Bebek Beslenmesi kizim iletisime gecti artik bebeklikten cikiyor mu ne?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
evet handeryaya katılıyorum benim yemekte mızmılanan kızım dışarı çıkıp gelince hiç itirazsız yemegini yedi açık hava iştahına iyi geliyor dün bizdegüzel havadan istifade ederek parka gittik salıncağa bindik kaydıraktan kaydık kumların içinden taşlar bulduk anneannemize çiçek topladık ağaçlara dokunduk. kedi köpeklere baktık çok sevdi

bizde yavaş yavaş iletişmeye başladık.
dün balkondayken balkondaki mandal sepetiyle oynamayı çok seviyor diye öününe koydum.genelde hemen mandalları yemeye başlardı gene başladı ben hayır ağzımıza götürmeyelim ağzımız uffff olur dedim elinden uzaklaştırdım tekrarladı bende tekrarladım bi daha tekrarladık sonra 4. de ağzına götürmeye çalışırken bana baktı ve ben ona baktım ne yapacak diye ağzına sokmadan yanından uzaklaştırdı. aferim deyip alkışladım.bi daha yaptık. bilmiyom artık oyunmu sandı anladımı ama sonra ağzına götürmedi.akşamda babasına anlattım sanki anlıyormuş gibi dinledi sonra tekrar alkışladık aferim dedik bugün gene deniycem bakalım olmuşmu?

valla biz de kaç saat dolaştık ama iştahta tık yok.bahçede denedim yemedi.
dünden beri enne diyor sıksık ve beni kalbimden vuruyor.
bugun içine deiklerden şekiller atılan oyuncaklar var ya onlardan aldık,bir de şişme koltuk.şekilleri ben gösteriyorum burdan atcaz diye atmaya çalışıyor.
bir de bi yeri acıyınca neren acıdı diyorum gösteriyor,sonra tek tek orda bulunan herkes öpüyor orayı geçsin diye

benim kiz gecen haftalarda rotavirus olunca dr oyun gruplarina gitmeyin bir sure dedigi icin araya sure koyduk ama simdide havalar cok guzel parklar daha eglenceli oldu

benim kiz gecen haftalarda rotavirus olunca dr oyun gruplarina gitmeyin bir sure dedigi icin araya sure koyduk ama simdide havalar cok guzel parklar daha eglenceli oldu

Nuraycım rotavirüs aşısını şimdi yapıyorlar mı,ben 3 aylıkken sormuştum doktor 2.aydan sonra olmaz demişti merak ettim,bende yaptırmadık kaçırdık diye üzülüyordum da..

gerçekten çok güzel şeyler yazmışsın bnm bebeğimde 8 aylık 4 günlük desteksiz henüz oturamıyo ama elleri ve parmaKLARI GAYET İİ çalışıyo:dance:

Bu da bizim harikalar diyarı günümüzden bir kaç kare..Kesinlikle parklar daha eğlenceli hem açık hava hem de tam öğrenmeye açık oldukları şu dönemde oyalamanın ve öğretmenin en güzel yeri..

Nuraycım rotavirüs aşısını şimdi yapıyorlar mı,ben 3 aylıkken sormuştum doktor 2.aydan sonra olmaz demişti merak ettim,bende yaptırmadık kaçırdık diye üzülüyordum da..

canim ben rotavirus yaptirmadim ama dr zaten kendi yaptirmadi artik yaptirmam birkac gunde iyilesti dr eger asisi olsa cocuk dahada siddetli gecirirdi dedi dr guveniyorum iyi bir prof.kendisi dr bile demem yanlis sana kalmis ticari bir asi ister yaptir ister yaptirma icin rahat etmezse yaptir havada o mikrop asili kalmissa ve cocugun bunu solumussa mutlaka bulasiyor arkadasim ikizlerine yaptirdi turkiyede ikizlerde oldu ve hala duzelemediler ustelik asya daha cabuk atlatti

Pardon ya yanlış anlamışım doğru okumamışım msjı o zaman çok geçmiş olsun canım,zaten aşı zamanı geçti artık olursa çekicez mecbur..Bende rotavirüs aşısı hakkında olumsuz eleştiriler çok duyduğum için yaptırmamıştım umarım yanlış bir karar olmamıştır..

valla çok hoşmuş.kızım görse bayılır buraya.izmitte de vardı böyle bi yer.

deryacım ne güzel bi yermiş harikalar diyarı bende söyledim sendne duyunca hem altınparka hem harikalar diyarına gidicez bi haftasonu aynı gün ikisinide gezebilirmiyizi bilmiyorum ama biz bi haftadır hergün parka çıkıyoruz dedesi götürüyo yani tabii ece yere oturup kumlarla oynamak istiyo dün de balık yemeye gittiğimiz yerde kümeste kuşlar filan vardı tavuk hindi ördek tavuskuşu hepsini sevdik konuştuk filan bayıldı bizimki

merhaba kızlar.. maşallah kıpır kıpır bebişlerr
benim böceğimde öyle yürüyeceğim diye uğraşıyor işte kuzum.. oyun parkına gidiyoruz çeşitli oyuncaklar biniyor ve inmek istemiyor. dışarda hep beraber olunca bizim yediğimiz herşeyden yer maşallah..
ah yaparım seni diyorum kızdığımda kızım kızıyroum sana ah yapcam seni diyorum
ah ah hııı diyor. ama işine gelmezse ben onun eline ah yapınca oda benim elime vuruyor ah diyor
geçen poposuna vurdum sevmek için ah diyor. ahyaptın demek istiyor sanırım.. tatlı kuzum benim ya... ver al ilişkisin ibiliyor bunu istiyormusun dediğimde evet anlamanda kafasını sallıyor tabi istemiyorsa hayır anlamında sallıyor.. kese yoğurdundan bi kaşık koydum önüne geçenlerde parmaklarıyla eliyle yüzüyle burnuyla yedi... taklit etmeye bayılıyor... kaykay da kahkaha atıyor. salıncağı çok seviyor.. büyüyorlar sanırım. birde anne dese kuzum bana... ah ahh

artık koltuklara çıkıyoruz

bu sabah kahvaltısını hazırlamaya mutfağa gittim bir geldim benimki koltukta oturuyor bazen kazasız iniyor bazen atlıyor aklım çıkıyor.

karnıı acıkınca mam demeye uykusu gelince nennen meme demeya başladı.

koşarak koridora gidiyor kızım nerde diyorum bende gitti diyor.
artık yürümeyi geçtik koşuyoruz dün markette peşinden koşmmaktan öldüm valla ama çok tatlı herşeyi inceledi bende karışmadım rafları karıştırdık oyuncak reyonunda oyuncaklara baktık kendine kıyafet seçti.sonrada jetonlu sallnana bir arabaya bindik.çok koştuk çok eğlendik

ecrinle dün markete gittik arabayada oturttum her şeyi ellemek istedi onlarla konuştu kendi dilince tabi sonrada sıkıldı çauk sıkılıyor yaaa...

Çınar son bir kaç gündür büyük tuvaletini aldığımız klozetine yapıyor ve biz alkışladıkça kendini alkışlıyor. Annem aldığımız klozet için çıkışmıştı erken aldınız diye. Sonra bir farkettim Çınar ıkınmak için yatağının kenarına ilişiyor. Aldım klozetine oturttum, müzikli filan çok hoşuna gitti :) bende sevindim tabi. Yaza bezden kurtulsak ne kadar rahat eder kuzum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…