Artık havalar düzelmeye başladı çok mutluyum,soğuk diye bende çok çıkarmıyordum bugün güneşi gördük ve attık kendimizi dışarı.. İlk defa oğlum bebeklikten çıkmış gibi geldi,onun büyüdüğünü görmek çok gurur verici ve mutlu eden bi duygu! Ankaralılar bilir belki harikalar diyarı var kaç senedir gitmek isteyip gidemediğimiz bugün oraya gittik masal adası var orada da bütün masal kahramanları (gerçekten eksiksiz hepsi var ) heykelleri,taştan evleri vs. vardı şahaneydi günümüz bizim bıdık çok mutlu oldu şirinlerin evine girdik,çakmaktaşlarla sarıldık yedi cücelerle el ele tutuşup pozlar verdik kısaca günümüz çok güzel geçti tabi güneşin etkisi çok büyük.. Ankaralılar gitmediyseniz özellikle haftaiçi(daha boş oluyor) mutlaka gidin! Her ne kadar tam yürüyemese de elinden tutup yürüttüm tüm gün haşatı çıktı resmen açık havada iştahı da açıldı ne verdiysem yedi bu iş çok hoşuma gitti artık güzel havaları hiç kaçırmıycam..sengözlerimebaksanab
benim kiz gecen haftalarda rotavirus olunca dr oyun gruplarina gitmeyin bir sure dedigi icin araya sure koyduk ama simdide havalar cok guzel parklar daha eglenceli oldu
Nuraycım rotavirüs aşısını şimdi yapıyorlar mı,ben 3 aylıkken sormuştum doktor 2.aydan sonra olmaz demişti merak ettim,bende yaptırmadık kaçırdık diye üzülüyordum da..
canim ben rotavirus yaptirmadim ama dr zaten kendi yaptirmadi artik yaptirmam birkac gunde iyilesti dr eger asisi olsa cocuk dahada siddetli gecirirdi dedi dr guveniyorum iyi bir prof.kendisi dr bile demem yanlis sana kalmis ticari bir asi ister yaptir ister yaptirma icin rahat etmezse yaptir havada o mikrop asili kalmissa ve cocugun bunu solumussa mutlaka bulasiyor arkadasim ikizlerine yaptirdi turkiyede ikizlerde oldu ve hala duzelemediler ustelik asya daha cabuk atlatti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?