn ama yıl olmuş 2021 hala kızlık deyınce ona kızdm bıraz burda bırsuru genc kızlarımz var yazdıklarımıza bıraz dikkat!

Bence herkesle kafa buluyor

Ben o konuda yorum yaptm zatn ama yıl olmuş 2021 hala kızlık deyınce ona kızdm bıraz burda bırsuru genc kızlarımz var yazdıklarımıza bıraz dikkat!
niye kızdınız ki bence doğru.
insanlar bekarete bu kadar kafa yoracaklarına sosyoloji toplum refahı gelişmişlik düzeyi ile ilgilenseler keşke.

O arkadaş, konu Sahibi vermedim, vermicem kızlığım da kızlığım gibi şeyler yazdığı için söyledi onu. Zaten mesajın devamında da isteyen evlendikten sonra isteyen önce yaşar demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…