içime doğmuştu kızım olacağını.çok heyecanlıyım çok mutluyum.kendini gösterdi bu sefer kuşum,minik kızım.içimde kıpır kıpır.RABBİM hepimizin evlatlarını korusun inş.hatta 5 günde öndeymiş günüm.doğum tarihim ramazan bayramında.bayram çocuğu olacak kızım.
ya bu çok entersan bir duygu birbirimiz tanımasakta sevinip birbirmize destek olmak çok güzel bir duygu kızın hayırlı olsun canım allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
Allah sağlıkla sıhhatle kızını kucağına almanı nasip etsin inşl..tüm isteyenlere de bu güzel duyguyu nasip etsin en kısa zamanda..kendine ve kızına iyi bak :)
vay vay vay üçümüzünde kız geliyo :))) benimde 18 eylül ama kızlar erken geliyo ya
kızım 20 gün kadar erken olmuştu buda kesin erken gelir inş. eylül 15 yaparız:)))
hayırlı olsun arkadaşım...kızı erkeği fark etmez bence eli ayağı düzgün olsun. bize ikili testi yaptırıken radyoloji dr. erkeğe benziyor dedi... bu ay sonu kesin cinsiyeti belli olacak. Ama ne kızım var ne oğlum hangisi olursa olsun yeterki sağlıklı hayırlı olsun. Tabi biz kadınların gönlü kızlardan yana Rabbim herkeze hayırlısını versin..
valla bu bebeği zor bulduğum için öyle kız olsun erkek olsun demek lüksümüz yok...hayırlısıyla versin allahta ...sağlıklı olsun başka bir dileğim yok...ama kızım çok mutlu..o hep kız istiyordu..Allah onun dileğini kabul etti...
hepinize çok teşekkürler.mutluluğuma ortak oldunuz sağolun.benimde 4 yıl beklemeden sonra bu kadar uğraşla olduğundandan farketmez diyordum ama içimde kız olsun bana arkadaş olsun diyordu.RABBıM sağlık versin yavrularımıza.bu sene kız yılı haberiniz olsun.doğumdan sonra parti yapalım eylül anneleri.
mersınlı tebrık ederım canım benımkıde kızmıs önce oglan demıstı ama sımdı kesınlestı kızmıs.benımde 1hafta önde gıdıyo dedı ıyımı bılmıorum ama ıyı bısey heralde esımı kızdırıyorum kızımız tosun olcak dıye laf söyletmıor kızına kaydirigubbakcemile3 hayırlısıyla tamamına erdırsın allah ıns tum hamıslerı
canım çok tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı naship etsin inş kız erkek farketmez ama biz kadınların gönlü biraz daha kızdan yana sanırım valla kız olmasına sevindim senin adına ne yalan söyliyeyim ama tabi sağlıklı olması en önemlisi