Bebek Beslenmesi kizim iletisime gecti artik bebeklikten cikiyor mu ne?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canım bende aldım ama şimdilik kıızım ne yapmış diye önce onu anlatmaya çalışıyorum annem tavsiye etti banada çünkü biz küçükken daha yaaşımıza girmeden bezi bırakmışız...

maşallah çınara

ceylin henüz yürümedi ama yürümesini dört gözle bekliyorum bu konuda tembel sevmiyor hemen oturmak istiyor
1den 10 kadar bizimle sayıyor ama çok şeker belirli sayıları söyleyebiliyor bi döt yedi atı on tabi sırayla değil önce ben söylüyorum snra tekrarlıyor
anne baba tize abi dede bebek anane mama meme emme ham gel git bunun gibi basit şeyleri söyleyebiliyor
köpek gördüğünde havhooo diyor yani tanıyor
resimde çocuk görse bebek diyor erkeklere abi diyor
sürürgeye vun vun diyor
bizden bu kadar

:teytey::teytey:

masallah cınara,cok sevındım sızın adınız.artık darısı basımıza.su bezlerden bıran once kurtulsalar bebısler

maşallah canım çınaraa
ecede oturarak kesinlikle yapmıyor ayakta yapıyo ıkınıyo zorlanıyo bende alsam vakti demekki rahatça yapıcak kızışım haftasonu alıyım bari başlıyalım ufaktan

kızımla sayı saymaca oynuyoruz ilgileniyor başata ama hemen sıkılıveriyor sizde de ayını sorun oluyor mu kızlar...

kızımla sayı saymaca oynuyoruz ilgileniyor başata ama hemen sıkılıveriyor sizde de ayını sorun oluyor mu kızlar...
biz sayı saymayı oyun içinde yapıyoruz çok da eğleniyor canı istemediğinde yapmıyorum zorlamanın bi anlamı yok bence keyfi yerindeyken dene
birde bizim hayvanlarımız var onlarla oynarken sayıyoruz felan hem sayı saymış hemde eğlenmiş oluyoruz
canı sıkılması bence çok doğal aynı şeyi farklı yollarla dene sonuç daha olumlu olacaktır

benim kızımda kaka yapmadan önce bazen kaka diyor kaka yaparsa kaka çiş yaparsa çiş diyor çöelerek yapıyor bazen bazende ayakta bende lazımlık alsammı acaba???

ecrinle dün markete gittik arabayada oturttum her şeyi ellemek istedi onlarla konuştu kendi dilince tabi sonrada sıkıldı çauk sıkılıyor yaaa...

bizimkide arabada hemen sıkılıyordu artık bırakıyorum dolaşıyor tüm rafları karıştırıyor koşuyor çok hoşuna gidiyor ama arabada en fazla 15 dakka dayanıyor sıkılıyor

eskiden belli bir saatte yapııyordu,bu ara hiç belli olmuyor kakası.hem de daha söyleyemiyor.biz daha beklicez sanıırıım ...
şşu montessori başlııgıında mukavvadan bultak yapmıışş bir arkadaşş,çok hoş,ben de yapcam inşşallah.
Bilge kuzu sesini öğğrendi,arıılıı kitabıınıın arkasıında serinin diğğer kitaplarıı var,kuzu inek vs.dün baktıım cevirmişş onlarıı okuyo me me diye

oğlum da bugün bana anne dediiiii. babaya bubaaa banada attaa diyordu( dün dışarı çıkınca attaaa attaaa dedim durdum çıkarken de kendi attaaa dedi ya baştan beri bana beni attaya götür diyodu ben anne diyo anlıyodum bilmiyorum)bu sabah bana baktı efendim annem dedim ayyeee dediii eşim uyuyordu zıppp uyandı anne diyo bu diye kalktık oynamaya başladık. sabahtan beride uyanınca bağırıyo ayyeee diye. sevinçten ölcem sanırım bugün. birikmiş tüm işlerimi yaptım gaza gelip şimdide gidip kumaş kitabına başlayayım . çokk mutluyum...

benim o benim benim benim... delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

accuk şımartam kendimi durunn :roflol::roflol::roflol:

yapması çok zaman almıyorrr canımmm.. umarım seninki daha güzel olur.. benim şekillerim accuk yamık oldu

çok güzel olmuş tatlım eline sağlık.

canım senin adına çok sevindim çok güzel bir duygu...

mayalihamur yeni bişi yaptım resmini ekledim bakmak istersen...

ya valla süpersin tatlım. gördüm şimdi.emeğine sağlık. ben iki gündür kumaş kitap yapmaya uğraşıyorum ne beceriksizim anlatamam anca kesmeleri bitti bi türlüde karar veremedim bugün karşı komşumun kızı yardım etti dikemedim bende yapıştırmayı düşünüyorum umarım hafta sonuna biter (( okumaktan ne biçki kalmış ne dikiş((
bu arada oğlum bana anne demiyor sadece sesleri taklit ediyormuş (( bugün herkese anne dedi ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…