- Konu Sahibi reyhan 2004
-
Güzel fikirler.... kek kurabiye yapıyorduk ama fotoğraf fikri de orjinalmiş. Yapabiliriz ... Teşekkürler ...Gecenin bu saatinde bununla dertleniyorsanız merak etmeyin, kızınız sizi ilgisiz anne olarak hatırlamaz :)
Çocuklarımıza tümden kendimizi veremediğimiz zamanlar olur, olacaktır. Hayatın bu yönünü de bilmeleri bence iyi... tabiki bu sürekli hale asla gelmemeli..
Anne-kız kek, kurabiye,makyaj yapıp bol fotoğraf çekilirsiniz komik ve eğlenceli olanlarından bastırıp odasına aşabilirsiniz.
9 yaş çok küçük bir yas değil, bol sohbet edin.
Onun ilgi alanlarını merak ettiğinizi, hayallerini dinlediğinizi görse yeter ona :)
hatırlamaz hepımız ınsanız sabır tası degıl benımde kızım var hemde daha 15 aylık ama bazen o kadar yoruluyorum kı hele kı sıcaklar gercekten ınsanın sınırını oynatıyor ıstemeden de olsa sert davrandıgım sesımı yukselttıgım oluyor ama sonra ıkı opusuyoruz gecıyor hersey anneler bagırır da kızarda arada ılgılenmezde bunlar olagan seyler sonucta sızınde bır canınız var takmayın kafanıza...Arkadaşlar merhaba. Başlıkta bahsettiğim gibi, konu kızımla ilgili.
Bir hafta önce şehir dışından kuzenim yatılı misafir olarak geldi. Kızımla yaşıt kızı var( 9 yaşındalar). Onun tek çocuğu, benim iki tane daha var.
Bi kaç gündür benim kızım çok durgun ve mutsuzdu. Annemler filan da farketmişler niye böyle diye sorup durdular.
Şimdi kuzenim çocuğunu sürekli ''gel seni bir öpeyim, aşkım, bi tanem vs. vs. " diyerek seven birisi. Ben de çocuklarıma sık sık sarılır öperim, onları çok sevdiğimi her fırsatta söylerim ama geçtiğimiz hafta bisürü rahatsızlık geçirdim ( faranjitim var, sesim kısıldı, üç gün boyunca baş ağrısı çektim artı panik atağım var... bir de sıcaklar... vs..)
Bu gün kızkardeşimle kızımın durgunluğunu konuşurken dedi ki ; abla kuzenin kızı annesine sarıldıkça, Cemre de sana sarılmak istedi ama sen " of zaten hava çok sıcak birde sen yapışma Cemre lütfen" dedin ..dedi. Kızlar o söyleyince hatırladım evet bi kaç defa geldi kızım ama ben o kadar kötüydüm, o kadar bunalmıştım ki kızımı geri çevirdim.( kardeşim söyleyince gözlerim dolmuştu, şimdi yine ağlamak üzereyim).
Arkadaşlar kızım ilerde bu anıyı hatırlayıp üzülür mü, annem beni sevmiyor diye düşünür mü?
Bir de bunu nasıl telafi edebilirim.Ara sıra anne-kız günü yapardık yine bir gün beraber, başbaşa gezmeye çıkmayı planladık, o ne isterse onu yapacağız. Peki sizin başka önerileriniz var mı?
Şimdiden teşekkür ederim sık cevap yazamazsam affola
Aynı aşamalardan geçmişiz.bence çok etkiliyor özellikle ergenlikte ben çocuk depresyonu geçirmiştim.annemin soğuk biri olmasınında etkisi olduğunu düşünüyorum.kesinlikle ilgisiz biri değil hatta çok ilgilenir eder ama soğuk işte...Benim annemde sevmezdi öpüp sarılmayı. Küçükken geri çevirdi beni kırıldım bi dahada yanaşmadım. Yani ben unutmadım ama ilgisiz anne olarak değil de mesafeli anne olarak gördüm. Ergenlikde çok takmıştım ama şimdi sorun etmiyorum huyu öyle diyorum annemi de çok seviyorum. Unutmaz ama telafi etmeye bak derim. hatta anlayacak yaşta madem açık açık konuşup Özür dile. Seni çok seviyorum ama sıcaklar vs. Kendimi kötü hissettim seni kırmış olabilirim diyip kocaman öpmekle başla bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?