- 4 Ağustos 2010
- 628
- 482
- 103
Ay bizim senle günlerimiz aynı ben pzt gitmiştim doktora.göstermedi kendinikızlar 12+4 tekıza benZiyor denilmişti bugün 13+6 ve kesin kız dedi dr. Hocam alışveriş yapabilir miyiz dedim. Yanılmam ama bidaha ki gelişinde de bakarız dedi. Sizce kızıma bişeyler almalı mıyım? Herkes gibi bende ikinciyi farklı cinsiyet gönlümden geçirmiştim. Ya hala içimde saçma bi acaba var . Ne yapıyım bi akıl verin. Malum kış indirimleri başladı mağazalar cıvıl cıvıl
kızlar 12+4 tekıza benZiyor denilmişti bugün 13+6 ve kesin kız dedi dr. Hocam alışveriş yapabilir miyiz dedim. Yanılmam ama bidaha ki gelişinde de bakarız dedi. Sizce kızıma bişeyler almalı mıyım? Herkes gibi bende ikinciyi farklı cinsiyet gönlümden geçirmiştim. Ya hala içimde saçma bi acaba var . Ne yapıyım bi akıl verin. Malum kış indirimleri başladı mağazalar cıvıl cıvıl
Valla bende dayanamadım gittimAy bizim senle günlerimiz aynı ben pzt gitmiştim doktora.göstermedi kendinibennkız diye tahmin ediyrm ama bidahaki kontrol 1ay sonra nasıl dayanıcam bilmiyrm
Alcam zaten şimdi İstanbul'a gitçez orda hiç duramam yaniCanım, hayırlısı olsun allah sağlıkla kucağına almaya nasip, etsin bence al Dr kesin kız demiş yani
Amin Can'ım sağlıkla al Şen'de yavrunu kucağınaCanim benim. Gozun aydin.
Ne mutlu sana :)
allah bize de nasip etsn cinsiyetini ogrendgmz gunu gormeyi
Bende biraz korkuyorum ama doktorum yüksek ihtimal kız dedi çok küçük yanışma payı var dedi ama kız dediSen bacak arası gördün mü ay eminsin dimi sende. İndirimli ürünler alcam elimde patlar diye korkuyorum ya
Bacak arası görmediniz mi Can'ım sen bişey Alma o zamanBende biraz korkuyorum ama doktorum yüksek ihtimal kız dedi çok küçük yanışma payı var dedi ama kız dedi
Saol Can'ım benimtekrar hayırlı olsun Hemserim :) Allah nazarlardan korusun kızlarını
Canım yaşın profildeki gibiyse bence hamileliği özleyip bebek yapma olasılığın bile var :) Rabbim hayırlı evlat etsin.,iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.Açıkcası bidaha Bebek düşünmüyorum. O nedenle heveslendiğim ne varsa yapmak istiyorum bide ilk kzıım hep Yen'i giydi . En azından başlarda giyecekleri Yen'i olsun. Kızımın hastane çıkışları lekeli hep yada çok yıkanmış. Kzıım çok kusmukluydı. Bu yavruma kıyamam
İnilh olur ya senin için dua Edicem sağlıklı bi yavrun daha olsun hemencanım biraz daha sabret , mart nisan ayına kadar zaten indirimler devam edecek ,
kız erkek diye ayırt etme ne olur benım bır kızım var binkere çok şükür , ona çok kolay hamile kaldım , ikinciyi hep erkek istedim ama rabbim 1,5 sene oldu halaa vermedi ,artık ümitlerim tükeniyor çunku yaşım 42 , allahın zorunamı gitti acaba diyorum hep ,
şimdi allaha bana bir kız daha nasip et allahım diye yalvarıyorum ,
Yaşım genç ama işimiz gereği şehir dışında ailemizden uzak olucaz ve çok zor geçiyor hamileliğim malesefCanım yaşın profildeki gibiyse bence hamileliği özleyip bebek yapma olasılığın bile var :) Rabbim hayırlı evlat etsin.,iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.
İnilh olur ya senin için dua Edicem sağlıklı bi yavrun daha olsun hemen
Bana da erkek dedi doktorum canım ama bende hala acaba mi diyorum. Şubat başında gidicem tekrar o zaman kesinlesir diye bekliyeyim diyorum. Ama bi tarafimda bir sürü bir sürüüüüü kıyafet almak istiyorumkızlar 12+4 tekıza benZiyor denilmişti bugün 13+6 ve kesin kız dedi dr. Hocam alışveriş yapabilir miyiz dedim. Yanılmam ama bidaha ki gelişinde de bakarız dedi. Sizce kızıma bişeyler almalı mıyım? Herkes gibi bende ikinciyi farklı cinsiyet gönlümden geçirmiştim. Ya hala içimde saçma bi acaba var . Ne yapıyım bi akıl verin. Malum kış indirimleri başladı mağazalar cıvıl cıvıl
Bizde bacak arası görmedik canım. Ama doktorum muhtemelen erkek dedi. Emin konuştu gibi geldi bana pek değişeceğini düşünmüyorum sanki. Su duruşa erkek diyoruz gibi bisey söyledi ama bak bu pipisi demediBacak arası görmediniz mi Can'ım sen bişey Alma o zaman
Kız bacak arası boştu ben ihtimal vermiyorum artıkHayrli evlat olsun ins.rabbim gonlune gore versin bi sonraki gorus ne zaman bekle bnce sabret.
Pipiyi görmeden alma Can'ım bence bişey Dr lara güven olmuyorBizde bacak arası görmedik canım. Ama doktorum muhtemelen erkek dedi. Emin konuştu gibi geldi bana pek değişeceğini düşünmüyorum sanki. Su duruşa erkek diyoruz gibi bisey söyledi ama bak bu pipisi demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?