Bebek Beslenmesi kizim iletisime gecti artik bebeklikten cikiyor mu ne?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Canım benim maşallah Taylan bebeğe. Allah torunlarının babaanne dediğini göstersin. Benim terbiyesiz oğlumda acıktığı veya birşey isteyeceği zaman anne diyor. Başka zamanda adımı çıkaramıyor daha sadece nep demekle yetiniyorklava:

Hakkınızda neyse hayırlısı o olsun.. Valla ne yalan söyleyeyim k.doğum doktorum rahat bir hamilelik geçireceğimi garanti etse hiç düşünmeyeceğim bende doğuracağım. Ben tekim, eşim tek. Çocuğumun kuzenlerimiz ve kuzen çocuklarımız dışında kimsesi yok. Akraba fukarası :)) bende yanlız kalsın istemiyorum. Bari bir kardeşi olsun ama imkansız görünüyor.

valla tebrik ederim cesaret edebilene bravo,hele o ilk aylar...ama kardeşi olanlar çok şanslı,biz kapı kapı dolaşıp çocuk arıyoruz,oynatacak,çocuklara bayılıyor,kardesler ne güzel oyun arkadaşı.Geçen gün trt cocukta bi programda ikizler vardı,ben hiç arkadaş sorunu yaşamıyorum ikizim var diyordu.
2.ye kadar boşamazsam benimkini bakarız,hele okula başlasın.

Ayy alemsin valla :) Şaka bir yana yanlız değilmişim. Bazen o kadar sinirleniyorum ki kendi kendime işe başlayınca ilk iş bu adamı boşayacağım. Ne alakaysa işe başlayınca. :))) Haaa bu arada Erzincan Joyfull kuruluş aşamasındaymış. Ondan sitede yokmuş. Senin için öğrendim şekerim

Çok sağol cnm benm.Valla dediğim gibi eğer boşamazsam kurulur da gönderirim inşallah :)sen bi de maraşı arastır , bu gidişle orda göndercem.

Çok sağol cnm benm.Valla dediğim gibi eğer boşamazsam kurulur da gönderirim inşallah :)sen bi de maraşı arastır , bu gidişle orda göndercem.

Araştırırım tabi sen iste yeter. Araştırmacı gazeteci olup, Uğur abiye rakip olacak kadındım ama kıymetimi bilmediler. Anam olacak kötü kadın 07 Serpil yazılımcı yaptı beni. Huşşikkkk

ya sen çok yaşa emi . canım sıkkındı neşelendirdin beni.
nurayyy nerelerdesin yahu...? hayırdır asya hasta filan değildir inşallah.

ay kızımla adaş olan Asya kimin kızı:))) ilk defa kızıma adaş gördüm :)))

Asya Ecrin nurayy in kızı.
ben de düşünmüştüm asya ismini eşimin sülalesinde varmış diye elemiştik.
selvi boylum al yazmalım filminden.

Aynen bende o filmden etkilendim zaten..tee orta okuldan beri aklımdaydı Asya ismi..Hamile kaldığmı öğrendiğimde çok istemiştim bi kızım olsun..Oldu çok şükür..Asya ismini çok seviyorumm

ya kızlar kocam illa yazın oğlumuza bi kardeş yapalım diye tuturdu neymiş yaşı geçiyormuş ilerde sabrı kalmayabilirmiş ikisi birarada büyüsünmüş...filan filan... ben zor bir hamilelik geçirdim ve doğumum berbattı psikolojim bozulmuştu.oğlum 9 aylık daha ve çalışıyorum hadi evde olsam neyse ikisi birlikte büyüsün derim..düşününce eşime de hak veriyorum ama cesaretim yok gerçekten daha toplayamadım kendimi güzelce anlatmaya çalışıyorum ama ne desem yanlış anlıyor konuşmanın sonu kötü bitiyor..ne yapayım nasıl anlatayım bir fikir verin zor durumdayım!

bursa şubesi 40 tl dedi
çok güzel bi topik açmışsınız kızlar çok mutlu oldum
bursa joyfull house günlük 40 ytl mi canım çok iyi ya benimde aklıma düştü bak
servis var mı acaba servisi olsa cumartesi verirdik ne güzel olurdu
güzel paylaşımınız için teşekkürler kızlar

sadece cumartesi günleri
hafta içi oyun sınıfı yok
servisi de yok
araban yoksa ulaşım sorun olur

kutuları almak bi nasip olmadı bende demokrasiler çareler tükenmez mantığıyla şu içine daire kare falan atılan küpün parçalrını üst üste diziyorum Enes de hemen dağıtıyo bide küpün içine daireleri hemen atabiliyo diğerlerinde biraz zorlanıyo

kızlar bu bahsedilen küpler şunlardan sanırım,hemen almam lazım,hem yumuşak,hem üstüste koyması kolay olur.evde polardan yapan da varmış,aratınca çıkıyor.

Eklentiler

• $images.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 40
  • $images.jpeg2.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 71
toyikide var o küplerden ama netten siparişle almıştık biz birkaç birşeyin yanında şimdide renkli variller aldık playskooldan varilin içine minik bir lego saklıyorum kızım varili açıp buluyor çok hoşuna gidiyor küpler gibi kulede yapılabiliyor

bende şu yırtılmayan kitaplardan almak istiyorum kızıma kumaşdan felan oluyor ya onlardan ama bulamıyorum sizler aldınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…