Bebek Beslenmesi kizim iletisime gecti artik bebeklikten cikiyor mu ne?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Valla tam süper olur Nergiz'im. Koca İzmir'de de 2 yer var. Biri bizim okul biri de Joyfull House.Oğlum Barış'la okuldaş olacaktı ama annemlerde olduğumuzdan bize uzak. Evimize geçince çoookk güzel olacak :) Bende ciddi ciddi açmayı düşünüyorum. Ruhsatı annem öğretmen nasılsa o alır. Ciddi açık var.

Arkadaşlarım az önce Joyfull House aradım. İzmirdeki 18 aydan başlıyor. Hem küçük yaş grubu hemde bu tarafa servisi var mı diye sordum. Vaka Çınar başladı ama birde oraya götürmek istiyorum. Malesef ne servis var nede Çınar'ın ayına uygun aktivite. Çok uzattım başka şehirde var mı diye sordum. Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari de de varmış. Google'de şehrinizin adını ve joyfull house yazarsanız çıkıyor. İlgili linkleri inceleyin derim ben. Sevgiler...

Canım bizim okulumuz anne veya bir ebeveynle kabul ediyor bebekleri. Fiyata gelince çok uygun. Yanlız bence orasıyla anlaş. Çünkü fırlamaların ne zaman uyuyacakları belli olmuyor. Bizim okul gittikçe parayı alıyor. Bana da aylık 250 liraya geliyor. 80 lirada taksi parası vereceğim aylık. 330 lira toplamda. Çünkü okulun servisi yok. Yakın mesafe aslında ama Çınar daha otobüse hiç binmedi. Hasta olur diye korkuyorum.

Ana.Erzincan mı?Hemen araştırayım da yok anacım sanmıyorum.
Aradım joyfull un websitesinde şubeleri yazmışlar.
etiler,ataşehir,adana,bahçeşehir,bursa,florya,izmir,izmit,kayseri,mersin,kmerburgaz,samsun,çekmeköy,konya,diyarbakır,antalya,zonguldak.

Son düzenleme:
erzincanda oyun grubu arayınca halk oyunları grubu çıkıyor
ee nuraycım hani oyuncakların resimleri.
biz de benzerlerini alalım.
Kızlar maşallah,baya büyüdüler ya,söylenenleri de anlıyolar artık.Çorba diyorum istemiyo,yoğurt diyorum istiyo akşam yemek yedirirken.2 gündür de lamba açıp kapatıyoruz beraber,ışık diyorum hemen kafayı arkaya atıp lambaya bakıyor:)

benim bebeğim daha küçük ama o kadar heveslendim ki bende araştırayım şimdiden de mi çok teşekkürler kızlar..

3 gündür anne diyor Taylan bana hitap ederken acayip mutluyum şuana kadar ne diş çıkardığı zaman ne emeklediği zaman vs.. gelişimini forumda yazmamıştım ama bunu yazıyorum kendimi daha bir anne olmuş gibi hissediyorum.O kadarda net düzgün söylüyorki.Taylan hala bizim odada uyuyor çünkü geceleri çok uyanıyor bu gece belki 10 kere uyandı sabah uyandığını farkeetim ama yamurlu hava kalkmak istemiyorum yataktan bir türlü Taylan anne anne diye beni çağırıyor hoşuma gitti bir kaç dakika dinledim sonra aldım kucağıma kahvaltı yaptık ardından temizlik müzikte dans şimdi uyuyor.xeno bahsettiğin yere henüz gitmedim çünkü çok yağmur yağıyor sanırım orasıda pahalıdır Kalamışta,Acıbademde olan herşey pahalı ancak haftada birde olsa katılmasını istiyorum.Taylan'ın arkadaşı var kendinden bir yaş büyük hergün bir kaç saat beraber oynamalarını sağlıyorum çok iyi anlaşıyorlar genel olarak ancak dün ufak bir sıkıntı yaşadık Ege Taylanı dövmeye kalktı hatta biz gidene kadar 5 adım uzağımızdaydı üç kere darbe aldı acayip üzüldüm tabi kimbilir daha neler yaşacaklar hayatta.Tabi görüşmeye devam edecekler tabi çocuklar arasında böyle durumlar olucak kreşlerede sanırım bunun için almıyorlar bebekleri bizim burada iki yaşından önce almıyorlar.Ancak Taylan kendini koruya bilecek yaşa gelene kadar çocuklarla oynarken dizlerinin dibinde olmayı düşünüyorum.Allah korusun daha ciddi bir sorunda olabilirdi.
Bir saat sonra uyanır önce yemek yeriz sonra müzik dinlerken önce biraz kitap okurum sonra oyun oynarız daha sonra ufak bir gezinti yaparız hava yağmurlu ama kapalı bir yere götürürüm.bütün gün boyu evde kalırsa gece uyumak istemiyor ve çok sıkıntılı oluyor.

sevhancım kitap okuyabiliyosun demek sevindim.bizimki sayfaları çeviriyo habire.sonra bi önünü bi arkasını.5-6 sayfalı yırtılmayan kitap aldık onları karıştıryo.Diğer hikaye kitaplarını yırttı sağolsun.
Uyusa uyansa ben de gezmeye götürcem ama uyumadı gitti:)

joyfullhouse u ben de aramıştım ama telefonda fiyat veremiyorlar bi de cumartesileri 10-12 arasıymış aslında iyi olur ama kaç para acep?

alıştı artık o oyun oynarken bende kitap okuyorum kucağımda olduğu zaman saldırıyor yada yatarkende okuyamıyorum.kitapları yırtma huyu yok sayfaları çeviriyor.Ben çocuk kitabı okumuyorum kendi okuduğum kitabı yüksek sesle okuyorum.mümkün olduğunca kelime öğrensin diye.

evet bu şekilde dil gelişimleri iyi yönde etkileniyormuş gerçekten ben de elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum çok güzel bir davranış :)

ne güzel bir haber senin adına çok sevindim :))

evet canım normal sınıflar 18 aydan başlıyor. 2 sene önce arkadaşım çocuğunu 18 aylık olunca oraya vermişti. bende ne kadar gaddarsın ufacık çocuk hiç kreşe verilirmi bari 3-4 yaşına gelsin demiştim. ama sonra çocuktaki gelişimi görünce tüm arkadaşlar resmen şok olmuştuk. . annesine bağımlı yatağından başka yerde uyuyamayan bir çocuktu herşeye alıştırdılar. tuvalet eğitimi bile onlar verdi.çok profesyonel bir yer. giden çocuklar çok mutlu. öğretmenler çok dikkatli çünkü çok küçükler ne yapacakları belli olmuyor birbirlerine zarar verebilirler
ben bursada hele joyfull da böyle bir bebek grubunun açıldığını öğrenince çok sevindim. inşallah durumumuz el verir de ben de 1,5 yaşına geldiğinde oraya gönderebilirim. yanlış hatırlamıyorsam şuan 900 veriyor benim arkadaşım. evde bakıcıyla başbaşa kalmasındansa bende oraya gitmesi çok daha iyi. gerçi bu gidişle ben uzun bir süre çalışamayacağım da seneye kardeş yapmaya karar verdik biz:)

Son düzenleme:
ben de tam onu soracaktım, masal okuyorum 2-3 gündür ama çok sıkılıyorum yaaa
dünden beri okuldan gelince yarım saat falan kendi okuduğum romanı okudum, hem kitap renkli olmayınca saldırmadı, kendi kendine oynadı, ben de kitap okumuş oluyorum iyi oluyor, yararlı birşeyler yapınca kendimi de daha iyi hisstmeye başladım

o nerden çıktı canım, wallaha çok şaşırdım, doğru mu okuyorum diye bir daha okudum hatta:))
çok cesursunuz canım ya ne güzel ikisi bir büyür aslında ama ben yapabileceğimi sanmıyorum

biz de ipeğe kardeşe cesaretimiz yok şuan
ileride fikrimiz değişir mi bilmiyorum

bu aralar deli cesareti geldi eşimle bana delikafadulden
valla yaptık yaptık barış iyice büyüyüp rahata erdim mi bir daha yapabileceğimi sanmıyorum. şimdi bile bayağı rahatladım uykuları düzeldi herşeyi yiyor yürümeye de başladı oyun sınıfına bile gidecek baksanıza:)
allah kısmet ederse 35 yaşımdayken biri 5 diğeri 2,5-3 yaşlarında 2 çocuk sahibi olup işi bitirmek, düzenimizi otutturmak ve tekrar iş hayatına dönmek istiyorum. gerçi sonra okuluydu falan derken zor olacak bilmiyorum hayırlısı olsun allah babamızın işine zeval vermesin:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…