bende bursada biryer buldum
randevu aldım yarın gidiyoruz bakalım nasıl olacak
programı aşağıda
yanlız koca bursada başka yer yok
ben mi açsam ne yapsam:)
Hafta Sonu Anne-Çocuk Programı
--------------------------------------------------------------------------------
Joyfull House ile Hafta Sonları Artık Daha Eğlenceli!
Neş’e Erberk Joyfull House Yetenek Geliştirme Merkezi’nde her Cumartesi saat 10:00 ile 12:00 arası yapılan Anne-Çocuk Programı başlamıştır.
Artık 9 – 18 aylık ve 18 – 36 aylık çocuklar ve anneleri Joyfull House’da çok keyifli saatler geçiriyorlar.
Neler mi yapıyorlar?..
Joyfull House öğretmenleri eşliğinde hem çocuğunuzla bir arada eğlenceli ve kaliteli zaman geçirebileceğiniz, hem de oyun, sanat etkinlikleri ve hareketli oyunlardan oluşan etkinliklerimize katılabileceğiniz Haftasonu Programlarımıza sizleri de bekleriz.
Program Akışımız:
10:00 Joyfull House’a Geliş
10:00 – 10:15 Fiziksel Etkinlikler - Yoga
10:15 – 10:30 Hareketli Oyunlar
10:30 – 10:45 Hikaye Zamanı
10:45 – 11:00 Sanat Etkinlikleri
11:00 – 11:15 Kuşluk Vakti Kahvaltı
11:15 – 11:30 Müzik
11:30 – 11:45 Dans – Hareketli Oyunlar
11:45 – 12:00 Hazırlık ve Eve Dönüş
kızlar oyun grupları oturduğum semte çok uzak ben de bir kreşle anlaştım haftada 1 saat götüreceğim oradaki çocukların yanında oyun oynayacak ve aylık 100 tl istediler sizce çok mu? daha araştırayım mı?
bi de anlamadım siz de yanında olursunuz dediler başka okullarda ise anneler kesinlikle olmuyor yanlarında çünkü diğer çocuklar da annelerini istiyor dediler kafam karıştı???
Arkadaşlarım az önce Joyfull House aradım. İzmirdeki 18 aydan başlıyor. Hem küçük yaş grubu hemde bu tarafa servisi var mı diye sordum. Vaka Çınar başladı ama birde oraya götürmek istiyorum. Malesef ne servis var nede Çınar'ın ayına uygun aktivite. Çok uzattım başka şehirde var mı diye sordum. Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari de de varmış. Google'de şehrinizin adını ve joyfull house yazarsanız çıkıyor. İlgili linkleri inceleyin derim ben. Sevgiler...
alıştı artık o oyun oynarken bende kitap okuyorum kucağımda olduğu zaman saldırıyor yada yatarkende okuyamıyorum.kitapları yırtma huyu yok sayfaları çeviriyor.Ben çocuk kitabı okumuyorum kendi okuduğum kitabı yüksek sesle okuyorum.mümkün olduğunca kelime öğrensin diye.sevhancım kitap okuyabiliyosun demek sevindim.bizimki sayfaları çeviriyo habire.sonra bi önünü bi arkasını.5-6 sayfalı yırtılmayan kitap aldık onları karıştıryo.Diğer hikaye kitaplarını yırttı sağolsun.
Uyusa uyansa ben de gezmeye götürcem ama uyumadı gitti:)
alıştı artık o oyun oynarken bende kitap okuyorum kucağımda olduğu zaman saldırıyor yada yatarkende okuyamıyorum.kitapları yırtma huyu yok sayfaları çeviriyor.Ben çocuk kitabı okumuyorum kendi okuduğum kitabı yüksek sesle okuyorum.mümkün olduğunca kelime öğrensin diye.
3 gündür anne diyor Taylan bana hitap ederken acayip mutluyum şuana kadar ne diş çıkardığı zaman ne emeklediği zaman vs.. gelişimini forumda yazmamıştım ama bunu yazıyorum kendimi daha bir anne olmuş gibi hissediyorum.O kadarda net düzgün söylüyorki.Taylan hala bizim odada uyuyor çünkü geceleri çok uyanıyor bu gece belki 10 kere uyandı sabah uyandığını farkeetim ama yamurlu hava kalkmak istemiyorum yataktan bir türlü Taylan anne anne diye beni çağırıyor hoşuma gitti bir kaç dakika dinledim sonra aldım kucağıma kahvaltı yaptık ardından temizlik müzikte dans şimdi uyuyor.xeno bahsettiğin yere henüz gitmedim çünkü çok yağmur yağıyor sanırım orasıda pahalıdır Kalamışta,Acıbademde olan herşey pahalı ancak haftada birde olsa katılmasını istiyorum.Taylan'ın arkadaşı var kendinden bir yaş büyük hergün bir kaç saat beraber oynamalarını sağlıyorum çok iyi anlaşıyorlar genel olarak ancak dün ufak bir sıkıntı yaşadık Ege Taylanı dövmeye kalktı hatta biz gidene kadar 5 adım uzağımızdaydı üç kere darbe aldı acayip üzüldüm tabi kimbilir daha neler yaşacaklar hayatta.Tabi görüşmeye devam edecekler tabi çocuklar arasında böyle durumlar olucak kreşlerede sanırım bunun için almıyorlar bebekleri bizim burada iki yaşından önce almıyorlar.Ancak Taylan kendini koruya bilecek yaşa gelene kadar çocuklarla oynarken dizlerinin dibinde olmayı düşünüyorum.Allah korusun daha ciddi bir sorunda olabilirdi.
Bir saat sonra uyanır önce yemek yeriz sonra müzik dinlerken önce biraz kitap okurum sonra oyun oynarız daha sonra ufak bir gezinti yaparız hava yağmurlu ama kapalı bir yere götürürüm.bütün gün boyu evde kalırsa gece uyumak istemiyor ve çok sıkıntılı oluyor.
Arkadaşlarım az önce Joyfull House aradım. İzmirdeki 18 aydan başlıyor. Hem küçük yaş grubu hemde bu tarafa servisi var mı diye sordum. Vaka Çınar başladı ama birde oraya götürmek istiyorum. Malesef ne servis var nede Çınar'ın ayına uygun aktivite. Çok uzattım başka şehirde var mı diye sordum. Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari de de varmış. Google'de şehrinizin adını ve joyfull house yazarsanız çıkıyor. İlgili linkleri inceleyin derim ben. Sevgiler...
joyfullhouse u ben de aramıştım ama telefonda fiyat veremiyorlar bi de cumartesileri 10-12 arasıymış aslında iyi olur ama kaç para acep?
ben de tam onu soracaktım, masal okuyorum 2-3 gündür ama çok sıkılıyorum yaaaalıştı artık o oyun oynarken bende kitap okuyorum kucağımda olduğu zaman saldırıyor yada yatarkende okuyamıyorum.kitapları yırtma huyu yok sayfaları çeviriyor.Ben çocuk kitabı okumuyorum kendi okuduğum kitabı yüksek sesle okuyorum.mümkün olduğunca kelime öğrensin diye.
o nerden çıktı canım, wallaha çok şaşırdım, doğru mu okuyorum diye bir daha okudum hatta:))evet canım normal sınıflar 18 aydan başlıyor. 2 sene önce arkadaşım çocuğunu 18 aylık olunca oraya vermişti. bende ne kadar gaddarsın ufacık çocuk hiç kreşe verilirmi bari 3-4 yaşına gelsin demiştim. ama sonra çocuktaki gelişimi görünce tüm arkadaşlar resmen şok olmuştuk. . annesine bağımlı yatağından başka yerde uyuyamayan bir çocuktu herşeye alıştırdılar. tuvalet eğitimi bile onlar verdi.çok profesyonel bir yer. giden çocuklar çok mutlu. öğretmenler çok dikkatli çünkü çok küçükler ne yapacakları belli olmuyor birbirlerine zarar verebilirler
ben bursada hele joyfull da böyle bir bebek grubunun açıldığını öğrenince çok sevindim. inşallah durumumuz el verir de ben de 1,5 yaşına geldiğinde oraya gönderebilirim. yanlış hatırlamıyorsam şuan 900 veriyor benim arkadaşım. evde bakıcıyla başbaşa kalmasındansa bende oraya gitmesi çok daha iyi. gerçi bu gidişle ben uzun bir süre çalışamayacağım da seneye kardeş yapmaya karar verdik biz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?