Kızım ölüyor sandim (((

Valla kekmis..eminim kızım doğruyu söyler. Zaten arkadaşları da itiraf ettiler.yapıyorlar ah bir bilseniz yeni nesil neler biliyor. .Rabbim iyilerle karşılaştırsın. .
Hayal gücüne bak yarabbim. Madem kullanacaksin nimete niye katiyorsun tövbe yarabbim. Çok geçmiş olsun.iyi ki paylastiniz da bizde dikkat ederiz artık. Kulağımiz delik olur bu konuda.

Evet herkes çok çok dikkat etmeli çocuklarına. .
Yok satış yapmazdı. Akıllarınca eğlenmek için yapmışlar.

Hayal gücüne bak yarabbim. Madem kullanacaksin nimete niye katiyorsun tövbe yarabbim. Çok geçmiş olsun.iyi ki paylastiniz da bizde dikkat ederiz artık. Kulağımiz delik olur bu konuda.
Cunku öyle kokusu olmuyor yada tadı kötü olmuyor.hem kek yemiş oluyorsun hem kafa yapıyor. .
Çok dikkat edelim evlatlarımıza. .yedikleri içtikleri herşeye dikkat etsinler bilerek yada bilmeyerek yapmasınlar bu hatayı. .
Teşekkür ederim.

Cok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi ve iyi dilekleriniz için. .Evet bilmeyenler var hala bunu..kekin içine uyuşturucu katilacagi kimsenin aklına gelmiyor bazen.kötü bir tecrübe oldu kızıma ama tam oldu..birdaha denemez bile..

Evet Allah'tan aradı hemen.şükür birşey olmadı. .teşekkür ederim.

Amin canım çok teşekkür ederim. Allah hepsini korusun..

Yani yabancı bir ülkeydeyse çocuğunu daha iyi kontrol etmesi lazım o zaman.
Bilemedim şimdi.
Ettigim halde oldu bu arkadaşım. Bütün arkadaşlarını tanırım ailelerini tanırım..heryere göndermem. Yarım saate bir haberleşiriz gittiği yerden.eve on dakika geç kalacak olsa ortalığı ayağa kaldırırım vs..ama yetmiyor işte bazen yetmiyor...

Evet canım Ingilteredeyiz.dediğin gibi kızım bilerek yemiş. Herkes yerken merak etmiş tadına bakmak istemiş vs..diğer arkadaşları da öyle. .
Onunla konuştum söz verdi birdaha bu tip maddelere yaklasmayacak.Allah korusun hepsini çocukların. .

Hastane minik bir parça esrarlı kek yedi diye polise bildirmiyor burada. .bizde aile ile konuştuk çocuklar çok üzgün. Sırf onların hatrına şikayet etmeyeceğiz

İngiltere'de olduğunuzu bilmiyordum
Ben de yurtdışındayım
Buradada bu tip olaylar ciddiye alınmıyor
En iyisi daha sıkı takip etmeniz
Ne yazıkki bu tür olaylara Avrupada şaşırmıyorlar bile

E
İngiltere'de olduğunuzu bilmiyordum
Ben de yurtdışındayım
Buradada bu tip olaylar ciddiye alınmıyor
En iyisi daha sıkı takip etmeniz
Ne yazıkki bu tür olaylara Avrupada şaşırmıyorlar bile
Çok teşekkür ederim. Dediğiniz doğru. Artık Esrar sigara kadar basit bir madde gibi görülüyor Avrupa'da. .konuştum kızımla. Çok akıllı ve olgun bir kızdır. Eminim bu ona ders oldu.birdaha denemez..yinede takipte olacağım tabiki..

çok geçmiş olsun allah evladını sana bağışlasın.nasıl böyle düşünmeden yapabiliyor bu insanlar ya birine birşey olsaydı allah korumuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…