gulincim benim kız maşallah kahvaltıda 1tane yağda yumurtayı meyve suyunu 1dilim peynirini yiyor,uykudan önce meyvesini yiyor uykudan sonra çorbasını iciyor yine aralarda süt iciyor yoğurt yiyor aksamda evde ne yemek varsa onu yediriyorum.arada istahsiz olduğu oluyor ama genelde beni tatmin ediyor yemek ısı. Elinde boş durmuyor bir bakıyorum bisküvi almış yiyor günde bir tane brovni yiyor.ama kilosuna gelince onbirbucuk kilo.benim kız yattığı zaman dısında ve yemek yediği zaman dısında asla oturmuyor.cizgifilmi bile ayakta izliyor.cok hareketli kilo almıyor.bakiyorum milletin cocukları oturuyor oyuncaklariyla oynuyor,tv izlerken oturuyor yok bizim kız yemin etmiş 2dakka oturmak yok.yemesi iyi olmasına rağmen kilosu az zayıf.dr eğer yemesi iyiyse sorun etme demek narin bir kız olacak diyor.tamam sısko olsun istemiyorum ama biraz daha kilolu olabilir yani.bizimde böyle sorunumuz var.sahura bile bizimle kalkıp yemek yiyor.bu arada bizim kız bu aralar enteresan oldu galiba 2 yas sendromuna girdi.geceleri atlayarak uyanıyor çığlık çığlığa ve uyuması cok zor oluyor.gun içindede cok husus mımız ahlak bisey oldu.kafayi yemek uzereyiz.esimin adlı tatil nedeniyle ramazanında olması evde cok vakit geçirmesine sebep oldu.normalde mutlu olmam lazım ama nisa okadar babaya düşkün bisey olduki babasına nefes aldırmıyor.baba varsa benim suratıma bile bakmıyor.yemek yedirmiyor banyo yaptırmıyor altını bile bana açtırmıyor.asiri şımarık oldu.gece kalkmalarida sırf simarikligindan.babasi ne yaparsa yapsan asla hayır demiyor.cok zorlanıyoruz.artik pedegoga gitmeyi düşünüyorum.kavgalarimiz çoğaldı ve sadece nisa yüzünden kavga ediyoruz.sasirdim ne yapacağımı.
Aynen benim kızda herseye ben ben diyor.bizimkide yürümeyi sevmiyor ama babasına tasitiyor kendini.2 yasında geçeceğe benzemiyor.ben 3 yasını beklemeye basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?