Kızım oluyor teyzeleri..

zaten yapı itibariyle aceleciyim.son aylarda tam sıcağa geliyor bide son ayda ramazan oruçta eşim bişey yapamaz o nedenle çok sıcaklara kalmadan biz herşeyimizi bitirelim dedik.o nedenle şimdiden başladık.sıcaklar basana kadar işlerimiz bitsin istedik.yok artık tüp bebek merkezine devam etmiyorum.kendi druma başladım geçen ay.zaten kendi drumda demişti ilk 3 ay merkezinde devam et sonra bende başlarsın diye.bizde öyle yaptık.orası tüp bebek merkezi işim bitti.kendi drumda daha rahatım.daha ayrıntılı bilgi alabiliyosun.

kızlar ben hala bebeğimin hareketlerini hissedemedim?benim gibi olanlar varmı?normalmi yani?ne zaman hissedebilecem bebeğimi.

en çok gece oynuyo canım yaa...bide ben aç kalınca...sizin ilk gebeliğiniz olduğu için geç hissetmeniz normalmiş..belkide hareket ediyo ama sen anlamıyorsundur..ama sanırım ilk gebeliklerde 19. haftadan sonra başlanıyormuş hissedilmeye..benim el konunca bile anlaşışıyo artık..merak etme en yakın zamanda duyarsın cnm....

demek el konunca anlaşılıyor hee...benim daha anlaşılmıyor...benimde yeni oynamaya başladı zaten..

bugün drum aramıştı iyi oldu sordum bari.dr olabilir daha erken dedi ilk gebeliğin normal dedi.oynuyordur sen hissetmiyorsundur zaten dedi.ama justinin dediği gibi acıkınca karnım kıpır kıpır oluyor açlıktan miğdem gurulduyor sanıyorum.

Kızlaaar selam , sanıyorum ki bebişlerin hepsi kız maşallah nazar deymesin bebişlere . Kaçıncı haftada öğrendiniz bebişlerinizin cinsiyetini biz 13. haftadayız bu hafta dr.a annemle gittik annem cinsiyeti konusunda dr.umuza çook baskı yaptı dr.umuzda kesin değil ama sanıyorum ki bebişiniz kız dedi ) yaniii kısmet olursa bir kızda bizde var...

ıleri haftalarda olan arkadaşlar ikili tarama testini yaptırdık çok şükür sonuç iyi çıktı şimdi sırada hangi testlerimiz var yazarsanız sevinirim .....

Bebişlerinizle birlikte güzel günlerr.......

hayırlı olsun kızın cnm..ama 16. haftada daha net söyler..yanılma payı olabilir..13.. haftada bana oğlan olabilir demişti dr um..ama 16. haftada kesin kız dedi..sen yinede kız giysileri alma bence..16. haftanı bekle..ikili tarama testi iyiyse 3lü tarama testine gerek duyulmuyor..ama sinir sistemiyle ilgili bir test daha istemişti benim dr um..oda normal çıktı...ama her dr istemiyo sanırım..
kızlar bide benim kasıklarımda çok baskı hissediyorum..aşağı çekiliyo gibi geliyo..pazartesi randevu aldım dr umdan..evham yaptım..bide tekmeleyince karnımın içi acıyo..ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştım..acaba kasıklarımda gaz sancısımı anlıyamıyorum..çünkü bu hamileliğimde felaket gazlıyım..bebekte öyle olur diyorlar..birde annem sanırım karnın aşağıda bebeği aşağıda taşıyosun..ondanda kasıklarında baskı hissediyorsundur diyo..sizlerde nasıl bir problem varmı???ama benim yaşımda 33...onunda etkisi olabilirmiki...

Cevap için teşekkürler canım benim,

Ben geçen yıl Haziran ayında 23 haftalık ikiz bebeklerimi erken doğumla kaybettim onun için 8. ay bitene kadar hiçbirşey almamaya yeminliyim ( ben geçen yılda hiçbirşey almamıştım ablam badiler almıştı ve o badileri sonra nereye saklıyacağımızı şaşırdık ( bebeklerimi kaybettikten sonra 6 ay terapi görmek zorunda kaldım (

Kaç haftalık bebişin , kasıklarındaki ağrı gaz ağrısı olabilir aynı şekilde geçen hafta korkudan ben gece yarısı acile gittim bebek iyi sorun yok dedile ama sabah erkenden kendi dr.umu aradım ve dr.uma gittim herşey yolunda merak etme gazdan dolayı bu sıkıntılar dedi ve ben sonunda rahatladım. Sende bence zaman kaybetmeden dr.una git ve için rahatlasın...

16.haftada cinsiyetimiz kesinleşir ama eşim pek kız meraklısı nasıl olsa başka bebişimiz yok benim için cinsiyeti önemli değil sağlıklı olsun ve lüütfen zamanında gelsin tüm bebişler..

Seni öpüyorum kendine ve bebişine iyibak....

yarın 20 haftam bitiyo..21. haftaya giriyorum..pazartesi gidicem dr uma cnm..ikizlerin içinde çok üzüldüm..ama elden bişey gelmiyo..ama yeni bebeişinle inşallah çoook mutlu olursun cnm....

yarın 20 haftam bitiyo..21. haftaya giriyorum..pazartesi gidicem dr uma cnm..ikizlerin içinde çok üzüldüm..ama elden bişey gelmiyo..ama yeni bebeişinle inşallah çoook mutlu olursun cnm....

Maşallah size yolu yarılamışsınız ) kısmet olursa bizde yarın 14. haftamıza giriyoruz ama benim son 4 gündür bulantılarım arttı ve yediklerimi çıkarmaya başladım bugün akşam dr.umu aradım ve hemmen hastaneye git ben geliyorum dedi ve sorum taktılar 3 saat kadar hastanede kaldım ( susuz kalmışım ve yarın sabah aç karnına vermem gereken bir dünya tahlil verdi Allaha emanet inşallah sorun çıkmaz da bu bulantılarım ve bitmek bilmeyen gaz ağrılarım biran önce biter (

Yarın inşallah sizinde iyi haberlerinizi alırız sağlıkla kalın.........

kızlar bugün tekrar 2.düzey ayrıntılı gebelik ultrasonuna girdim.aslında kendi drum gerek görmedi ama tüp bebek merkezindeki drumlada sürekli irtibat halindeyim ve beni aradı bence git dedi.organları tam olarak görelim bir problemin olup olmadığına bakalım derim dedi.benim için hava hoş dedim.bugün kızımızı ve tüm organlarını tek tek gördük,parmaklarını bile tek tek saydık.kalp atışını,böbreklerini yani herşeyini gördük.RABBıME binlerce kez şükür hiçbir problem yok herşeyiyle tam ve sağlıklıydı kuzum.310 gr.olmuş minik kuşum.çok şükür ALLAH hepimizin evlatlarını korusun.

kızlaaar size bişey soracam.acaba yazın tatile veya ailenizin yanına şehirdışına gidecek olan varmı.aslında ben bu sene gitmeyi düşünmüyordum risk almamak için ama şimdiden kaşıntı tuttu.bütün bir yaz istanbulda ne yapacam diye.mersine gitmeyi düşünüyorum.siz nedersiniz?

mersinli canım gözün aydın...ben daha ayrıntılı ultrasona hiç girmedim haftaya inş giricem...bebeğinde maşallah 300 gram olmuşş..
ben hiç bir yere gitmeyi düşünmüyorum...riske atmak istemiyorum..doğru bütün yaz istanbulda durmak iyi olmasada bebişim için durmayı düşünüyorum...ama bildiğim kadarıyla dr.lar izin veriyorr..takdir yine senin canım...

kızlar selam..bugün gittim kontrolüme..bebeğim gayet iyi..400 gr olmuş..normalden önde gidiyo dedi dr um..fakat plasentam aşağıdaymış...yani ilk kızım normal doğumla olsa bile bu doğumum yine sezeryan dedi..gerçi ben bu duruma kafamı takmadım çünkü zaten sezeryan olucaktı..ama ileriye dönük kanamalar yaşayabilirmişim..istiraat etmem gerekebilirmiş..ama zamanla yukarıda çekilebilir dedi dr um..tabi hayırlısı herşeyin...

justing canım kaçıncı haftada 400 gr olmuş bebeğin???bende dün dr.a gittim 344 gram olmuş benimde bebeğim 20+1 de...
bu arada inşş bebeğin yukarı çıkar zamanla,kanaman felanda olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…