amaa nerde resim:??
insallah bu sorunu ve su kres olayini atlatiriz evlerimize yakin olanlara 1yil oncesinden bakmak lazim arastirmaya basladim benim icin egitimi, cocuk guvenligi onemli sukur 2cocuga 1kisi bakiyor ama tabi birde menuleri var domuz kelimesi bile beni olduruyor en son bir kres buldum evime yakin musluman cocuklara ayri yemek yapiliyormus sali gunu gidip adimizi kaydettirecegim seneye sira beklemeyeyim
istediğin gibi bir kreş bulmana sevindim nuray... iyi olmuş şimdiden kaydettirmen. dil eğitimi ile ilgili birşeyler yazmıştın. yazmaya fırsatım olmamıştı.. bence ağırlıklı olarak orda kullanacağı dili öğrenmesi daha uygun olur. sonuçta orda eğitim görecek ve orda arkadaşlar edinecek.. kendini ayrı hissetmesin sonra. evinizde ufak tefek türkçe de konuşuyormuşsunuz zaten. anlıyorda demekki gayet eşit ağırlıkta gidiyorsunuz. herhangi bir problem yaşamadan... yinede en iyisini annesi olarak sen bilirsin.:teselli:
insallah bu sorunu ve su kres olayini atlatiriz evlerimize yakin olanlara 1yil oncesinden bakmak lazim arastirmaya basladim benim icin egitimi, cocuk guvenligi onemli sukur 2cocuga 1kisi bakiyor ama tabi birde menuleri var domuz kelimesi bile beni olduruyor en son bir kres buldum evime yakin musluman cocuklara ayri yemek yapiliyormus sali gunu gidip adimizi kaydettirecegim seneye sira beklemeyeyim
Bina depreme dayanıklı mı?? basit bir yangın anında itfaiyeden önce müdehale edecek techizatları var mı?? sürekli bir hemşireleri var mı?? temizlik ve yemeği pişiren personelleri ayrı mı??
Arkada$lar ben bu mesaji montessori egitimi ile ilgili topige yollayacaktim..Nasil olduysa bir yanli$lik olmu$..Kusura bakmayin..Mesaji burdan oraya nasil aktarabilirim? Bilen varmi acaba?
canim yazdiklarini kopyalayip,mouse sag tusuyla..diger topige yapistirabilirsin cevap kismina.
nuraycim, iki dil sorununu bende yasicam..benim bildigim sadece bir cumlende mesela iki dilin kelimeleri olmucak..turkce bir cumle soyluceksen,arasinda ingilizce kelime olmucak..ingilizce cumle soyluceksen ,arasinda turkce kelime olmucak..bunlara dikkat edilmesi gerekiyor..ben ogluma turkce konusuyorum surekli,esim hollandaca...
insallah bu sorunu atlatiriz boylelikle..
su yemek konusunda da domuz diyince midem kalkti birden...bu hic aklima gelmemisti...ilerde bende illaki vericem okula...
Sagol canim ilgin icin te$ekkür ederim..Dil konusunda da bizde e$imle sizin gibi yapiyoruz..Ben Emir ile sürekli Türkce konu$uyorum..E$imse Almanca..$u an kapasiteleri o kadar geni$ ki eminim ikisini ayni anda ögrenebilecekler..Ayrica söyledigin dogru bir dil konu$ulurken araya diger dilden kelimeler kari$tirilmamasi lazim.. Cocuk ikisinin farkli dil oldugunu kavriyormu$ fakat konu$urken iki dili ayni anda konu$abiliyor..E$imin yegeninde ayni problem vardi..Birde ben yine dille ilgili cocukla bir dili konu$an ki$inin sürekli ayni dili konu$masi gerektigini duydum..O nedenle e$im Türkce konu$maya ba$ladigi zaman onu Almanca konu$masi yönünde uyariyorum..Umarim cabalarimiz bo$a cikmaz..
ne demek canim onemli degil....cok iyi yapiyorsunuz..yanliz benim hollandaya geleli 1.5 yil oldugu icin ben pek bilmiyorum hollandacayi..o yuzden esim bazi zamanlar turkce konusmak zorunda kaliyor ...sizin o sorununuz yok,dedigin gibi daha rahat kavrar ve ogrenir illaki iki dili...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?