- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Ya bu hikaye dogru degil, yada kek'in icinde baska bir madde var. Marihuana insani panik yapmaz. Tam tersi, insani daha relax yaptirir, rahatlatir.
Yada kiz'in aldigi kek degil, hap olmali. Yani lsd gibi birsey olabilir.
Son ihtimal ise konu sahibin yalan söylemesi.
Yanlis anlamayin ama konunuzu takipteydim. Kucuk bir tavsiyem var. Kiziniz 16 yasinda, evet iyi egitim vermiş olabilirsiniz ancak bu kadar "kesin konuşmayın" kızınıza güvenmeyin demek istemiyorum ancak o yaşlarda gençler sapmaya meyilli oluyorlar. Sizdede dikkat ettim ki konunun başında Kizim akli basinda ve olgun, iyi egitim verdik diyorsunuz, kızım bilmediği şeylerden korkar yemez zaten diyorsunuz. Tabiki oyledir ancak gordugunuz uzere bir hata yapmis ve ustelik ilk başta "bilmiyordum kekin icinde ne olduğunu" demiş. Sonradanda biliyorduk kekin içindekini ve merak ettik denedik demiş. Bu yaşlarda "kizım yapmaz iyi egitim verdik." Dememek gerek. Olgunda deseniz 16 yasinda bir kız. Karakterinin tam anlamiyla oturdugu bir yaşa gelene kadar herşeyden emin olmayin. Tabi ki bu soylediklerim şuan size yalan söyluyor demek için degil. Sizi biraz "kızım yapmaz" şeklinde gordugum icin tavsiyem.Valla kekmis..eminim kızım doğruyu söyler. Zaten arkadaşları da itiraf ettiler.yapıyorlar ah bir bilseniz yeni nesil neler biliyor. .Rabbim iyilerle karşılaştırsın. .
Zahmet edip herkes birşeyler yazınca cevap yazmamak kabalık gibi geliyor ne biliyimGecmis olsun tekrar. Herkese de tek tek cevap vermissiniz. Ayni sorulara bir de.
Tesekkürler :)
Canim benim sende mi yazdın?sağol iyi dileklerin için. .sen iyimisin asıl?evlatların nasıl?çok geçmiş olsun allah evladını sana bağışlasın.nasıl böyle düşünmeden yapabiliyor bu insanlar ya birine birşey olsaydı allah korumuş
Ne kadar isterdim bu olayın yalan olmasını. .Ya bu hikaye dogru degil, yada kek'in icinde baska bir madde var. Marihuana insani panik yapmaz. Tam tersi, insani daha relax yaptirir, rahatlatir.
Yada kiz'in aldigi kek degil, hap olmali. Yani lsd gibi birsey olabilir.
Son ihtimal ise konu sahibin yalan söylemesi.
Dediklerinize katılıyorum. Nasıl en çok ben iyi bir yüzücüyum diyenler arasında boğulanlar daha çok oluyorsa çok fazla güvendiğimiz insanlarda hata yapabiliyor.Bilmeden yedi dediğim zaman ben öyle sanıyordum. Kızım hiç demedi öyle. Zaten dün gece biraz kendine gelince bilerek yediğini söyledi. İyiki dürüst bir kız. .Yanlis anlamayin ama konunuzu takipteydim. Kucuk bir tavsiyem var. Kiziniz 16 yasinda, evet iyi egitim vermiş olabilirsiniz ancak bu kadar "kesin konuşmayın" kızınıza güvenmeyin demek istemiyorum ancak o yaşlarda gençler sapmaya meyilli oluyorlar. Sizdede dikkat ettim ki konunun başında Kizim akli basinda ve olgun, iyi egitim verdik diyorsunuz, kızım bilmediği şeylerden korkar yemez zaten diyorsunuz. Tabiki oyledir ancak gordugunuz uzere bir hata yapmis ve ustelik ilk başta "bilmiyordum kekin icinde ne olduğunu" demiş. Sonradanda biliyorduk kekin içindekini ve merak ettik denedik demiş. Bu yaşlarda "kizım yapmaz iyi egitim verdik." Dememek gerek. Olgunda deseniz 16 yasinda bir kız. Karakterinin tam anlamiyla oturdugu bir yaşa gelene kadar herşeyden emin olmayin. Tabi ki bu soylediklerim şuan size yalan söyluyor demek için degil. Sizi biraz "kızım yapmaz" şeklinde gordugum icin tavsiyem.
Kekte Esrar varmış. Etkilerinden belliydi kızım da dahil diğer çocukları da etkiledi. Kan testi yapıldı zaten.kesin yani.Oncelikle geçmiş olsun.
Belki soruldu ama yorumları okumadım. Eğer sorulmuş ise kusura bakmayın. Konunuzda kekin içinde birsey olduğunu söylemişsiniz bunu sadece çocukların demesiylemi yazdınız buraya. Çünkü içinde birsey olup olmadığı kesin değil sanırım teste gonderilmedi. Ve çocuğunuzun neden midesini yikamadilar sonuçta hastaneye gidip kek yedi dediniz öyle değil mi ? Gıda zehirlenmesinde mide yikanmaz mi? Bir diğer sorum neden hastane polisi ilgilenmedi ? Teşekkürler
Kekte Esrar varmış. Etkilerinden belliydi kızım da dahil diğer çocukları da etkiledi. Kan testi yapıldı zaten.kesin yani.
Böyle bir durumda mide yikanmaz zehirlenme değil çünkü. Birde yurt dışındayım burada çok yaygın bu tür olaylar..hastane polise bildirmez
Teşekkür ederim.iyi çok şükür. Biraz yorgunluk ve basdonmesi var okadar..Geçmiş olsun suan iyi sanırım
Kizimin gittiği partide ki kekte çikolatalı kek mis..kızım söyledi. .Allah birdaha yaşatmasın bu olayı. .aile ile görüştük..bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak. Teskuur ederim cevap için. .Cok gecmis olsun maalesef dunya o kadar kotu bi yer ki, kizim daha 1 yasinda ben simdiden gelecek hakkinda panik oluyorum. Maalesef bu malum otlari her sekle sokuyorlar gecen gun bi belgesel izlemistim amerikali bagimlilar hakkinda adam boyle bildigimiz cikolatali keke koymustu ve etkisi daha uzun suruyor demisti. Bunlar daha kucuk cocuk hemen ailesine haber vermelisin hatta sikayetci ol
Çok teşekkür ederim.elimden geleni yapmaya mecburum.gerisi allahın takdiri..Hepsi allaha emanet..siz anlatırken kalbim çıkacaktı yerinden...zaman eski zaman değil içtiğimiz suya dikkat etmek gerek çok çok geçmiş olsun -anladığım kadarıyla kızınızn bu durumu en hafif şekilde atlatmasına yardımcı olacak bi annesiniz ALLAH yardımcınız olsun
Hastane minik bir parça esrarlı kek yedi diye polise bildirmiyor burada. .bizde aile ile konuştuk çocuklar çok üzgün. Sırf onların hatrına şikayet etmeyeceğiz
Cok dikkatli olun. Cocugun bunyesi ota bu kadar tepki verdiyse yarin bir gun birisi kimyasal vermesin kalbi kaldiramayabilir. Onlar alkolle almis olabilirler, alkol cikti mi kanda? Belki antibiyotik-ot-alkol biribirine karismis cocugun metabolizmasi alerjik tepki vermistir.In
İngilterede. .sokakta alanen satamazsin.üstünde taşıyamazsın. Ama sadece içici isen görmezden geliniyor.çok var içen. .
Kekte Esrar varmış. Etkilerinden belliydi kızım da dahil diğer çocukları da etkiledi. Kan testi yapıldı zaten.kesin yani.
Böyle bir durumda mide yikanmaz zehirlenme değil çünkü. Birde yurt dışındayım burada çok yaygın bu tür olaylar..hastane polise bildirmez
Esrar panik atağı tetikleyebilir. Hatta başka konularda da hafif paranoyaya sebep olabilir. Bu yüzden vücudunun değişen tepkilerini dinleyip kalp atışlarım hızlandı ölüyorum tribine girmesi normal. Boşuna konu sahibini endişelendirmenin ya da suçlamanın anlamı yok. Zaten neden gecenin ikisinde oturup kızı üzerine hikaye uydurmaya karar versin ki, yalan söylediğini düşünmek dahi saçma.
Evet kendini kötü hissedince belki sakinlestirir diye yarım bardak bira içmiş. .hepsi karışınca böyle bir etki yaptı sanırım. Zaten çok hassas bir bünyesi var.soğuğa ve penisiline alerjisi olan bir kız.Cok dikkatli olun. Cocugun bunyesi ota bu kadar tepki verdiyse yarin bir gun birisi kimyasal vermesin kalbi kaldiramayabilir. Onlar alkolle almis olabilirler, alkol cikti mi kanda? Belki antibiyotik-ot-alkol biribirine karismis cocugun metabolizmasi alerjik tepki vermistir.
Cok buyuk gecmis olsun. Madde istismari UK'da sandiginizdan daha yaygin ve koklu bir gecmisi var ne yazik ki. En kotusu sokakta satilan ucuz kimyasal maddeler. Bu arada bazi paravan shoplar da satar, ozellikle Kebabci/fish and chips satan PKKli Kurtler (Her Kurt demiyorum bakin) satar bu zikkimlari.
Canim cok teşekkür ederim.O halde gecmis olsun konu sahibi. Ben bir anne degilim, dolayisiyla bu olay ile cidden karsi karsi'ya geldigimde nasil tepki verecegimi kestiremiyorum.
Sadece sunu düsünebiliyorum, bu olayin yönetme sekli cok önemli. Mesela kizin ilk basta yalan söylemis, kek'in icindekilerini bilmedigini. Iste tehlikeli olan bu. Simdi cok fazla tepki verirsen ya kiz bu sefer ilerde hic birsey anlatmazsa? Elbette hic tepki vermemekte olmaz. Evde kurallar olmali.
Acikcasi bilemedim. Bu günlerde bizde bebis isterken, bu tür konular bezler ve uykusuz geceler anne/babaligin en kolay dönemi oldugunu gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?