Kızım oluyormuş :-)

En iyisi normal olan tabiki ama bebişler için en uygunu hangisiyse öyle oluyor sonuç
Aynen öyle canım bu arada hevesini erteleme al içinden ne geliyorsa bende çok erken başladım etraf boşuna alma ya erkek olursa çok dedi umursamadım giyer dedim pembiş pembiş

İnan o kadar kararsızım ki aslında Emin'im kız olduğundan ama bi Dr çıkıp erkek derse ve alışveriş tamam olursa ben şok okurum. Bi iki pembiş tulum aldım ama
Yaz a denk gelio dogumun dimi neler almak lazim aslinda bi topik mi acsak yeni annelere benim gibi ornek olacak alinan kiyafetleri resimli paylassaniz

Canımmm hayırlı olsun bana da kız dediler ama ben yine de 16 da bir daha gidicem ben 15 haftalık oldum nasıl bekliyorum bilemezsin meraktan öldüm. İnşallah benim de kızım olur çok isterim :) darısı bizlereeee

Yaz a denk gelio dogumun dimi neler almak lazim aslinda bi topik mi acsak yeni annelere benim gibi ornek olacak alinan kiyafetleri resimli paylassaniz
Benim de haziran da Doğumum ama ne alınır hastaneye ne gider bilmiyorum annemden destek alıcam yoksa sanırım bir aylık kıyafet götürecek potansiyel var bende

Bence alin ben öyle yapmistim ama sizin ikinci kiziniz olacakmis insallah. Digerinin kiyafetleri varsa cokta gerekli birsey olmaz diye dusunuyorum. Bende ikinci de kiz olsun isterim insallah olursa. Kizimin elbiselerini doya doya giydiremedim cicileri hemen buyuyor icimde kaldi

Banada dr 11 haftada kız dedi eminn değilim ama yapısı kıza benziyor öyle kaldı erkek te yanılma daha çok oluyırmuş öyle bende öyle duydum canım hayırlısı kızsada evlat erkeksede

Öyle bi konu vardı ama noldu bi daha görmedim aç istersen sen ben şimdi Allah nasip ederse 3-6 ay 6-9 ay kışlık almayı düşünüyorum. Tulumları inçe kumaş seçtim. Yazlık hastane çıkışları var kısa kollu omlardan alıcam inşlh

Biz senle konuşmuşuz okadar kız varki kafam Leyla

Sana kaçta kız sesi değişmez ya öyle zannediyorum boştu bacak arası pipi çıkmaz şimdi

Benim büyük kız bi dolu kıyafeti var aslında ama ben biraz nefsimi körelecek bişeyler alcam galiba

Bnim dha 3 aylik erkn 6 aya kdar almyi dusunmuyrum.kisliklrida kis sonu alsan daha uyguna gelir

hayırlı olsın cnm :)) nub una kız demştm sanırımm gözn aydın al bnce artkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…