Aynen öyle canım bu arada hevesini erteleme al içinden ne geliyorsa bende çok erken başladım etraf boşuna alma ya erkek olursa çok dedi umursamadım giyer dedim pembiş pembişEn iyisi normal olan tabiki ama bebişler için en uygunu hangisiyse öyle oluyor sonuç
Yaz a denk gelio dogumun dimi neler almak lazim aslinda bi topik mi acsak yeni annelere benim gibi ornek olacak alinan kiyafetleri resimli paylassanizİnan o kadar kararsızım ki aslında Emin'im kız olduğundan ama bi Dr çıkıp erkek derse ve alışveriş tamam olursa ben şok okurum. Bi iki pembiş tulum aldım ama
kızlar 12+4 tekıza benZiyor denilmişti bugün 13+6 ve kesin kız dedi dr. Hocam alışveriş yapabilir miyiz dedim. Yanılmam ama bidaha ki gelişinde de bakarız dedi. Sizce kızıma bişeyler almalı mıyım? Herkes gibi bende ikinciyi farklı cinsiyet gönlümden geçirmiştim. Ya hala içimde saçma bi acaba var . Ne yapıyım bi akıl verin. Malum kış indirimleri başladı mağazalar cıvıl cıvıl
Yaz a denk gelio dogumun dimi neler almak lazim aslinda bi topik mi acsak yeni annelere benim gibi ornek olacak alinan kiyafetleri resimli paylassaniz
Banada dr 11 haftada kız dedi eminn değilim ama yapısı kıza benziyor öyle kaldı erkek te yanılma daha çok oluyırmuş öyle bende öyle duydum canım hayırlısı kızsada evlat erkeksede
Öyle bi konu vardı ama noldu bi daha görmedim aç istersen senYaz a denk gelio dogumun dimi neler almak lazim aslinda bi topik mi acsak yeni annelere benim gibi ornek olacak alinan kiyafetleri resimli paylassaniz
Sana kaçta kız sesiCanımmm hayırlı olsun bana da kız dediler ama ben yine de 16 da bir daha gidicem ben 15 haftalık oldum nasıl bekliyorum bilemezsin meraktan öldüm. İnşallah benim de kızım olur çok isterim :) darısı bizlereeee
Benim büyük kız bi dolu kıyafeti var aslında ama ben biraz nefsimi körelecek bişeyler alcam galibaBence alin ben öyle yapmistim ama sizin ikinci kiziniz olacakmis insallah. Digerinin kiyafetleri varsa cokta gerekli birsey olmaz diye dusunuyorum. Bende ikinci de kiz olsun isterim insallah olursa. Kizimin elbiselerini doya doya giydiremedim cicileri hemen buyuyor icimde kaldi
Noldu kızBiz senle konuşmuşuz okadar kız varki kafam Leyla
Noldu kız
Nonipo benim eski mesajı alıntı yapmış da konuşmuşuz da Yen'i anladım
Bnim dha 3 aylik erkn 6 aya kdar almyi dusunmuyrum.kisliklrida kis sonu alsan daha uyguna gelirÖyle bi konu vardı ama noldu bi daha görmedim aç istersen senben şimdi Allah nasip ederse 3-6 ay 6-9 ay kışlık almayı düşünüyorum. Tulumları inçe kumaş seçtim. Yazlık hastane çıkışları var kısa kollu omlardan alıcam inşlh
Zaten beklemeye karar verdim biraz daha . Şubat ta alışverişe başlıcam nasipseBnim dha 3 aylik erkn 6 aya kdar almyi dusunmuyrum.kisliklrida kis sonu alsan daha uyguna gelir
Sana kaçta kız sesideğişmez ya öyle zannediyorum boştu bacak arası pipi çıkmaz şimdi
Aynen 17 de net öğrenirsin inşlh12 de dedi şimdi 15+2 oldum 17 de randevum net söyler o zaman sanırım
Aynen 17 de net öğrenirsin inşlh
Çikolata şeker ye kıpırdasın . Ben açtım sadeve iki tane bayram şekeri yedim . Anammm bi baktım içerde dört dönüyo eşşek sıpasıGöstermiyormuş bazen inşallah gösterir sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?