Kızım ölüyor sandim (((

Yok canım yanlış anlamam tabi.kek olduğundan emin oluncaya kadar benim de aklımdan bir sürü şey geçti. .ama değilmiş sadece kek. Teşekkür ederim. Allah korusun hepimizin evlatlarını. .

Teşekkür ederim canım. Yok çok yememiş Allah'tan iki kere ısırdığı söylüyor.iyiki çok yememiş. .içinde sadece ot varmış. Ama vücut alışık olmayınca kizimi mahvetti tabikı. .
Dediğiniz gibi bu ona büyük bir ders oldu.o kadar çok korktuğunu ki dün gece ne hissettiğini düşünmek bile istemiyor..birdaha cesaret edemez buna bence..

Çok geçmiş olsun korkmayın ot bazılarını rahatlatır ,bazılarında da panik atak yapar bazı insanlarda ..kızınız da panik atak geçirmiş ama en azından uzak durur artık.ama anne olarak çok korkmuşsunuzdur tabi evladınız o haldeyken ot deneyimi olan bilen biri ancak panik atak geçirdiğini anlayabilirdi ama siz tabi nerden bilceksiniz evladınız ölüyorum diye ağlarken aklınız gitmiştir çok geçmiş olsun..bunu yazıyorum çünkü kızınızın sağlık problemi var sanmayın

Hemde nasıl korktum.telefonda ağlayarak panik halinde anne ölüyorum diyordu ne olduğunu da anlamadım o an.sonradan kek filan deyince yinede korktum.acaba kekte başka ne vardı yada başka bir madde mi içerdiler diye. Birde kalbi duracak sandım. .offff berbat hislerdi. .Evet panik atak gibi birşeyler mis..neyse ki. .sağol arkadaşım.

Cok teşekkür ederim canım. Evet çok korktuk.kabus gibiydi resmen.allah kimseye yaşatmasın. .

Kizim bunu hiç istemiyor. .olay buyur okul bile diyar vs..
Belki bir pedagogdan yardım alınabilir. Bu olayı örterek çocuğunuzu tehlikeye yaklaştırıyor olabilir misiniz. Bilemedim ki. Sonuçta 24 saat kızınızın yanında olamazsınız. Aslında bir uzmandan fikir alabilme imkanınız varsa, danışıp ona göre davranmak daha doğru olabilir. Kızınızın bir hastalığı yok ama malesef tehlikeli bir çevresi var. İşe polis karışırsa; bir daha kızınıza bulaşmazlar belki. Rabbim yardımcınız olsun.

Hayır kekteki weed dir (esrar yani) miktarını fazla koymuşlardır ve dediğim gibi bazı insanlarda anksiyeteye sebep oluyor birde kızın eğer haberi olmadan yemişse bana ne oluyor diye ondanda korkmuştur iyice.korktukca panik olup panik atak geçirmiş.yalnız şeye dikkat edin panik atak geçiren insanlar sonra sürekli kalplerini dinlemeye başlayıp tekrar korkudan nabızlarını hızlandırıp atak geçiriyorlar o zaman işte panik atak hastası oluyorlar.kızınıza bunun içindeki ot yüzünden olduğunu fiziksel hiçbir rahatsızlığı olmadığını ve olmayacağını mutlaka belirtin.eğer anne kalbim hızlı atıyor falan demeye başlarsa, panik ataktan etkilendiğin için kalbini dinliyosun birşeyin yok sadece aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorsun ancak ot yüzündendi diye belirtin.ve asla o panikken sizde panik olmayın işte o zaman nabzını hızlandırırsınız.panik ataklıydım bir ara o yüzden biliyorum.

Teşekkür ederim..evet öyle fanusta büyütemiyiz ki..yalnız ben şunu anladım. .arkadaslarını tanıyorum yok aileyi tanıyorum demekle bitmiyor iş. Çocuklarımıza böyle konularda çok ama çok ciddi olarak bir eğitim vermeliyiz.hep anlatırdım ben kızıma zararlarını ama kek olayı hiç aklıma gelmemişti..oda kek sadece çok zarar veremez diye düşünmüş hani içilmiyor ya..masum gelmiş ona..Gözümüzü dört değil sekiz açsak az artık. Çok tehlikeli oldu dünya. .

Kizimla konuştuk birdaha bunu denemez bile bundan eminim.
Çevresindeki arkadaşları da aslında çok iyi aile çocukları. .hepsi işinde gücünde eğitimli insanlar. .ama gençleri bilmiyorsun bazen birinin kuzeni filan çıkıyor ortaya hadi bunu deneyelim diyor bunlarda saf saf deniyorlar..yani bizde ki olay tam böyle oldu..
Hepsi genç. Okulları var ve çok pişmanlar.şikayet edersek daha kötü olurlar diye korkuyoruz.

Aynen dediğiniz gibi kekin ıcindeki weed di..fazla koyulmuş kesin.kızım biliyormuş merak etmiş herkes yiyince iki kez ısırmış sadece nasıl etkiler bilmediği için. .
Ama yarım saat içinde fenalasinca çok korkmuştum öleceğini sanmış yavrum..bugün kalp atışları filan normal. Sadece başı dönüyor ve yorgun.ama şükür ki iyi..ama dediğiniz gibi konuşayım ki panik atak hastası olmasın birde..iyiki söylediniz teşekkür ederim..

Valla kekmis..eminim kızım doğruyu söyler. Zaten arkadaşları da itiraf ettiler.yapıyorlar ah bir bilseniz yeni nesil neler biliyor. .Rabbim iyilerle karşılaştırsın. .

Eğitimli olmakla bunun alakası yok ki esrar kullanan çok fazla insan var
Birçok ülkede de yasal bişey esrar.Bu yüzden eğitimle alakası yok dedim.
Çok geçmiş olsun.

Sizede geçmiş olsun. Teşekkür ederim.
Eğer kızım o keki bizim kendi evimizde yemiş olsaydı polis direk bizi sorguya alırdı. Ama arkasının partisi dedik diye doktorlar hiç karışmıyor bu işe. .bildirilmez yani.
Burada çok yaygın bu weed olayı. .Allah birdaha yaşatmasın.

Kızınızla birebir aynı şeyleri yaşayıp sonra aylarca panik atak hastası(aslında böyle bir hastalık yok 5 seans terapiye bakıyor düzelmesi) oldum o sebeple benim yasadıklarımı yasamayın bosuna korkmayın diye yazıyorum.ben birdaha ne ot ictim hatta 2 yıl alkol bile agzıma süremedim.kontrol kaybı korkusu olustu yanş yine nabzım hızlanıyor bana birşeyler oluyor korkusu yçzünden içmediğim halde panik atak geçirir olmuştum.o sebeple söyledim hiç boşuna korkmasın sizde korkmayın korksanız bile asla ona belli etmeyin . Bindebşr insanda bu oluyır genelde herkesi rahatlatır hatta panik atak hastaları rahatlamak için ot içiyor ,kızınızla bana denk gelmiş :) istisna kesimdeniz.ama ikimizede iyi ders oldu hiçbir faydası olmayan hatta zararı olan birşeyi birdaha denemeyiz.bir musibet bir nasihattan iyidir demişler.rica ederim ne demek..birsorun yada korku yaşarsa bana mesaj atabilirsiniz

Eğitimli olmakla bunun alakası yok ki esrar kullanan çok fazla insan var
Birçok ülkede de yasal bişey esrar.Bu yüzden eğitimle alakası yok dedim.
Çok geçmiş olsun.
Hayır tabiki haklısınız. .ben bazı arkadaşlar durumu iyi degerlendirsin diye yazdım. Yani sanmasın kimse öyle ortada aylak aylak gezen çocukları ile hiç ilgilenmeyen ailelerin çocukları değil bunlar.çocuklarda serseri değil aslında hepsi çok hanımefendi çok beyefendi. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…