- 20 Mart 2014
- 830
- 1.021
- 63
- 47
- Konu Sahibi reyhan 2004
-
aman nolcak ya büüyünce anlar halinizden. çocuklar o kadar da hassas değil bence.
Arkadaşlar sağolun. Kızım 5 yaşındayken ikiz kardeşleri doğdu, 5 sene evin prensesiyken birden iki tane kardeş biraz hassaslaştı tabii... Endişem o yüzden birazda...
Biz iyi anneleriz canım, senle benzer şeyler yaşıyorum, kızım 10 yaşında ve kardeşleri gelince haliyle o da neye uğradığını şaşırdı. Etrafta da hep ya 2 ya tek çocuk, anlam veremiyor. ben inanıyorum şimdi ve ergenlikte çatışmalarımız olsada ilerde akılları erdiğinde bilecekler onların bizim için ne kadar değerli olduğunu, ne kadar sevdiğimizi. Çünkü kendi annemle ne kadar sorunum olsa da ve bana yaptıkları (sadece ben değil çevrem de söylüyor) art niyetli olsa da ona kızmamak için yollar buluyorum, bulabiliyorum. Biz evlatlarımız için bu kadar uğraşıyorsak onlar da gerçek sevgimizi anlayacaklar inşallahAlıntı yapamadım kusura bakmayın. Kiminiz hatırlamaz demiş, kiminiz hatırlar. Benim de buna benzer anılarım vardı annemle birazda o yüzden sordum.
Bir keresinde arkadaşlarla oyun oynarken arkadaşımın biri parmağımı kapıya şıkıştırdı.Hemen anneme koştum annem ne sarılıp öptü ne de teselli etti. Bi yara bandı sarıp gönderdi. Ben o an çok üzüldüm. Ama büyüyünce bazı şeyleri daha iyi anlayabiliyor insan çünkü ; o elimi kapıya sıkıştıran arkadaşımın annesi vefat etmişti. Birde çok korkmuştu, annem büyük ihtimal o üzülmesin diye beni başından savdı.
Benimde tek tesellim unutmasa bile annem hastaydı, yorgundu o gün diye düşünür belki.
Ayrıca dün konuştum özür diledim, sarılıp öptüm. Şimdi sorun yok gibi. Eski haline döndü, neşesi yerine geldi çok şükür.
sizinle durumum aynı kızım 4 yaşındayken ikiz kız kardeşleri oldu geçen gün dedi anne eskiden ne güzel ikimiz anlaşıyorduk tektim şimdi iki tane kardeşim var önceleri ne güzeldi diye bi tuhaf oldum ilgimi onun üzerinden çekmiyorum ama yinede azalıyoArkadaşlar sağolun. Kızım 5 yaşındayken ikiz kardeşleri doğdu, 5 sene evin prensesiyken birden iki tane kardeş biraz hassaslaştı tabii... Endişem o yüzden birazda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?