Mina aynı Mina desene hala uykuyu sevmiyor.bazen misafir gelince veya parka falan gidince öğlen uyumuyor o zamanda 9 da yatıyor geceleri.gündüz uyuyuncada 10.30 dan önce yatmıyor.sabahlarıda değişiyor uyanması.ama en geç 9 gibi kalkar.daha erken kalkarsa babası işe gitmeden çorabını giydirir bir muz verir eline çizgifilm açar bende 9 a kadar yatarım sonra gelir beni öperek uyandırır anne kalk saat 10 buçuk der başka saat bilmiyor cadı acıktım der uyandırır beni 9 da.artık mama sandalyesine oturmuyor masada bizimle yiyor.en çok pilav,makarna,çorba seviyor.balığıda ellerini bulaya bulaya yer maşallah.etide sadece pirzola ve haşlama yiyor.bende pilavı seviyor diye ıspanaklı pilav kıymalı pilav yapıyorum uyduruk onlarıda yesin diye.ayranıda çok sever her yemekle ayran ister.bana gelince yazın ev taşıdım.ev taşınma Ramazan derken 4 kilo vermiştim.59 a falan düşmüştüm.tartılmadım ama kışın kilo aldım en az 2 kilo almışımdır.ama diyet falan oldum olası yapmadım.yaza veririz nede olsa yine.kışın hareketsiz kalıyoruz.ev gezmeleride pasta börek oluyor haliyle.bu tarafa taşınacaktın ne oldu?geldinmi bizim bu tarafa?