Himm hayirli olsun o zamnKız bacak arası boştu ben ihtimal vermiyorum artık
Amin Can'ımHimm hayirli olsun o zamn
Bizimkide bikmistr vallh.senin kontrol ne zmn.biz 3 hafta beklicez.ooo daha cookk var..Amin Can'ımşimdiden sonra bir pipi çıkmaz zaten yavrum bıktı ultrasondan. Sadece kontrolden kontrole görüşcez nasipse
Benim 4!hafta var normalden ama 15 te üçlüye gitmem gerekiyormuş yaptırmak istemiyorum gitmesem nolur kiBizimkide bikmistr vallh.senin kontrol ne zmn.biz 3 hafta beklicez.ooo daha cookk var..
Bn doktruma soyledim gircen mi dedi yok dedim tm dedi ki zaten bas olcusunu krmik olcusune ve organlrina bktim dedi yani bakıli zsten ustun koru ikili yaptrn ucluye gitmese olur diolr istege bagli yani.Benim 4!hafta var normalden ama 15 te üçlüye gitmem gerekiyormuş yaptırmak istemiyorum gitmesem nolur ki
İkilim iyi çıktı ama Dr un ısrarı beni bunaltıyor . İnan ikili çıkana kadar ben stresten öldüm. Kanama problemim var acaba bi ilgisi var mıdır yok mudur bebek iyi midir düşün düşün. Eşim kesinlikle istemiyor zatenBn doktruma soyledim gircen mi dedi yok dedim tm dedi ki zaten bas olcusunu krmik olcusune ve organlrina bktim dedi yani bakıli zsten ustun koru ikili yaptrn ucluye gitmese olur diolr istege bagli yani.
Benim eltim kadin dogumun yanında calisio iki taramayada girmedim down sendromu ciksa bebegini aldirir misin dedi yok dedim o zaman gerek yok desi.oyleleikle yaptrmadim ikiliyi yaptrim üçlüyu yaptrmam dedim yada ikisininden birini.oda ikiside farkli zamanlarda yapilan fakat islemin amaci ayni olan islemler dedi iyi o zaman gerek yok dedim tamam dedi.istersen gitme yada icin nasil rahat ederse.İkilim iyi çıktı ama Dr un ısrarı beni bunaltıyor . İnan ikili çıkana kadar ben stresten öldüm. Kanama problemim var acaba bi ilgisi var mıdır yok mudur bebek iyi midir düşün düşün. Eşim kesinlikle istemiyor zaten
kızlar 12+4 tekıza benZiyor denilmişti bugün 13+6 ve kesin kız dedi dr. Hocam alışveriş yapabilir miyiz dedim. Yanılmam ama bidaha ki gelişinde de bakarız dedi. Sizce kızıma bişeyler almalı mıyım? Herkes gibi bende ikinciyi farklı cinsiyet gönlümden geçirmiştim. Ya hala içimde saçma bi acaba var . Ne yapıyım bi akıl verin. Malum kış indirimleri başladı mağazalar cıvıl cıvıl
Aynı fikirdeyim Can'ım. Evlat benim her türlü sağlıkla gelsin inşlhBenim eltim kadin dogumun yanında calisio iki taramayada girmedim down sendromu ciksa bebegini aldirir misin dedi yok dedim o zaman gerek yok desi.oyleleikle yaptrmadim ikiliyi yaptrim üçlüyu yaptrmam dedim yada ikisininden birini.oda ikiside farkli zamanlarda yapilan fakat islemin amaci ayni olan islemler dedi iyi o zaman gerek yok dedim tamam dedi.istersen gitme yada icin nasil rahat ederse.
İnan o kadar kararsızım ki aslında Emin'im kız olduğundan ama bi Dr çıkıp erkek derse ve alışveriş tamam olursa ben şok okurum. Bi iki pembiş tulum aldım amaCnmm sağlıklı hayırlı bi evlat olsun inşallah. Banada doktor kız dediğinde doğuma kadar ya erkek çıkarsa diye düşündüm. Ama alışveriş yapmaktanda geri kalmadım. Dediğin gibi ucuzlukta var. İki parça seni rahatlatcak bişeyler al derim.
Bilmiyorum ki baktı galiba ama oturur şekilde dedi bana ama çok yüksek ihtimal kız dedi yani erkek olma olasılığı çok az dedi off stres yaptım şimdiBacak arası görmediniz mi Can'ım sen bişey Alma o zaman
Stres yapma ya kızdır yanılma payı az oluyor ZatenBilmiyorum ki baktı galiba ama oturur şekilde dedi bana ama çok yüksek ihtimal kız dedi yani erkek olma olasılığı çok az dedi off stres yaptım şimdi
Ay inşallah bi sürpriz olmasın sonra ben başladım alışverişe çünküStres yapma ya kızdır yanılma payı az oluyor Zaten
Kızdan erkeğe değişen olmuyor pekAy inşallah bi sürpriz olmasın sonra ben başladım alışverişe çünkü
Sağlıkla gelsin Can'ım yavrun. İlk kızım 38+5 te normal Doğumla geldi şükür inşlh buda normal olur sağlıklıcaHayırlı olsun Can'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim kız bir başka oluyor benim ilk bebeğim ve kız bekliyorum okadar heyecanlıyım ki Zaman geçmiyor kızını kaçıncı hafta ve Doğum şeklin
Ay ne güzel bende normal Doğum istiyorum ama bu hafta dr randevum var ozaman belli olcak bakalım sağlıklı olsunlar önemli değil gerisiSağlıkla gelsin Can'ım yavrun. İlk kızım 38+5 te normal Doğumla geldi şükür inşlh buda normal olur sağlıklıca
En iyisi normal olan tabiki ama bebişler için en uygunu hangisiyse öyle oluyor sonuçAy ne güzel bende normal Doğum istiyorum ama bu hafta dr randevum var ozaman belli olcak bakalım sağlıklı olsunlar önemli değil gerisi
Öyle diyorlar ama bakalım hayırlısı artıkKızdan erkeğe değişen olmuyor pek
Banada dr 11 haftada kız dedi eminn değilim ama yapısı kıza benziyor öyle kaldı erkek te yanılma daha çok oluyırmuş öyle duydumÖyle diyorlar ama bakalım hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?