- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.581
Adam yaza çerez çıkarıyor, bizimki hala vermedim de vermedim. Allahım delirecem.Ne vermedin Umay
Gerçekçiyiz biz sen gerçekci olsan keske.
Benim icin hesap actidan başka birşey yok elinde.
Adam telefon numarasını bile vermemiş başına bela olma diye hala kabul etti diyorsun
Ne oldu canımumay nerdesin?
Ya sende hakikaten böyle bir çeşit gerilik var ama çözemiyorum tam olarak. İnsanları hiç tanımıyorsun, hiçbir şey bilmiyorsun. Nasıl büyüdün sen? Bu yaşa kadar nasıl geldin? Tez konusu yemin ediyorum.Ama bak neden goze aldi yapti etti ? Siz yetersiniz ya nie yapmis
Neden yapmış diyo ya. Ya ben artık ağzımı iyi bozacam. Hani birtakım içgüdüleri açık açık anlattırcak bana burda.Gurbettt42 hiç cevap verip sinirinizi bozmayin bence. Siz iyi niyetle yaşadıklarinizi yazmışsınız ama bu arkadaşta empati yapacak onları anlayacak idrak yok.
Boşuna kendini yorma benceNeden yapmış diyo ya. Ya ben artık ağzımı iyi bozacam. Hani birtakım içgüdüleri açık açık anlattırcak bana burda.
Evet yıl olmuş hala kızlık benim için pekı siz ne demeye çalısıyorsunz? Burda okuyan genc kızlarımz var lutfen yazdıklarımıza dikkat edelim..Ah ah..
Yıl olmuş 2021 hala kızlık, hala bekaret. Tamam evlenmeden cinsel ilişkiye girmek ya da girmemek herkesin kendi tercihi ama neden kendinizi verilecek birşey gibi görüyorsunuz? Zihniyetiniz çok üzücü vallahi, sen git koskoca Hollanda'da yaşa ama hala "kızlığımı vermediiğmm herkes vermek zorunda mıığğ" gibi bir cümle kur.
Ne beyni, ciğerlerinin kokusu geliyor burnumuza.Ne alaka ya , o sira yanimda degildiniz onun da beynini bilmiyoreunuz
kız ben anlattım sokmalı çıkarmalı yine hala anlamadıNeden yapmış diyo ya. Ya ben artık ağzımı iyi bozacam. Hani birtakım içgüdüleri açık açık anlattırcak bana burda.
Umay’ın konusundan çıkıp Twitter’a girince anasayfamda bunu gördüm. Kız o kadar bilinçaltıma işlemiş ki bu tweeti de o yazdı zannettimAdam yaza çerez çıkarıyor, bizimki hala vermedim de vermedim. Allahım delirecem.
kactıumay nerdesin?
sorun o değil. konu sahibi kuma olmaya razı. imam nikahı olsa her şeyi yapacak.Evet yıl olmuş hala kızlık benim için pekı siz ne demeye çalısıyorsunz? Burda okuyan genc kızlarımz var lutfen yazdıklarımıza dikkat edelim..
Atlatmışım bunu benim 3 yaşını doldurmuş bi kızım var doğurdum 3 aylık oğlum var aldattığı zaman hamileydimCocuktwn sonrw degisirler diyolar veya yas ilerledikce dogru mu
Polisler peşindeymiş. Detroitte yaşıyor sanki p.çgoren de adam almanyayı fet etmiş
Ben o konuda yorum yaptm zatn ama yıl olmuş 2021 hala kızlık deyınce ona kızdm bıraz burda bırsuru genc kızlarımz var yazdıklarımıza bıraz dikkat!sorun o değil. konu sahibi kuma olmaya razı. imam nikahı olsa her şeyi yapacak.
ve bir genç kız.
bu kat kat daha kötü bir örnek değil mi?
Bence herkesle kafa buluyorbence umayın ailesinde bir sorun var. anne babasının normal bir ilişkisi olduğunu düşünmüyorum. belki babası aldattı, annesiyle formaliteden birlikte.
sevgi olmayan bir yerde büyüdüğüne adım kadar eminim. çünkü sevmek nedir bilmiyor.
niye kızdınız ki bence doğru.Ben o konuda yorum yaptm zatn ama yıl olmuş 2021 hala kızlık deyınce ona kızdm bıraz burda bırsuru genc kızlarımz var yazdıklarımıza bıraz dikkat!
O arkadaş, konu Sahibi vermedim, vermicem kızlığım da kızlığım gibi şeyler yazdığı için söyledi onu. Zaten mesajın devamında da isteyen evlendikten sonra isteyen önce yaşar demiş.Ben o konuda yorum yaptm zatn ama yıl olmuş 2021 hala kızlık deyınce ona kızdm bıraz burda bırsuru genc kızlarımz var yazdıklarımıza bıraz dikkat!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?