Çınar son bir kaç gündür büyük tuvaletini aldığımız klozetine yapıyor ve biz alkışladıkça kendini alkışlıyor. Annem aldığımız klozet için çıkışmıştı erken aldınız diye. Sonra bir farkettim Çınar ıkınmak için yatağının kenarına ilişiyor. Aldım klozetine oturttum, müzikli filan çok hoşuna gitti :) bende sevindim tabi. Yaza bezden kurtulsak ne kadar rahat eder kuzum :)))
Çınar son bir kaç gündür büyük tuvaletini aldığımız klozetine yapıyor ve biz alkışladıkça kendini alkışlıyor. Annem aldığımız klozet için çıkışmıştı erken aldınız diye. Sonra bir farkettim Çınar ıkınmak için yatağının kenarına ilişiyor. Aldım klozetine oturttum, müzikli filan çok hoşuna gitti :) bende sevindim tabi. Yaza bezden kurtulsak ne kadar rahat eder kuzum :)))
maşallah çınara
ceylin henüz yürümedi ama yürümesini dört gözle bekliyorum bu konuda tembel sevmiyor hemen oturmak istiyor
1den 10 kadar bizimle sayıyor ama çok şeker belirli sayıları söyleyebiliyor bi döt yedi atı on tabi sırayla değil önce ben söylüyorum snra tekrarlıyor
anne baba tize abi dede bebek anane mama meme emme ham gel git bunun gibi basit şeyleri söyleyebiliyor
köpek gördüğünde havhooo diyor yani tanıyor
resimde çocuk görse bebek diyor erkeklere abi diyor
sürürgeye vun vun diyor
bizden bu kadar
biz sayı saymayı oyun içinde yapıyoruz çok da eğleniyor canı istemediğinde yapmıyorum zorlamanın bi anlamı yok bence keyfi yerindeyken denekızımla sayı saymaca oynuyoruz ilgileniyor başata ama hemen sıkılıveriyor sizde de ayını sorun oluyor mu kızlar...
ecrinle dün markete gittik arabayada oturttum her şeyi ellemek istedi onlarla konuştu kendi dilince tabi sonrada sıkıldı çauk sıkılıyor yaaa...
eskiden belli bir saatte yapııyordu,bu ara hiç belli olmuyor kakası.hem de daha söyleyemiyor.biz daha beklicez sanıırıım ...
şşu montessori başlııgıında mukavvadan bultak yapmıışş bir arkadaşş,çok hoş,ben de yapcam inşşallah.
Bilge kuzu sesini öğğrendi,arıılıı kitabıınıın arkasıında serinin diğğer kitaplarıı var,kuzu inek vs.dün baktıım cevirmişş onlarıı okuyo me me diye
benim o benim benim benim... delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
accuk şımartam kendimi durunn :roflol::roflol::roflol:
yapması çok zaman almıyorrr canımmm.. umarım seninki daha güzel olur.. benim şekillerim accuk yamık oldu
oğlum da bugün bana anne dediiiii. babaya bubaaa banada attaa diyordu( dün dışarı çıkınca attaaa attaaa dedim durdum çıkarken de kendi attaaa dedi ya baştan beri bana beni attaya götür diyodu ben anne diyo anlıyodum bilmiyorum)bu sabah bana baktı efendim annem dedim ayyeee dediii eşim uyuyordu zıppp uyandı anne diyo bu diye kalktık oynamaya başladık. sabahtan beride uyanınca bağırıyo ayyeee diye. sevinçten ölcem sanırım bugün. birikmiş tüm işlerimi yaptım gaza gelip şimdide gidip kumaş kitabına başlayayım . çokk mutluyum...
mayalihamur yeni bişi yaptım resmini ekledim bakmak istersen...
mayalihamur yeni bişi yaptım resmini ekledim bakmak istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?