mersınlı tebrık ederım canım benımkıde kızmıs önce oglan demıstı ama sımdı kesınlestı kızmıs.benımde 1hafta önde gıdıyo dedı ıyımı bılmıorum ama ıyı bısey heralde esımı kızdırıyorum kızımız tosun olcak dıye laf söyletmıor kızına kaydirigubbakcemile3 hayırlısıyla tamamına erdırsın allah ıns tum hamıslerı
canım çok tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı naship etsin inş kız erkek farketmez ama biz kadınların gönlü biraz daha kızdan yana sanırım valla kız olmasına sevindim senin adına ne yalan söyliyeyim ama tabi sağlıklı olması en önemlisi
canım benim inş darısı benim gibi isteyen herkesin başına:))) ben malesef başlayamadım zaten şubattan sonra bidaha adet olmadım gebelikte yok düzensizlik yaşıyorum ... şimdi biraz düzene girmesini beklicem zaten bide tek emriyo olayı var bilmiyorum yani kafam karışık ama sana mutlaka haber veririm :)))
mersinli canım gözün aydın...
heralde bu sene kız senesi kızlar benimde kızım olucakmışş bugün öğrendim...rabbim hepimizi tamamına erdirsin inşş...darısı tüm isteyen herkesin başına...
mersinli canım gözün aydın...
heralde bu sene kız senesi kızlar benimde kızım olucakmışş bugün öğrendim...rabbim hepimizi tamamına erdirsin inşş...darısı tüm isteyen herkesin başına...
hayırlı olsun kızın hilalcim...eet ya bu sene kız senesi galibaaa...ne mutlu bizeee...hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?