Amin inşlh hayırlı evlat olsunlar. Allah gönlüne göre versin inşlhHayırlı olsın canım benim. Valla çok şanslısın 2 kız annesi olmak çok güzel birbirlerine ömür boyu destek olurlar inşallah benimde kızım olur:)
Cinsiyetsiz ürünlerle bir dahaki muayeneye kadar dayan bence. Nefsini köreltirsin hiç olmazsa :)))kızlar 12+4 tekıza benZiyor denilmişti bugün 13+6 ve kesin kız dedi dr. Hocam alışveriş yapabilir miyiz dedim. Yanılmam ama bidaha ki gelişinde de bakarız dedi. Sizce kızıma bişeyler almalı mıyım? Herkes gibi bende ikinciyi farklı cinsiyet gönlümden geçirmiştim. Ya hala içimde saçma bi acaba var . Ne yapıyım bi akıl verin. Malum kış indirimleri başladı mağazalar cıvıl cıvıl
Ay ben hiç sevmiyorum renksiz şeyleri ya kızsa pembeli tüllü kurdeleli olacak benim Kızlar kokoş doğuştanCinsiyetsiz ürünlerle bir dahaki muayeneye kadar dayan bence. Nefsini köreltirsin hiç olmazsa :)))
Açıkcası bidaha Bebek düşünmüyorum. O nedenle heveslendiğim ne varsa yapmak istiyorum bide ilk kzıım hep Yen'i giydi . En azından başlarda giyecekleri Yen'i olsun. Kızımın hastane çıkışları lekeli hep yada çok yıkanmış. Kzıım çok kusmukluydı. Bu yavruma kıyamamCanım gozun aydın. Evet ınsan ıkıncıde farklı cınsıyet ıstıyo. Benım de 3 yasında oglum var ıkıncısını olursa kız ısterım. :) Bence doktoruna guven. Bıde ılk cocugunda kızmıs onun kuculenlerını fln kullanmayı dusunmuyomusun? Hem cok fazla masrafta yapmamıs olursun :))
Ayy yerım onu al annesı mınnak mınnak tulumları. Haklısın bencede al giyinsin temiz temiz :))Açıkcası bidaha Bebek düşünmüyorum. O nedenle heveslendiğim ne varsa yapmak istiyorum bide ilk kzıım hep Yen'i giydi . En azından başlarda giyecekleri Yen'i olsun. Kızımın hastane çıkışları lekeli hep yada çok yıkanmış. Kzıım çok kusmukluydı. Bu yavruma kıyamam
Saol Can'ım Allah gönlüne göre versinAyyy çok sevindim canım.. Hayırlı evlat olsun.. 2 kız olması da çok güzel bir şey.. Ben öğrenmedim henüz ama kız olsun isterim.
Saol Can'ım hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımızaCanım hayırlı uğurlu olsun :))
İlerde bana ben ablamın eskicisi miyim demesin dimiAyy yerım onu al annesı mınnak mınnak tulumları. Haklısın bencede al giyinsin temiz temiz :))
Valla şuan hiç hayal edemiyorum kızlarımı kendimi . İlk kızım kokoş bu nasıl olur ne yaparız ..Bende senin buraya bişeyler yazmayı bekliyordum.canım hayırlı olsun iki kız çok güzel oluyor kendimden biliyorum iki kızım var şimdi yaşları biraz farklı olsada büyüyünce bu yaş farkı ortadan kalkınca daha iyi anlasqcaklar.bide çok fazla masraflari olmuyor malum çocuklar hızla büyüdükleri için kıyafetler eskimiyor bile tabi küçük olan için arada üzülüyorum hep mi ablasının kuculmuslerino giyecek diye ama büyüdükçe onuda ödüllendiricem.
Benim de içime kızım olacakmış gibi doğuyor ama bakalım :) hayırlı sağlıklı olsun da hiç hiç farketmezSaol Can'ım hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza
Evlat ay bu farkeder mi ben babam için farklıyım tabi orası ayrı ama annemde sevinmiştir Emin'imBenim de içime kızım olacakmış gibi doğuyor ama bakalım :) hayırlı sağlıklı olsun da hiç hiç farketmez
Sen bacak arası gördün mü ay eminsin dimi sende. İndirimli ürünler alcam elimde patlar diye korkuyorum yaAyyy canım hayırlı olsun benimde kızım olucak inşallah benim için daha erken ama ben başladım bile alışverişe 13+3 üz bizde bence yapabilirsin
Hayırlı olsun kız evlat ayrı bi güzel geliyor bana ama önemli olan sağlıklı olsunkızlar 12+4 tekıza benZiyor denilmişti bugün 13+6 ve kesin kız dedi dr. Hocam alışveriş yapabilir miyiz dedim. Yanılmam ama bidaha ki gelişinde de bakarız dedi. Sizce kızıma bişeyler almalı mıyım? Herkes gibi bende ikinciyi farklı cinsiyet gönlümden geçirmiştim. Ya hala içimde saçma bi acaba var . Ne yapıyım bi akıl verin. Malum kış indirimleri başladı mağazalar cıvıl cıvıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?