Kızım oluyor teyzeleri..

en minikleri hala benim kızım:) 81 cm boyu, 9.4 gr da kilomuz! ama ben takmiyorum kafaya artık! az yiyor kilosu da ona göre az! sabah hala bulamaç, öğlen hala yoğurt çorbası, arada makarna yada pilav, gecede hala muhallebi! başka bişey yemediği için ve iyi tuttuğu için muhallebiye devam ediyorum. uyku problemimiz hala var. uzun zaman sallamaya devam ve artık gece çok geç yatıyoruz. uyku düzeni hepten bozuldu. bayramdan sonra düzene sokmaya çalışıcam inş. bide benim kız acayip abur cuburcu tabi onlardan da az bişey yiyor. mide küçük! ve çok sıkılgan herşeyden 5 dakikada sıkılıyor. tabi bu huyu hiç hoşuma gitmiyor...

Uyku düzenimiz ramazan dolayısıyla bizimkisinde cok bozuldu.bu hafta taşınıyorum isim bitsin uyku düzenini oturtacak odasında ayırıyorum artik.benim kız gündüzleri cok uyuyor dokunmasam 3 saate yakın yattığımda oluyor.artik onu 1 saate indirecem geceleri erken yatsın.nisaninda boyu 86cm kilosu 11.dr normal dedi.benim kız cok sık hastalanıyor hep kilo vermeleri hastalaninca oluyor.yoksa yemesi fena degil.bosver takma Mina'da narin bir kız.

Nurcancim ben 20 aylikken kestim sütten gece uyumadan muhallebi veriyordum tok tutuyordu geceleri uyanincada sadece su veriyodum.benim kız biberon almiyordu cunku.bir kaç gece mizmizlandi sonra zaten uyaninca kendisi su diyordu içip yatıyordu.

minayi erken yatirinca gece çok kalkıyor. bu seferde uyku bölünüyor sabah geç kalkıyor. sabah geç kalkınca öğlen uyku 3 yada 4 e sarkıyor. e doğal olarak gecede geç yatıyor. düzene sokucagim ıns ama nasıl olacak bilmiyorum
3 saat çok fazla az uyusa gecede erken yatar tabi mersinli!

Cok şükür artik odamızı ayırdık 3gundur. Dünya varmış rahat rahat odamızda konusamiyorduk ay oksuremiyorduk bile.geceleri hala bir iki posta atlayarak uyanıyor bazen sadece su içip yatıyor Bale'nde yanımıza geliyor sabaha karsı.olsun oda düzene girer zamanla.2gundur ölenleri birbucuk saat yatırıyorum.gecede saat 10.30 gibi uyumuş oluyor.duzen önemli bir kere ucu kaçtığı gidiyor.

kızlar merhaba
ayyyy sızlerı cok uzun zamandır gormuyordum gırmedıgım ıcın sıteye
bebeklerınız kac aylık oldu baya buyumusler sanırımm
hılalcım nasılsın bebegın zayıf dıye endıse etme canım canı sagolsunnnn annesı
mersınlı sen nasılsın yenı eve tasınmıssın hayırlı olsun canım
nurcancım sen nasılsın senın yavrun nasıl
kızlar bende hıcbır gelısme yok(
tedavıde en son gecen sene martta olmustum ondan sonra ev aldık kafam bıraz dagılsın dedım strse gırmıstım ıyıcene
sımdıde maddı anmalda yapamıyoruz hemde ıstemıyorum yaa cok yorucu bır surec herks cok ıyı bılıyor sogudum tedavıden ama evladımı ozluyorum dua edın banada ınsallah
optum hepınızı

Kizlar nerelerdesiniz?nisamcim Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.insallah biran önce yavrunu kucağına alırsın. Kizlar bebek dusunuyomusunuz?ben 2.yi dusunuyorumda

canım inşallah rabbim kendiliğinden nasip eder şükür becde evladımda iyiyiz sağol

mersinli canım sağol ben vazgeçtim 2 yaşına kadar emzir diyor herkez daha 15 aylık çok erken diyorlar bakalım benim kıza muhallebi yasak nasıl bırakırız bilmem :))))))

nisam canım çok sağol seninde hakkında hayırlısı olsun. o yeni evinde cıvıl cıvıl bebisler olsun da evini eskitsin inş.

benim kızım öğlen 1 saat bile uyusa akşam geç yatıyor. bide öğlen erken değilde geç uyuyor hala 1 saat sallıyorum. rahat bıraksam akşam üzeri saat 5 lerde huysuzluk yapıyor uyutmasam bir dert uyutmasam ayrı dert. hala uyku problemimiz devam ediyor ne yazık ki

Hilalcim Mina sabah gecmi kalkıyor.eger geç kalkıyorsa öğlen uyumaları geç saate kayiyordur. Nisa en geç 9 da kalkıyor.oglende 2gibi yatıyor bıraksam 2 3 saat yatar ama ben birbucuk saat sonra uyandırıyorum geceleride 10.30 en geç 11 gibi yatıyor.bazen 10 da da yatıyor gun icinde cok yorulmuşsa.10da yatsa cok memnun olurum ama herzaman olmuyor.gunduz cok sallamıyorum 5 10 dakika falan ama gece 1saat salliyoruz

kızlar selam..ben taşındım..o yüzden uzun süre netim yoktu..nasılsınız bakalım..kızlarınız nasıl..defne gayet iyi..odasını taşınınca ayırdım..sorun olmadı çok şükür..ama gece sütlerimize devam..yemesi hala çok iyi değil..ama kilosu normal diyo dr umuz..bıyuda önde gidiyormuş..neyse gayet iyiyiz..artık girebilirim nete..sizleri özledim..öpüyorum hepinizi...

Son düzenleme:
Vay bee ben artık burdan ümidi kesmiştim girmiyordum bile çoktandır.bende taşındım gülin.ama çok ara verdiniz çok Hilal'e facebook den selamımı söyle burayı çok unuttu çok

evet cnm bende yazılmayınca bakmıyordum..biz çok iyiyiz..defne hanım yaramazlıklara devam..yemesi hala süper değil ama bu ara birazcık daha iyi..sen nasılsın ..fıstığın nasıl ???

kız gülin sendemi taşındın hadi hayırlısıyla oturun yeni evlerinizde inş.
ben hala taşınmadım nasip olursa yaza taşınıcam.

bende pek pc yi açamadığım için giremiyorum buraya ama siz her zaman girin bende bir fırsatını bulup girerim.

kızlarınız kilolarını yazın hanımlar küçükten büyüye doğru yapalım ilk ben kızımı yazıyım:)

10.7 oldu kızım ama boyunu bilmiyorum. hala yemek yemede problemimiz var ve hala yarım saat belki daha da fazla sallıyorum. hiç bileyde değişiklik yok bizde yani. bu arada mersinli selamını da aldım canım

Hala kimse girmemis

Kizlar kizim ishal oldu kac gundur cok yapiyordu bide koyu yesildi bugunde acik renkti ama cok suluydu.resmen ishal oldu.
Dunde atesi 38.2 di cok degildi ama ben korkutmaya yetti.
Saglik ocagindan aradilar kilosunu ve boyunu o grenelim gelin dediler. Yarin ins gidicem isal olayinida soylicem. Ama ondan once girerseniz ishale iyi gelir bir bilginiz varsa bana soyleyin arkadaslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…