Kızım oluyormuş :-)

Amin Can'ım şimdiden sonra bir pipi çıkmaz zaten yavrum bıktı ultrasondan. Sadece kontrolden kontrole görüşcez nasipse
Bizimkide bikmistr vallh.senin kontrol ne zmn.biz 3 hafta beklicez.ooo daha cookk var..

Benim 4!hafta var normalden ama 15 te üçlüye gitmem gerekiyormuş yaptırmak istemiyorum gitmesem nolur ki
Bn doktruma soyledim gircen mi dedi yok dedim tm dedi ki zaten bas olcusunu krmik olcusune ve organlrina bktim dedi yani bakıli zsten ustun koru ikili yaptrn ucluye gitmese olur diolr istege bagli yani.

Bn doktruma soyledim gircen mi dedi yok dedim tm dedi ki zaten bas olcusunu krmik olcusune ve organlrina bktim dedi yani bakıli zsten ustun koru ikili yaptrn ucluye gitmese olur diolr istege bagli yani.
İkilim iyi çıktı ama Dr un ısrarı beni bunaltıyor . İnan ikili çıkana kadar ben stresten öldüm. Kanama problemim var acaba bi ilgisi var mıdır yok mudur bebek iyi midir düşün düşün. Eşim kesinlikle istemiyor zaten

Benim eltim kadin dogumun yanında calisio iki taramayada girmedim down sendromu ciksa bebegini aldirir misin dedi yok dedim o zaman gerek yok desi.oyleleikle yaptrmadim ikiliyi yaptrim üçlüyu yaptrmam dedim yada ikisininden birini.oda ikiside farkli zamanlarda yapilan fakat islemin amaci ayni olan islemler dedi iyi o zaman gerek yok dedim tamam dedi.istersen gitme yada icin nasil rahat ederse.

Cnmm sağlıklı hayırlı bi evlat olsun inşallah. Banada doktor kız dediğinde doğuma kadar ya erkek çıkarsa diye düşündüm. Ama alışveriş yapmaktanda geri kalmadım. Dediğin gibi ucuzlukta var. İki parça seni rahatlatcak bişeyler al derim.

Aynı fikirdeyim Can'ım. Evlat benim her türlü sağlıkla gelsin inşlh

İnan o kadar kararsızım ki aslında Emin'im kız olduğundan ama bi Dr çıkıp erkek derse ve alışveriş tamam olursa ben şok okurum. Bi iki pembiş tulum aldım ama

Bacak arası görmediniz mi Can'ım sen bişey Alma o zaman
Bilmiyorum ki baktı galiba ama oturur şekilde dedi bana ama çok yüksek ihtimal kız dedi yani erkek olma olasılığı çok az dedi off stres yaptım şimdi

Hayırlı olsun Can'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim kız bir başka oluyor benim ilk bebeğim ve kız bekliyorum okadar heyecanlıyım ki Zaman geçmiyor kızını kaçıncı hafta ve Doğum şeklin

Sağlıkla gelsin Can'ım yavrun. İlk kızım 38+5 te normal Doğumla geldi şükür inşlh buda normal olur sağlıklıca

Sağlıkla gelsin Can'ım yavrun. İlk kızım 38+5 te normal Doğumla geldi şükür inşlh buda normal olur sağlıklıca
Ay ne güzel bende normal Doğum istiyorum ama bu hafta dr randevum var ozaman belli olcak bakalım sağlıklı olsunlar önemli değil gerisi

Ay ne güzel bende normal Doğum istiyorum ama bu hafta dr randevum var ozaman belli olcak bakalım sağlıklı olsunlar önemli değil gerisi
En iyisi normal olan tabiki ama bebişler için en uygunu hangisiyse öyle oluyor sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…