3 gündür anne diyor Taylan bana hitap ederken acayip mutluyum şuana kadar ne diş çıkardığı zaman ne emeklediği zaman vs.. gelişimini forumda yazmamıştım ama bunu yazıyorum kendimi daha bir anne olmuş gibi hissediyorum.O kadarda net düzgün söylüyorki.Taylan hala bizim odada uyuyor çünkü geceleri çok uyanıyor bu gece belki 10 kere uyandı sabah uyandığını farkeetim ama yamurlu hava kalkmak istemiyorum yataktan bir türlü Taylan anne anne diye beni çağırıyor hoşuma gitti bir kaç dakika dinledim sonra aldım kucağıma kahvaltı yaptık ardından temizlik müzikte dans şimdi uyuyor.xeno bahsettiğin yere henüz gitmedim çünkü çok yağmur yağıyor sanırım orasıda pahalıdır Kalamışta,Acıbademde olan herşey pahalı ancak haftada birde olsa katılmasını istiyorum.Taylan'ın arkadaşı var kendinden bir yaş büyük hergün bir kaç saat beraber oynamalarını sağlıyorum çok iyi anlaşıyorlar genel olarak ancak dün ufak bir sıkıntı yaşadık Ege Taylanı dövmeye kalktı hatta biz gidene kadar 5 adım uzağımızdaydı üç kere darbe aldı acayip üzüldüm tabi kimbilir daha neler yaşacaklar hayatta.Tabi görüşmeye devam edecekler tabi çocuklar arasında böyle durumlar olucak kreşlerede sanırım bunun için almıyorlar bebekleri bizim burada iki yaşından önce almıyorlar.Ancak Taylan kendini koruya bilecek yaşa gelene kadar çocuklarla oynarken dizlerinin dibinde olmayı düşünüyorum.Allah korusun daha ciddi bir sorunda olabilirdi.
Bir saat sonra uyanır önce yemek yeriz sonra müzik dinlerken önce biraz kitap okurum sonra oyun oynarız daha sonra ufak bir gezinti yaparız hava yağmurlu ama kapalı bir yere götürürüm.bütün gün boyu evde kalırsa gece uyumak istemiyor ve çok sıkıntılı oluyor.
bu aralar deli cesareti geldi eşimle bana delikafadulden
valla yaptık yaptık barış iyice büyüyüp rahata erdim mi bir daha yapabileceğimi sanmıyorum. şimdi bile bayağı rahatladım uykuları düzeldi herşeyi yiyor yürümeye de başladı oyun sınıfına bile gidecek baksanıza:)
allah kısmet ederse 35 yaşımdayken biri 5 diğeri 2,5-3 yaşlarında bir çocuk sahibi olup işi bitirmek düzenimizi otutturmak ve tekrar iş hayatına dönmek istiyorum. gerçi sonra okuluydu falan derken zor olacak bilmiyorum hayırlısı olsun allah babamızın işine zeval vermesin:)
valla tebrik ederim cesaret edebilene bravo,hele o ilk aylar...ama kardeşi olanlar çok şanslı,biz kapı kapı dolaşıp çocuk arıyoruz,oynatacak,çocuklara bayılıyor,kardesler ne güzel oyun arkadaşı.Geçen gün trt cocukta bi programda ikizler vardı,ben hiç arkadaş sorunu yaşamıyorum ikizim var diyordu.
2.ye kadar boşamazsam benimkini bakarız,hele okula başlasın.
Çok sağol cnm benm.Valla dediğim gibi eğer boşamazsam kurulur da gönderirim inşallah :)sen bi de maraşı arastır , bu gidişle orda göndercem.
çok güzel bi topik açmışsınız kızlar çok mutlu oldumbursa şubesi 40 tl dedi
çok güzel bi topik açmışsınız kızlar çok mutlu oldum
bursa joyfull house günlük 40 ytl mi canım çok iyi ya benimde aklıma düştü bak
servis var mı acaba servisi olsa cumartesi verirdik ne güzel olurdu
güzel paylaşımınız için teşekkürler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?