hayırlı olsun kızın cnm..ama 16. haftada daha net söyler..yanılma payı olabilir..13.. haftada bana oğlan olabilir demişti dr um..ama 16. haftada kesin kız dedi..sen yinede kız giysileri alma bence..16. haftanı bekle..ikili tarama testi iyiyse 3lü tarama testine gerek duyulmuyor..ama sinir sistemiyle ilgili bir test daha istemişti benim dr um..oda normal çıktı...ama her dr istemiyo sanırım..
kızlar bide benim kasıklarımda çok baskı hissediyorum..aşağı çekiliyo gibi geliyo..pazartesi randevu aldım dr umdan..evham yaptım..bide tekmeleyince karnımın içi acıyo..ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştım..acaba kasıklarımda gaz sancısımı anlıyamıyorum..çünkü bu hamileliğimde felaket gazlıyım..bebekte öyle olur diyorlar..birde annem sanırım karnın aşağıda bebeği aşağıda taşıyosun..ondanda kasıklarında baskı hissediyorsundur diyo..sizlerde nasıl bir problem varmı???ama benim yaşımda 33...onunda etkisi olabilirmiki...
yarın 20 haftam bitiyo..21. haftaya giriyorum..pazartesi gidicem dr uma cnm..ikizlerin içinde çok üzüldüm..ama elden bişey gelmiyo..ama yeni bebeişinle inşallah çoook mutlu olursun cnm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?