Kızım oluyor teyzeleri..

gerçektenmi?seninki erkek diye okumuştum ben.eylül anneleri hep kız bekliyor desene.valla benim eşimde şimdiden kızını düşünür oldu.sinirlendiğimde bile önceden kendini üzme derdi şimdi ise kızımızı üzme diyor.ALLAH sağlıkla prenseslerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.

sağol canım benim.darısı sana inş.sen ne yaptın?martta tekrar tedaviye başlayacaktın başladınmı canım?her girdiğimde senin güzel haberlerini okumayı umut ediyorum.

canım benim inş darısı benim gibi isteyen herkesin başına:))) ben malesef başlayamadım zaten şubattan sonra bidaha adet olmadım gebelikte yok düzensizlik yaşıyorum ... şimdi biraz düzene girmesini beklicem zaten bide tek emriyo olayı var bilmiyorum yani kafam karışık ama sana mutlaka haber veririm :)))

mersinli canım gözün aydın...
heralde bu sene kız senesi kızlar benimde kızım olucakmışş bugün öğrendim...rabbim hepimizi tamamına erdirsin inşş...darısı tüm isteyen herkesin başına...

çok erteleme canım bence.biran önce bu mutluluğu tatmalısın.ümitsiz olma sakın.RABBİM istedikten sonra teklede hamile kalırsın.3 taneyle kalamayanlarda var biliyosun.muhakkak haberdar et beni.

hayırlı olsun kızın hilalcim...eet ya bu sene kız senesi galibaaa...ne mutlu bizeee...hihoyyyt

ayyyy canım benim senin adına çok mutlu oldum.insanın içi içine sığmıyor vallahi.tatlı tatlı kızlar geliyor.ebininde kızmış ya.eylül kız ismi ya ondan heralde hep kız.

kızlar üçlü tarama testini yaptırdınızmı???ve birde bebekleriniz kaç gram olmuşşş??aşağı yukarı hepimiz aynı zamanlarda doğum yapıcazz...gelsin kızlar kucaklarımıza hayırlısıyla,sağlıklı bir şekilde....

slm hilal..valla bebeğin kız olduğunu söyleyince son gittiğimde ne gramını sordum ne boyunu..mayıs başı gidicem bir dahakine..inşallah o zaman sorarım...valla 3 lü tarama değilde onun bir ayağı bir test varmış...sinir sistemiyle ilgili ben onu yaptırdım..sonuç normal çıktı...sanırım 2li tarama testi iyi çıkanlara 3. tarama testi gerek duyulmuyor...

bende yapmadım dr gerek görmedi çünkü.18.haftamda gittim en son 20 cm 230gr.dı bebeğim.dr.herşey yolunda dedi.

2.li tarama testi temiz çıkmasına rağmen 3 lü tarama testinide istedi dr.um..17.haftada onuda yaptırdık allaha şükür temiz çıktı....
bende 17.haftada gittim dr.a benimde bebeğim 190 grammış...bana da herşey yolunda dedi dr...
mersinli senin bebeğin benimkini döver daha büyük yaa:)))))))bende bir daha 20.haftamda gidicem dr.a..ayrıntılı ultrasona sokarız demişti dr..

ayyyy bebeklerimiz yavaş yavaş kilo almaya başlıyor ne kadar heyecan verici.kızlar biliyomusunuz ben dün prensesimin odasının siparişini bile verdim.evet biliyorum erken ama tutamadık kendimizi.güya öylesine fikir edinmek için gitmiştik.ama yapımı birbuçuk ay sürüyormuş birde en az 1 ay mobilyaların havalanması gerekiyormuş.eşimde tamam alıyoruz dedi.hatta bügün gelip odaya ölçü bile aldılar.çok çok heyecan verici bişey ya.

ne güzel mersinli sen şimdiden hazırlanıyorsun...ben bir karyola bir gardolap birde çamaşır dolabı almak istiyorum..ama bir süre yanımda yatırmayı düşünüyorum..o yüzden ayrı bir karyola alıcaz..o yüzden mobilyaların havalanmasını beklememize gerek yok...o odada yatmıcak çünkü bir süre...yaz gibi bizde alırız herhalde odasını...Allah bu duyguyu tatmayı çok isteyipte tadamayanlarada nasip etsin...bu arada bir arkadaşım 17 senedir bebek hasreti çekiyordu..ve tüp tedavisi pozitif hemde ikiz...onun adına öyle seviniyorumki sizinle paylaşmak istedim...haberlerinizi ara ara verin kızlar..bende mayıs başı tekrar gidicem bakalım bu sefer ne gibi değişiklikler olmuş....

hayırlı olsun allah analı babalı buyutmek nasıp etsın muruvetını gorun ınsallah

justincim bende öyle düşünüyorum ilk aylar odamda yatacak sepet beşik alacam odaya.ama sadece geceleri gündüzleride kızım odasında uyusun istedim.gerçi bizim çocuk odası biraz büyük o nedenle çocuk odasına özel josefin koltukta yaptırıyoruz hemde yataklı yanındada rahat yatabilelim diye.4 senedir bekliyoruz işte o yüzden bayağı heyecanlanıyoruz.arkadaşının adına çok çok sevindim kucağına almakta nasip olsun inş.

justing canım arkadaşının adına bende çok sevindim..rabbim tamamına erdirsin inşş...
mersinli gerçekten çok erken başlamışsın..benim annemde kıyafet almaya başladı ama daha beşik felan almadık..baktık ama almadık doğuma yakın alırız heralde...
ne güzel bebeğinin odası büyükmüşş...bende justing gibi yanıma beşik alıcam bebek odası almıycam diğer odama sığmaz zaten..şimdilik yanımızda yatsında sonra nasip olursa oda yapıcaz biricik kızıma....
bu arada bende 4 yıldır bekliyorum benimde heyecanım çok fazla...ama nedense daha alışveriş moduna girmedim..
mersinli hala tüp yaptığın yeremi devam ediyorsun???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…